Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Tłumaczenia

Pisałem już o tym wielokrotnie.ebay powinien dać sobie spokój z tłumaczeniem nazw przedmiotów, w szczególności na język polski.Pojawiające się przekłady są KOMPROMITUJĄCE dla takiej firmy jak ebay.Przykład: przedmiot nr 305345974084 o oryginalnej naz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 172 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przestrzegam przed eBay ! Brak dostawy zakupionego towaru z UK do Polski. Przesyłkę przetrzymuje GLS

Witam,Czy spotkał się ktoś z takim problemem jak mój, że przewoźnik GLS nie chce dostarczyć przesyłki pod pretekstem braku upoważnienia kupującego do odprawy celnej ?? To się kupy nie trzyma.Zakupiłem towar 19 listopada w UK i od prawie 2 tygodni prz...

• 231 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Czy moge sprzedawac,majac zawieszona dzialalnosc?

Witam wszystkich! Mam pytanie.Od trzech lat mam zawieszona dzialalnosc gospodarcza(jednoosobowa)Dotychczas firma nie uzyskala zadnych dochodow i przez brak mozliwosci prowadzenia dzialalnosci zostalal zawieszona. Narazie jezcze nie zostala zamknieta....

• 55 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy sprzedawca może mieć wiele kont na ebay?

Witam,od pierwszego sprzedającego jako firma - po miesiącu nie wysyłania przedmiotu i braku odpowiedzi (odezwał się w końcu po wystawieniu negatywa)- Napisał, że miał zawał serca i był w szpitalu. Na jego nieszczęście inny kupujący wystawił mu negaty...

• 167 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Spór ze sprzedającym, wniosek o odszkodowanie do paypal.

Cześć, mam pewien problem, proszę o porady.Wylicytowałem przedmiot na ebay, niestety sprzedający bezmyślnie tak go zapakował, ze poowijał go taśmą klejącą i cały jest upaćkany klejem, a jest to przedmiot kolekcjonerski, historyczny, więc nie można go...

• 92 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowe, puste konto sprzedawcy zablokowane

Prowadzę sprzedaż firmową na innych platformach sprzedażowych w PL. Założyłem tutaj nowe konto firmowe, aby rozszerzyć działalność. Podałem wszystkie potrzebne dane firmowe, wszystko przebiegło bez problemu. Odłożyłem to konto na niecałe dwa tygodnie...

• 70 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zakup jako gość i informacja od e-bay o zablokowanym koncie

Witam wszystkich. Moja córka postanowiła za pośrednictwem e-bay kupić telefon w USA z dostawą do Hiszpanii (Teneryfa - tam obecnie mieszka i pracuje). Zakupu dokonała jako gość i opłaciła należność poprzez google pay ( z konta hiszpańskiego). Opłacił...

• 264 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Starodruki

Czy istnieje możliwość wyszukania starodrukow, nie ma takiej kategori a "książek antykwarycznych" jest tak duża ilość, że wyszukanie starodrukow jest praktycznie niemożliwe. Nie ma również możliwości, filtrowania po dacie

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy zakup na ebay towary z USA potrzebna pomoc

Dzień dobryCzy ktoś z Państwa może pomóc lub podpowiedzieć gdzie znajdę pomoc związana z zakupem towaru ze Stanów Zjednoczonych w serwisie ebay?1. Co trzeba założyć i czy potrzebne jest konto walutowe. 2.Gdzie znaleźć koszty wysyłki.3. Co z podatkiem...

• 62 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problemy z dodawaniem ofert

WitamJestem tu od niedawna i mam kilka problemów z dodawaniem produktu. Nie wiem jak dodać tą funkcję do oferty jak na zdjęciu. Wszystkie dostępne średnice i długości w jednym miejscu. Jest to bardzo przydatne.

• 66 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań