Bezpieczeństwo transakcji
Porozmawiaj z innymi użytkownikami na temat płatności i wysyłki.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Bezpieczeństwo transakcji

Oszustwo niemieckiego sprzedawcy.

Witam!Potrzebuje pomcy w sprawie oszustwa, którego padłem ofiarą.Znalazłem produkt, którego szukałem. porozumiałem sie z sprzedawcą co do ceny i wysylki i zapłaciłem za towar z własnego konta, na podane przez sprzedającego konto. Płatnosci nie wykony...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 6379 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący nie odesłał towaru i brak z nim kontaktu

Pewna Pani wylicytowała mój przedmiot ponad miesiąc temu. Towar od razu wysłałam, jednak po dwóch dniach kupująca rozpoczęła spór, gdyż opakowanie było naderwane. Poprosiłam o zdjęcia i faktycznie folia była nieco rozdarta, Pani oskarżyła mnie o oszu...

• 93 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Za mały rozmiar wyciągu bankowego by zweryfikować konto bankowe do wypłat.

Witam,Mam problem z uwierzytelnieniem swojego konta bankowego do wypłat. Jest to nowe konto założone specjalnie pod eBay więc też nie ma tam żadnych transakcji. Wyciąg ma jedyne 81kb a serwis wymaga 100kb minimum przesyłanie wyciągu Jak mogę uwierzyt...

Screenshot_2.png
  • 313 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Jak odblokować środki za sprzedane przedmioty?

Jestem nowym sprzedawcą na eBay. Sprzedałem od wczoraj kilka rzeczy i moje środki widnieją jako zablokowane do 12 września dzisiaj wszystkie przedmioty zostały nadane. Czy istnieje jakaś opcja żeby te środki wcześniej odblokować?

• 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile mogę sprzedać w 2024 przez serwis, nie posiadając zarejestrowanej działalności?

Witam, za jaką kwotę i ile przedmiotów mogę sprzedać w 2024 roku bez zarejestrowanej działalności? Posiadam dłużej niż 6 miesięcy kolekcję rzeczy, których chciałbym się już pozbyć. Ile zatem mogę sprzedać rocznie/ czy w miesiącu (?) rzeczy i za jaką ...

• 110 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

rozpoczęcie sprzedaży

Witam, czy jest możliwość abym rozpoczął sprzedaż artykułów w dropshippingu w Wielkiej Brytanii na działalności nierejestrowanej z Polski? Czy dobrze rozumiem że jeżeli znajdę hurtownie na terenie UK i będę sprzedawał tylko na ebay, tylko do klientów...

• 176 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność

Witam, kupiłam przedmiot, ale wyszłam ze strony z płatnością, jak mogę zapłacić za towar, bo nie widzę nigdzie takiej opcji?

• 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodatkowa weryfikacja konta firmowego

Cześć, ebay stwierdził że posiadam jakieś dwa zablokowane konta na ich serwisie i muszę przejść dodatkową weryfikacje. Jedyne konto jakie na ebay zakładałem to jakieś 10 lat temu ale chyba nawet nic nie kupiłem.Wysłałem im prawo jazdy zaakceptowali, ...

• 143 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodawanie kodu css

Cześć, mam pytanie, mianowicie jak umieszczacie i gdzie dokładnie klasy w CSS na waszych aukcjach? Bo mnie uczono jeszcze w head linkować CSS gdzie idealnie to działa np w VCS. A tutaj nie jesteśmy w stanie takiego linku umieścić bo działamy na samyc...

• 144 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay.de FAKTURY

Czy sprzedając produkty na ebay.de to wystawiając fakturę jako firma bez pośrednictwa ebay muszę wszystko pisać w języku niemieckim? Czy np. skoro produkty mają nazwę polską, ale na ebay.de wystawiam je w języku niemieckim, to czy muszę na fakturach ...

• 6562 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..