Rozmowy po godzinach
Porozmawiaj na dowolny temat z innymi użytkownikami. Jeśli chcesz zadać konkretne pytanie, przejdź do Centrum odpowiedzi.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Rozmowy po godzinach

Naprawa falownika

Falownik pokazuje błąd ale nie wiem czy to poważna awaria czy może da się zresetować. Kiedy trzeba wzywać serwis a kiedy można samemu coś zrobić?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 39 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Budowa centrum logistycznego

Budujemy centrum logistyczne i potrzebujesz specjalistycznych fundamentów pod regały wysokiego składowania. Jak znaleźć wykonawcę który to umie?

• 68 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Awans pracowników

Mamy problem z identyfikowaniem pracowników gotowych do awansu. HR nie zawsze wie kto ma odpowiednie kompetencje. Jak to rozwiązać?

• 51 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Postawienie własnego sklepu online

Cześć Wszystkim. Chcę otworzyć sklep internetowy z meblami tapicerowanymi około 50 produktów. Zastanawiam się którą platformę wybrać, myślę o :SellyShoperSky ShopGdzie byście mi doradzili, a może jakaś inna?Drugie pytanie czy jako laik poradzę sobie ...

• 64 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Odpływ w garażu

Czy robiliśćie może odpływ w garażu? Jeśli tak to jakiego typu:? 

• 142 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Worki na pellet

Handel pelletem drzewnym. Szukam producenta worków foliowych na pellet. Potrzebujemy worki 15kg z nadrukiem naszej firmy. Jak to wygląda z zamówieniem?

• 141 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Terminal jak długo instalacja

Chcę zamówić terminal ale nie wiem ile to zajmuje czasu. Potrzebuję go pilnie bo klienci narzekają. Jak długo trwa cały proces od zamówienia do instalacji?

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prezent na święta dla faceta

Ratunku święta tuż tuż a ja nie mam pomysłu na prezent dla niego. Jakies pomysły co podarować? Dodam, ze należy on do osób aktywnych

• 107 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ogrzewanie domu klimatyzacją

Czy ktoś może ogrzewał mały domek klimatyzacją? Zastanawiam się czy się na to decydować czy jednak zakładać gaz....

• 73 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Meble do biura na co zwrócić uwagę?

Hej, stoje przed urzadzeniem nowego biura dla kilku osob. Kompletnie nie wiem od czego zacząć, biurka szafy regały itd. Zalezy mi zeby to bylo w miare uniwersalne i nie rozpadlo sie po roku. Macie jakies ogólne wskazówki co brac pod uwage przy wyborz...

• 91 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Konserwacja maszyn przemysłowych

Witam, zajmujemy się konserwacją i naprawą starszych maszyn przemysłowych. Często przy rozbieraniu okazuje się że śruby i nakrętki są tak skorodowane że trzeba je wymieniać. Problem w tym że te maszyny mają różne normy, różne gwintowanie, czasem metr...

• 67 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Druk 3d z metalu

Ktoś korzystał z druku 3D z metalu? Zastanawiam się, czy to ma sens przy małych elementach.

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..