Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Dołączenie nowego paypal do starego konta ebay

Dzień dobry, po ponad 6 latach chciałbym coś powystawiać, lecz na stare konto paypal nie mogę się zalogować, bo zmieniłem nr tel i nie mają mnie jak zweryfikować. Zatem założyłem nowe konto, lecz szukałem w panelu ( nawet na ebay.com) jak połączyć pa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 48 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysylka do usa

czesc jak wyslac swoj towar do usa mam plyte winylowa i jak mi kupia z ebay.pl to ja sam musze isc do fedexu np i placic za ta wysylke wg ich cennika>?? prosze o szybka odp dziekuje

• 411 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowanie konta na ebay

Dzień dobry,eBay.de zablokował nam konto, twierdząc, że adres jest nieprawidłowy.Nasz adres jest prawidłowy i zgodny z dokumentami przesłanymi z urzędu skarbowego.Od konsultantów otrzymuję sprzeczne informacje – raz, że adres jest poprawny, za chwilę...

• 69 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bezprawne blokowane wypłaty za aukcję

Dzień dobry, sprzedałem urządzenie elektroniczne na Ebay i blokują mi wypłatę pieniędzy .Mają mi rzekomo wypłacić dopiero w połowie kwietnia. Żadne maile nie mają sensu bo piszą w kółko to samo o rzekomej dużej kwocie bezpieczeństwie i inne ble ble.....

• 27 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ZMIENIAMY SPOSÓB NALICZANIA PODATKU VAT - Ebay

Wita.Dziś otrzymałem meila od Ebay dotyczący zmiany sposobu naliczania podatku Vat od sprzedaży poza UE, oraz że nie podałem jeszcze nr NIP z kodem kraju. Jak mam to rozumieć? Co jeśli jestem na ryczałcie i nie jeste płatnikiem podatku VAT?

• 5467 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż na kilku kanałach

Cześć chciałabym docelowo wystawiać oferty na .com i .de, jak na razie mam wystawionych 110 ofert na .com, czy jest jakaś opcja, żeby je przenieść na .de jednym przyciskiem? Czy muszę wystawić 110 ofert na .com i 110 ofert na .de? Plus jak będę mieć ...

• 97 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

LUCID Niemcy

Witam chce zarejestrować sie w LUCID Niemcy proszę o pomoc jak to zrobić oraz pytana ilość odpadu karton z 3kg w miesiacu - jak będzie sprzedaż? jakie opłaty ? co w przypadku jak nic nie sprzedam czy należny monitorować uzupełniac itp? niby przy małe...

• 709 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy jak podepnę kartę debetową pod eBay to czy pieniądze będą na nią wypłacane?

Jak powyżej w temacie, mam pytanie czy jak podepnę sobie pod eBay kartę debetową w opcji płatności to czy pieniądze za sprzedane przedmioty będą wypłacane na podpiętą kartę debetową czy jak to działa? Proszę o szybką odpowiedź i wyjaśnienie, z góry d...

• 56 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Lista wykluczonych krajów

Hej!Działa wam "Wyklucz miejsca dostaw ze swoich ofert"?Mnie po kliknięciu przenosi na stronę https://www.ebay.pl/ship/prf/excludeRegions a tam info "Ustawienia będą dotyczyć Twoich wszystkich przyszłych ofert sprzedaż" oraz "Te wykluczenia będą stos...

• 850 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwroty z zagranicy

Gdzie kupujecie etykiety zwrotne do zwrotów zagranicznych , np z UK czy z Niemiec, bo eBay nie dostarcza , a wymaga aby przekazać kupującemu i nie mówią gdzie je kupić, bo na eBay pl nadal nie ma. Proszę o poradę

Proszę o pomoc jak to zrobić

Witam czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić i zmienić (dopisać) do danych posiadacza konta nazwę firmy by było to zgodne z danymi bankowymi ? Chciałem zmienić konto z wypłat Euro na PLN i zaczął się problem Sprawdzają już to 4 dni i nic cały c...

papa_ciapa_0-1733167338999.png papa_ciapa_1-1733167860022.png
  • 180 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania