Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Uwaga na oszustwa! Brak pomocy od ebay

Chciałbym ostrzec innych sprzedawców przed sytuacją, która spotkała mnie na platformie eBay.Jestem wieloletnim sprzedawcą i zawsze działam zgodnie z zasadami serwisu. Sprzedaję również przedmioty o bardzo wysokiej wartości.W moim przypadku kupujący z...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 13 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka najlepsza podłoga przy ogrzewaniu podłogowym

Siemanko. Podpowiedzcie czy przy podłogowym ogrzewaniu lepiej położyć panel czy płytki? Boję się że w lato gdzie nie będzie grzane w domu będzie zimno w stopy przy płytce . Jakie są wasz odczucia, i co byście zrobili gdybyście mogli jeszcsr raz podją...

• 34 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

aparat vss do badania nośności

Mamy większą budowę i zastanawiamy się nad zakupem aparatu VSS do badania nośności. Czy to lepsze rozwiązanie niż lekka płyta dynamiczna?

• 22 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi przesuwne

Zastanawiam się nad drzwiami przesuwnymi typu HS (podnoszono-przesuwne). Czy warto przepłacać w porównaniu do zwykłych przesuwnych?

• 97 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wyposażenie domu

Ostatnio analizuję działanie różnych elementów odpowiedzialnych za poprawny przepływ w instalacji gazowej. Mama wspominała, że w jej kotle przepływ bywał niestabilny, co powodowało problemy z ogrzewaniem. Trafiłam na temat taki jak czujniki przepływu...

• 66 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Elektryczne rozwiązania

Ostatnio rozmawiałam z przyjacielem, który niedawno wymieniał gniazdka w swoim mieszkaniu i wspomniał o tym, że gniazdka elektryczne sklep SuperGniazdka oferuje. Mówił, że oferta jest szeroka i można znaleźć różne modele do każdego pomieszczenia. Zas...

• 70 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Siłownia

Dbam o formę regularnie, ale nie lubię chaosu i tłoku podczas treningów. Siłownia kraków wydaje się miejscem, które łączy dobrą organizację z wygodnym dostępem do sprzętu. Ważne jest dla mnie też, żeby klub oferował różne opcje treningowe, od siłowni...

• 61 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę opłacić cła importowego

Witam zakupiłem na ebay przedmiot z ameryki i dostałem wiadomość od DHL że zostało naliczone cło importowe, ale gdy klikam na link strona do opłaty strona się otwiera i pisze tylko " nie znaleziono " i przez to nie mogę dokonać opłaty. Pisałem w tej ...

• 39 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay.pl

Parę tygodni temu sprzedałem na ebay.com dwa przedmioty (jako osoba prywatna). Miałem dziwne rozliczanie, w tym blokowanie wypłaty. Postanowiłem skontaktować się z obsługą klienta ebay.com aby pozyskać dodatkowe informacje. Pojawiły się dwie możliwoś...

• 3835 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Studia

Ostatnio analizuję możliwości kontynuowania nauki, bo chciałabym połączyć pracę z dalszym rozwojem edukacyjnym. Zainteresowały mnie studia magisterskie online, bo mogłabym studiować z domu i jednocześnie utrzymać codzienną rutynę. Myślę, że taki spos...

• 85 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Internet

Mój brat przeprowadził się ostatnio na działkę poza miastem i potrzebował szybkiego internetu, bo pracuje zdalnie. Zdecydował się na internet LTE, żeby mieć połączenie wszędzie, gdzie się przemieszcza. Zastanawiam się, czy naprawdę działa to tak dobr...

• 97 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dom modułowy

Zwróciłam uwagę na domek modułowy MG 2 z oferty Dream Mobil House i muszę przyznać, że wygląda bardzo nowocześnie. Ma w sobie coś z klasycznego domu, ale w bardziej kompaktowej wersji. Duże przeszklenia i otwarty układ wnętrza sprawiają, że wydaje si...

• 87 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy

Sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy. 12 sie Poprosiłeś(łaś) o zwrot"Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłoszeniu było strona Lewa."" Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłosze...

• 146 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sportowe zależności

Ostatnio dużo słyszę o tym, czym jest indoor cycling i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i mocno motywuje do wysiłku. Brzmi jak świetna opcja dla osób, które lubią dynamiczne zajęc...

• 71 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania