Dzisiaj została uruchomiana w moim domu pompa ciepła. Teraz chciałbym zacząć od wygrzewania posadzki. W domu jest teraz około 6 stopni. Od jakiej temperatury powinienem zacząć? 20 stopni? W zimie proces wygrzewania jest taki sam jak w lecie? Warto do...
Witam,mam wesele w czerwcu pod Krakowem i muszę przewieźć gości z centrum do sali weselnej (około 25km). Będzie nas około 50 osób. Szukam firmy która robi przewóz osób Kraków i okolice. Ile mniej więcej może kosztować taki transport tam i z powrotem?
Cześć,mam stary element do maszyny który się zepsuł, nie ma już takich w sprzedaży. Myślę żeby go zeskanować w 3D i wydrukować nowy. Czy są firmy które oferują skanowanie i drukowanie 3d w pakiecie? Ile to może kosztować? Element ma około 15cm długoś...
Witam, jestem na etapie rozmów z firmami elektrycznymi. Chcielibyśmy wdrożyć również jakieś sprytne rozwiązania typu Smart home (nie chcemy wszystkie pod aplikację bo pewnie jest to bez sensu). Myślimy oczywiście o zdalnym otwieraniu bramy garażowej,...
Ktoś wie czy te zabiegi laserowe są bezpieczne ? Chodzi tutaj o blizny i przebarwienia ale obawiam się o to czy nie zrobię sobie krzywdy Nie chcę sobie zaszkodzić.
Cześć Wszystkim. Chcę otworzyć sklep internetowy z meblami tapicerowanymi około 50 produktów. Zastanawiam się którą platformę wybrać, myślę o :SellyShoperSky ShopGdzie byście mi doradzili, a może jakaś inna?Drugie pytanie czy jako laik poradzę sobie ...
Handel pelletem drzewnym. Szukam producenta worków foliowych na pellet. Potrzebujemy worki 15kg z nadrukiem naszej firmy. Jak to wygląda z zamówieniem?