Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z płatnością.

Witam chciałbym zakupić pewien przedmiot ale mam pewien problem. Mianowicie ostatnio kiedy kupywałem przedmiot mogłem normalnie zapłacić za niego ze środków na koncie PayPal. Teraz kiedy próbuje zapłacić wyświetla się logowanie na paypal a tam prośba...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 565 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę zarejestrować karty w PayPal

Rzadko korzystam z PayPal i do tej pory wszystko działało w porządku, ale kiedy ostatnio się zalogowałem wyskoczył mi komunikat że 20 Czerwca dostęp do mojego konta został ograniczony i muszę potwierdzić kilka rzeczy takie jak zmienić moje hasło i py...

• 7622 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z dokonaniem przelewu - proszę o pomoc

Witam serdecznie. Na wstępie zaznaczam że nie jestem biegłym użytkownikiem w znajomości procedur transakcyjnych na ebayu. Mam duży problem i nie wiem jak z niego wybrnąć.. Mianowicie zakupiłem przedmiot od użytkownika który mieszka we Włoszech. na au...

• 190 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przelew z paypala na ebay

Witam  Mam problem, ponieważ mimo, że kupujacy wysłał juz płatnoscz paypala na eaby nie ma jej na ebay'u. Dalej widnieje informacja: data wypłaty: niedostępne. Od przelewu mija już tydzien.

• 113 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

KOMUNIKAT "Niestety, nie możemy teraz przetworzyć Twojego żądania."

Przy próbie zapłacenia PayPal'em dostaje taki komunikat: " Niestety, nie możemy teraz przetworzyć Twojego żądania.Jeśli napotkasz ten komunikat więcej niż raz, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc." nie moge zapłacić. Nie zdażyło mi się to wczesn...

• 7908 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie udało nam się załadować Twojego koszyka

Przy probie wyslania pieniedzy przez PayPal za przedmiot kupiony na Ebay otrzymuje komunikat - "Nie udało nam się załadować Twojego koszyka" - oczywiscie mam odpowiednia ilosc sordkow na koncie (w EUR, transakcja rownie tez w EUR). Probowalem rowniez...

• 146 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przekroczony limit PayPal

Witam Przekroczyłem limit na serwisie paypal.pl. Muszę potwierdzić swoje dane poprzez wysłanie skanów dokumentów, wyciągów z banku itd itp. Natomiast nie rozumiem, po co mam potwierdzać nie mój adres. Wyskoczyło mi, że muszę potwierdzić dwóch ludzi d...

• 2948 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszukany przez sprzedającego a zwrot pieniedzy

Witam, mam pytanie.Jestem zupełnie nowym użytkownikiem i od razu przy pierwszej transakcji niestety zostalem oszukany. Kupilem telefon którego nie otrzymalem tylko falszywą paczkę. Pieniedze sprzedajacemu zaplaciłem przelewem na poczcie i teraz nie w...

• 193 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szczątkowe dane do przelewu

Witam, wygrałem aukcje niemiecką posiadam adres do wysyłki w niemczech (przesyłka idzie do kolegi). Natomiast mam problem z płatnością, sprzedajacy nie akceptuje PayPal tylko zwykły przelew, niestety ebay podaje mi 6 cyfr konta sprzedawcy. Co zrobic ...

• 165 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący z Belgii ...

Kupujący z Belgii ma jakieś trudności z zapłata mi przez PayPal . Podałam mu numer mojego konta ""INTELIGO '' tez odpisuje że nie może . Nie wiem dlaczego ??? Towar zapakowany do wysyłki , a zapłaty brak od kilku tygodni ;-(

• 461 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nietypowa prośba

Zwracam się z nietypową prośbą do użytkowników serwisu ebay używających płatności paypal. Potrzebuję pilnie pożyczyć na paypal kwotę 170 zł do dnia 20 lutego br. Oferuję zwrot w wysokości 200 zł. Oczywiście w odpowiedni sposób zabezpieczę pożyczkę i ...

• 189 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

MasterCard w PayPal

Hej! Wie ktos co sie dzieje z kartami mastercard w paypal? Pare dni temu bez problemu moza zaplacic, a dzis nawet nie ma jej w spisie w platnosci.. Pozdr Karol

• 119 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania