Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Nie mogę opłacić cła importowego

Witam zakupiłem na ebay przedmiot z ameryki i dostałem wiadomość od DHL że zostało naliczone cło importowe, ale gdy klikam na link strona do opłaty strona się otwiera i pisze tylko " nie znaleziono " i przez to nie mogę dokonać opłaty. Pisałem w tej ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 26 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay.pl

Parę tygodni temu sprzedałem na ebay.com dwa przedmioty (jako osoba prywatna). Miałem dziwne rozliczanie, w tym blokowanie wypłaty. Postanowiłem skontaktować się z obsługą klienta ebay.com aby pozyskać dodatkowe informacje. Pojawiły się dwie możliwoś...

• 3569 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Studia

Ostatnio analizuję możliwości kontynuowania nauki, bo chciałabym połączyć pracę z dalszym rozwojem edukacyjnym. Zainteresowały mnie studia magisterskie online, bo mogłabym studiować z domu i jednocześnie utrzymać codzienną rutynę. Myślę, że taki spos...

• 66 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Internet

Mój brat przeprowadził się ostatnio na działkę poza miastem i potrzebował szybkiego internetu, bo pracuje zdalnie. Zdecydował się na internet LTE, żeby mieć połączenie wszędzie, gdzie się przemieszcza. Zastanawiam się, czy naprawdę działa to tak dobr...

• 75 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dom modułowy

Zwróciłam uwagę na domek modułowy MG 2 z oferty Dream Mobil House i muszę przyznać, że wygląda bardzo nowocześnie. Ma w sobie coś z klasycznego domu, ale w bardziej kompaktowej wersji. Duże przeszklenia i otwarty układ wnętrza sprawiają, że wydaje si...

• 82 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy

Sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy. 12 sie Poprosiłeś(łaś) o zwrot"Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłoszeniu było strona Lewa."" Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłosze...

• 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sportowe zależności

Ostatnio dużo słyszę o tym, czym jest indoor cycling i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i mocno motywuje do wysiłku. Brzmi jak świetna opcja dla osób, które lubią dynamiczne zajęc...

• 68 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki trening dla mnie ?

Ostatnio dużo słyszę o tym, [url=https://fabryka-formy.pl/blog/trening-indoor-cycling-spinning-zajecia-rowerowe]czym jest indoor cycling[/url] i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i...

• 69 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czeskie prawo jazdy

kontakt 00420 720 127 511 Tel/WhatsappCzeskie prawo jazdy kategoriiA B C Ce D T kod 95, karta kierowcy – gratisCzeska szkoła jazdy zaprasza na kursy prawa jazdy.Oferujemy kompleksowe przeprowadzenie wszystkich procedur związanych z uzyskaniem prawa j...

• 166 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Remont wewnątrz hali oznakowanie

Pracujemy w zakładzie przemysłowym i robimy prace remontowe przy ciągu komunikacyjnym dla pracowników. Czy tam też wypada stawiać znaki typu zakaz przejścia?

• 99 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

rabat

Dostałem propozycję kupna przedmiotu z rabatem. Co mam zrobić dalej?

• 179 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dom

Przeglądam różne opcje mobilnych domków i wpadł mi w oko Domek mobilny D oferowany przez Dream Mobil House. Wygląda na dobrze przemyślane rozwiązanie – idealne na działkę lub jako domek letniskowy. Ciekawa jestem, jak wygląda współpraca z firmą i jak...

• 897 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania