Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Tłumaczenia

Pisałem już o tym wielokrotnie.ebay powinien dać sobie spokój z tłumaczeniem nazw przedmiotów, w szczególności na język polski.Pojawiające się przekłady są KOMPROMITUJĄCE dla takiej firmy jak ebay.Przykład: przedmiot nr 305345974084 o oryginalnej naz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 222 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak potwierdzenia zakupu

Kilka dni temu kupiłem przedmiot jako niezarejestrowany uzytkownik oraz zaplacilem z gory poprzez ebay obciazajac karte. Do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnego maila potwierdzajacego ze transakcja sie odbyla oraz ze zaplacilem za towar. Nie mam nu...

• 556 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

OSZUSTWO - ADWOKAT

ktoś cię oszukał? Kupiłeś ale nie masz przedmiotu który kosztował majątek (tak, mówimy tu tylko o wysokich sumach). Miałem to samo. Uratowała mnie https://annauznanska.pl/ . Polecam w razie czego.

• 1016 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak zwrotu pieniędzy - sprzedawca się wypiera, ebay nie reaguje, brak odzewu

Jakiś czas temu zamówiłem pamięć do komputera. Pamięć przyszła zupełnie inna niż ta którą zamawiałem. Zgłosiłem zatem zwrot. Zwrot sprzedawca otrzymał. Jednak nie zostały mi zwrócone pieniądze. Status zwrotu - dostarczono. Próbowałem się porozumieć z...

• 149 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

słowackie prawo jazdy

Prawo jazdy ze Słowacjikontakt 00420 720 127 511 Tel/WhatsappSłowackie prawo jazdy kategoriiA B C Ce D T kod 95, karta kierowcy – gratisSłowacka szkoła jazdy zaprasza na kursy prawa jazdy.Oferujemy kompleksowe przeprowadzenie wszystkich procedur zwią...

• 122 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Słowackie prawo jazdy

kontakt 00420 720 127 511 Tel/WhatsappSłowackie prawo jazdy kategoriiA B C Ce D T kod 95, karta kierowcy – gratisSłowacka szkoła jazdy zaprasza na kursy prawa jazdy.Oferujemy kompleksowe przeprowadzenie wszystkich procedur związanych z uzyskaniem pra...

• 222 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zgłoszeie odprawy celnej

Witam,wygrałem licytację pewnych przedmiotów. Paczka zostanie wysłana z USA i jestem świadom, że pewnie na odprawie celnej zostanie mi naliczony VAT i CŁO. Problem polega na tym, że za bardzo nie wiem komu ta paczka zostanie w Polsce przekazana. Będz...

• 199 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem !!

I want to enter information about my Ebay on several friendly FB profiles, and as a result something like this appears - see picture

• 1754 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay.pl

Parę tygodni temu sprzedałem na ebay.com dwa przedmioty (jako osoba prywatna). Miałem dziwne rozliczanie, w tym blokowanie wypłaty. Postanowiłem skontaktować się z obsługą klienta ebay.com aby pozyskać dodatkowe informacje. Pojawiły się dwie możliwoś...

• 2321 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Sprzedawca (ebay s.a.r.l.) nie odbiera przesyłki zwrotnej

Sprawa wygląda tak.Ponad miesiąc temu zakupiłem na ebay lornetkę, która okazała się wadliwa.Po otworzeniu sporu na paypal - sprzedawca (ebay s.a.r.l.) zgodził się na pełny zwrot pieniędzy pod warunkiem zwrotu towaru.Paczkę wysłałem na adres podany w ...

• 161 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podwójny vat i odmowa z ebay zwrotu

Mam problem z odzyskaniem podwójnie zapłaconych opłat celnych.Ebay przy zakupie pobrało VAT, jednak poczta naliczyła ponownie opłaty.Pomijam, że w aukcji była informacja, że żadnych dodatkowych opłat nie będzie.Przesłałam ebay rachunek z poczty i zdj...

• 122 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dostałem zwrot pieniędzy i paczka do mnie najprawdopodobniej dotrze, a sprzedawca usunął konto

Witam, mam problem, ponieważ nie wiem co zrobić. Jakiś tydzień temu kupiłem przedmiot na ebayu ale po płatności sprzedawca usunął konto, więc napisałem o zwrot pieniędzy ponieważ status przesyłki w ogóle się nie ruszył. Dostałem zwrot zaraz na drugi ...

• 74 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Straciłem 180 euro, wadliwa lornetka.

Kupiłem lornetke z tej aukcji.https://www.ebay.pl/itm/364955186152Po otrzymaniu przesyłki okazało się że lornetka jest rozkolimowana oraz ma wady optyczne uniemożliwające jej użytek.Sprzedawca odmówił zwrotu pieniędzy w zamian za zwrot wadliwego towa...

• 95 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania