Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wystawianie opinii dla nieuczciwych sprzedających, a ochrona kupujących-ku przestrodze

Zakupiony przeze mnie towar posiadał istotną wadę, o której sprzedający nie poinformował skutecznie. Jeansy były skrócone o 7 cali=17,78cm. Dla spodni na wzrost 186cm jest to bardzo istotna zmiana. Po odebraniu towaru i stwierdzeniu rozbiezności sprz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1108 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 4 podziękowania

Blokada konta przez Ebay - brak możliwości licytacji

Od jakiegoś czasu ebay blokuje losowo konta kupujących uniemożliwiając tym samym możliwość licytacji. Podczas próby licytacji pojawia się komunikat:"Problem with bid Attention buyer This action could not be completed at this time.{e263724-1267662x}"....

• 14 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak możliwości licytacji

WitamOd jakiegoś czasu przy próbie licytowania czegokolwiek pojawia mi się ciągle komunikat o treści:"Problem z ofertą. Uwaga kupujący! This action could not be completed at this time.{e263515-1266248x}"Problem jest całkowicie nierozwiązywalny, czy t...

• 19 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Odpływ liniowy

Czy są tutaj osoby, które zdecydowały się na odpływ liniowy? Jak się u Was to sprawdziło? Polecicie czy niekoniecznie?

• 19 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak potwierdzenia zakupu

Kilka dni temu kupiłem przedmiot jako niezarejestrowany uzytkownik oraz zaplacilem z gory poprzez ebay obciazajac karte. Do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnego maila potwierdzajacego ze transakcja sie odbyla oraz ze zaplacilem za towar. Nie mam nu...

• 479 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedstaw dokumenty dotyczące firmy

Witam, Po raz 20-sty uzupełniam dane do nowej metody wypłat. Do tej pory nie udało mi się poprawnie ich uzupełnić, w dalszym ciągu przychodzi mail z prośbą o uzupełnienie danych i załączenie dokumentu. Podpowiedzcie jakie dane są potrzebne NIP , REGO...

• 236 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

OSZUSTWO - ADWOKAT

ktoś cię oszukał? Kupiłeś ale nie masz przedmiotu który kosztował majątek (tak, mówimy tu tylko o wysokich sumach). Miałem to samo. Uratowała mnie https://annauznanska.pl/ . Polecam w razie czego.

• 954 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak zwrotu pieniędzy - sprzedawca się wypiera, ebay nie reaguje, brak odzewu

Jakiś czas temu zamówiłem pamięć do komputera. Pamięć przyszła zupełnie inna niż ta którą zamawiałem. Zgłosiłem zatem zwrot. Zwrot sprzedawca otrzymał. Jednak nie zostały mi zwrócone pieniądze. Status zwrotu - dostarczono. Próbowałem się porozumieć z...

• 123 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

słowackie prawo jazdy

Prawo jazdy ze Słowacjikontakt 00420 720 127 511 Tel/WhatsappSłowackie prawo jazdy kategoriiA B C Ce D T kod 95, karta kierowcy – gratisSłowacka szkoła jazdy zaprasza na kursy prawa jazdy.Oferujemy kompleksowe przeprowadzenie wszystkich procedur zwią...

• 98 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Słowackie prawo jazdy

kontakt 00420 720 127 511 Tel/WhatsappSłowackie prawo jazdy kategoriiA B C Ce D T kod 95, karta kierowcy – gratisSłowacka szkoła jazdy zaprasza na kursy prawa jazdy.Oferujemy kompleksowe przeprowadzenie wszystkich procedur związanych z uzyskaniem pra...

• 202 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zgłoszeie odprawy celnej

Witam,wygrałem licytację pewnych przedmiotów. Paczka zostanie wysłana z USA i jestem świadom, że pewnie na odprawie celnej zostanie mi naliczony VAT i CŁO. Problem polega na tym, że za bardzo nie wiem komu ta paczka zostanie w Polsce przekazana. Będz...

• 129 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem !!

I want to enter information about my Ebay on several friendly FB profiles, and as a result something like this appears - see picture

• 1723 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay.pl

Parę tygodni temu sprzedałem na ebay.com dwa przedmioty (jako osoba prywatna). Miałem dziwne rozliczanie, w tym blokowanie wypłaty. Postanowiłem skontaktować się z obsługą klienta ebay.com aby pozyskać dodatkowe informacje. Pojawiły się dwie możliwoś...

• 1732 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Sprzedawca (ebay s.a.r.l.) nie odbiera przesyłki zwrotnej

Sprawa wygląda tak.Ponad miesiąc temu zakupiłem na ebay lornetkę, która okazała się wadliwa.Po otworzeniu sporu na paypal - sprzedawca (ebay s.a.r.l.) zgodził się na pełny zwrot pieniędzy pod warunkiem zwrotu towaru.Paczkę wysłałem na adres podany w ...

• 102 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań