Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Czeskie prawo jazdy

kontakt 00420 720 127 511 Tel/WhatsappCzeskie prawo jazdy kategoriiA B C Ce D T kod 95, karta kierowcy – gratisCzeska szkoła jazdy zaprasza na kursy prawa jazdy.Oferujemy kompleksowe przeprowadzenie wszystkich procedur związanych z uzyskaniem prawa j...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 179 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Remont wewnątrz hali oznakowanie

Pracujemy w zakładzie przemysłowym i robimy prace remontowe przy ciągu komunikacyjnym dla pracowników. Czy tam też wypada stawiać znaki typu zakaz przejścia?

• 105 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

rabat

Dostałem propozycję kupna przedmiotu z rabatem. Co mam zrobić dalej?

• 186 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dom

Przeglądam różne opcje mobilnych domków i wpadł mi w oko Domek mobilny D oferowany przez Dream Mobil House. Wygląda na dobrze przemyślane rozwiązanie – idealne na działkę lub jako domek letniskowy. Ciekawa jestem, jak wygląda współpraca z firmą i jak...

• 904 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowane konto - prosze o pomoc

Witam, jestem nowym użytkownikiem serwisu eBay, 4.10.2020 wygrałem aukcje o numerze 09-05842-12756, dokonałem zapłaty, na dane konta które podał sprzedawca, pieniądze otrzymał w dniu 06.10.2020. Co też potwierdził sprzedawca. Nie wiem dlaczego moje k...

• 1748 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z weryfikacją konta

Dzień Dobry,Nie mam już siły . To jest jakaś paranoja. Proszę pomóżcie jak ktoś wie jak z tym sobie poradzić.Otóż, od wielu lat jestem użytkownikiem tej platformy. Ostatnio otrzymałem informację , żeby zweryfikować konto bankowe. To samo , na które o...

Jaką macie wysokość łazienki?

Cześć  Jaką macie wysokość łazienki? Mamy wysokość łazienki 2,62 m i wybrane płytki 120x60. Mąż chce zrobić sufit podwieszany w łazience i zaproponował obniżenie wysokości pomieszczenia do 2,40 m. Uniknęlibyśmy wtedy cięcia płytek ale wydaje mi się ...

• 110 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Inwestycje samochodowe

Wpadłam na temat samochodowych instalacji gazowych i zaczęłam się interesować tym, jak przebiega ich montaż i użytkowanie. Samochodowe instalacje gazowe wydają się coraz popularniejsze, ale czy każdy samochód może mieć taką instalację? Szukam informa...

• 109 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

paczka z niemiec

ile państwo czekali na paczkę z niemiec, wysyłaną standard international? u mnie już dziesięć dni, i cisza. paczka nie jest rejestrowana, więc nie mogę jej śledzić, a zaczynam się niepokoić. nie chodzi o pieniądze, to miał być prezent.

• 157 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno na ebay z chin czy w cenie jest VAT

Dzień dobry, Chce kupić przedmiot z chin czy vat będzie doliczony automatycznie i jest w cenie czy pózniej przy odbiorze jeszcze dojdzie vat? Czasem jak kupowałem to vat był w opisie ceny jako skladowa a tu nie ma. Tak też przy zakupach z Japonii nie...

• 206 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedstaw dokumenty dotyczące firmy

Witam, Po raz 20-sty uzupełniam dane do nowej metody wypłat. Do tej pory nie udało mi się poprawnie ich uzupełnić, w dalszym ciągu przychodzi mail z prośbą o uzupełnienie danych i załączenie dokumentu. Podpowiedzcie jakie dane są potrzebne NIP , REGO...

• 408 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płytki czy panele

Co jest Waszym zdaniem bardziej praktycznym rozwiązaniem? Płytki czy jednak panele? Zastanawiam się nad tym co położyć w domu na podłodze

• 89 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania