anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołączenie nowego paypal do starego konta ebay

Dzień dobry,  po ponad 6 latach chciałbym coś powystawiać, lecz na stare konto paypal nie mogę się zalogować, bo zmieniłem nr tel i nie mają mnie jak zweryfikować. 

Zatem założyłem nowe konto, lecz szukałem w panelu ( nawet na ebay.com) jak połączyć paypal do eBaya i nie mam wiedzy jak to uczynić. Bardzo proszę o poradę. Ps

Szukałem w starych wątkach, lecz od dłuższego czasu nie korzystałem z paypal ani z ebay, więc pewnie się dużo pozmieniało. 

Wiadomość 1 z 7
ostatnia odpowiedź
6 ODPOW. 6

Teraz eBay zajmuje się finansową stroną .

podczss wystawiania aukcji poproszą o połączenie z kontem bankowym lub poszukaj w mój eBay linku do połączenia banku

Wiadomość 2 z 7
ostatnia odpowiedź

A kupujący nie preferują PayPala? Pamiętam kiedyś tylko ta opcja,bo się bali, bo wygodniej itp itd. 

Czytałem Pana wypowiedzi co prawda nie wszystkie, pytanie mam przy okazji czy jak zaznaczę 30 dni na list polecony priorytetowy to to wwystarczy żeby nie było problemu z kupującymi i płatnością ze strony ebay ? Listy ile teraz czadu idą do USA?

Wiadomość 3 z 7
ostatnia odpowiedź

Kupujący mogą płacić jakkolwiek chcą ale za pośrednictwem eBay. EBay zajmuje się przyjmowaniem wpłat przez PayPal, kartami, kontem, ratami itp

po odciągnięciu kosztów przelewają resztę na konto sprzedawcy.

30 dni powinno stanowić bezpieczny margines. Nie korzystam z poczty bo przesyłki giną, są opóźnione często bez prawa reklamacji. Są inni przewoźnicy

Wiadomość 4 z 7
ostatnia odpowiedź

Dziękuję bardzo, a pytanie czy allekurier czy inne mógłby Pan polecić jeśli nie tu to na priv ? Allekurier czy inny serwis. Przesyłki raczej listowe max do 500 gram , wysyłka do UE oraz USA głowinie,lecz może trafić się kraj nie będący w UE czy na kontynentach obu Ameryk i co wtedy ? Jak nadawać żeby zmienjszyc ryzyko zaginięcia. 

Wiadomość 5 z 7
ostatnia odpowiedź

Mam pozytywne doświadczenia z Allekurier więc mogę ich polecić. Z usług innych nie korzystałem do wysyłek z Polski więc może ktoś inny poleci.

Wiadomość 6 z 7
ostatnia odpowiedź

Bardzo serdecznie dziękuję Panu. Pozdrawiam i życzę spokoju. 

Wiadomość 7 z 7
ostatnia odpowiedź