Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z dokonaniem przelewu - proszę o pomoc

Witam serdecznie. Na wstępie zaznaczam że nie jestem biegłym użytkownikiem w znajomości procedur transakcyjnych na ebayu. Mam duży problem i nie wiem jak z niego wybrnąć.. Mianowicie zakupiłem przedmiot od użytkownika który mieszka we Włoszech. na au...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 172 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przelew z paypala na ebay

Witam  Mam problem, ponieważ mimo, że kupujacy wysłał juz płatnoscz paypala na eaby nie ma jej na ebay'u. Dalej widnieje informacja: data wypłaty: niedostępne. Od przelewu mija już tydzien.

• 90 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

KOMUNIKAT "Niestety, nie możemy teraz przetworzyć Twojego żądania."

Przy próbie zapłacenia PayPal'em dostaje taki komunikat: " Niestety, nie możemy teraz przetworzyć Twojego żądania.Jeśli napotkasz ten komunikat więcej niż raz, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc." nie moge zapłacić. Nie zdażyło mi się to wczesn...

• 7841 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie udało nam się załadować Twojego koszyka

Przy probie wyslania pieniedzy przez PayPal za przedmiot kupiony na Ebay otrzymuje komunikat - "Nie udało nam się załadować Twojego koszyka" - oczywiscie mam odpowiednia ilosc sordkow na koncie (w EUR, transakcja rownie tez w EUR). Probowalem rowniez...

• 136 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przekroczony limit PayPal

Witam Przekroczyłem limit na serwisie paypal.pl. Muszę potwierdzić swoje dane poprzez wysłanie skanów dokumentów, wyciągów z banku itd itp. Natomiast nie rozumiem, po co mam potwierdzać nie mój adres. Wyskoczyło mi, że muszę potwierdzić dwóch ludzi d...

• 2905 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszukany przez sprzedającego a zwrot pieniedzy

Witam, mam pytanie.Jestem zupełnie nowym użytkownikiem i od razu przy pierwszej transakcji niestety zostalem oszukany. Kupilem telefon którego nie otrzymalem tylko falszywą paczkę. Pieniedze sprzedajacemu zaplaciłem przelewem na poczcie i teraz nie w...

• 177 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szczątkowe dane do przelewu

Witam, wygrałem aukcje niemiecką posiadam adres do wysyłki w niemczech (przesyłka idzie do kolegi). Natomiast mam problem z płatnością, sprzedajacy nie akceptuje PayPal tylko zwykły przelew, niestety ebay podaje mi 6 cyfr konta sprzedawcy. Co zrobic ...

• 139 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący z Belgii ...

Kupujący z Belgii ma jakieś trudności z zapłata mi przez PayPal . Podałam mu numer mojego konta ""INTELIGO '' tez odpisuje że nie może . Nie wiem dlaczego ??? Towar zapakowany do wysyłki , a zapłaty brak od kilku tygodni ;-(

• 412 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nietypowa prośba

Zwracam się z nietypową prośbą do użytkowników serwisu ebay używających płatności paypal. Potrzebuję pilnie pożyczyć na paypal kwotę 170 zł do dnia 20 lutego br. Oferuję zwrot w wysokości 200 zł. Oczywiście w odpowiedni sposób zabezpieczę pożyczkę i ...

• 165 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

MasterCard w PayPal

Hej! Wie ktos co sie dzieje z kartami mastercard w paypal? Pare dni temu bez problemu moza zaplacic, a dzis nawet nie ma jej w spisie w platnosci.. Pozdr Karol

• 109 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaz na ebay uk - paypal pare pytan

hej chcialabym sprzedac pare rzeczy np gry na xboxa czy pare cd na ebay uk i teraz pytanie do zorientowanych: - na PP posiadam konto osobiste czy musze je rozszezyc do konta specjalnego? jesli tak to przed sprzedaza czy np jesli sprzedam 5 gier to au...

• 3090 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

płatność w ebay z nie swojego konta paypal

Witam ! Mam takie pytanie. Kupiłem przedmiot na ebay, za który sprzedający preferuje płatność przez paypal. O.K. Akurat w tym momencie nie mam środków na moim koncie paypal ani nie jestem w stanie ich teraz uzupełnić. Tu z pomocą przyszedł mój znajom...

• 635 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań