Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

paczka z niemiec

ile państwo czekali na paczkę z niemiec, wysyłaną standard international? u mnie już dziesięć dni, i cisza. paczka nie jest rejestrowana, więc nie mogę jej śledzić, a zaczynam się niepokoić. nie chodzi o pieniądze, to miał być prezent.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 191 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno na ebay z chin czy w cenie jest VAT

Dzień dobry, Chce kupić przedmiot z chin czy vat będzie doliczony automatycznie i jest w cenie czy pózniej przy odbiorze jeszcze dojdzie vat? Czasem jak kupowałem to vat był w opisie ceny jako skladowa a tu nie ma. Tak też przy zakupach z Japonii nie...

• 316 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedstaw dokumenty dotyczące firmy

Witam, Po raz 20-sty uzupełniam dane do nowej metody wypłat. Do tej pory nie udało mi się poprawnie ich uzupełnić, w dalszym ciągu przychodzi mail z prośbą o uzupełnienie danych i załączenie dokumentu. Podpowiedzcie jakie dane są potrzebne NIP , REGO...

• 479 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płytki czy panele

Co jest Waszym zdaniem bardziej praktycznym rozwiązaniem? Płytki czy jednak panele? Zastanawiam się nad tym co położyć w domu na podłodze

• 117 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zamówienie nr 03-12890-00482

zapłaciłem dnia 27 marca za zamówienie i termin dostawy wg ebay miał być między 4 a 10 kwietnia, Dzisiaj mamy 10 kwiecień i wg sprawdzana nawet nie wysłano. Jutro sobota, potem niedziela , więc nie wiadomo kiedy dostarczycie zamówiony przedmiot. Czy ...

• 153 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystawianie opinii dla nieuczciwych sprzedających, a ochrona kupujących-ku przestrodze

Zakupiony przeze mnie towar posiadał istotną wadę, o której sprzedający nie poinformował skutecznie. Jeansy były skrócone o 7 cali=17,78cm. Dla spodni na wzrost 186cm jest to bardzo istotna zmiana. Po odebraniu towaru i stwierdzeniu rozbiezności sprz...

• 1620 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 4 podziękowania

Blokada konta przez Ebay - brak możliwości licytacji

Od jakiegoś czasu ebay blokuje losowo konta kupujących uniemożliwiając tym samym możliwość licytacji. Podczas próby licytacji pojawia się komunikat:"Problem with bid Attention buyer This action could not be completed at this time.{e263724-1267662x}"....

• 126 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak możliwości licytacji

WitamOd jakiegoś czasu przy próbie licytowania czegokolwiek pojawia mi się ciągle komunikat o treści:"Problem z ofertą. Uwaga kupujący! This action could not be completed at this time.{e263515-1266248x}"Problem jest całkowicie nierozwiązywalny, czy t...

• 149 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Odpływ liniowy

Czy są tutaj osoby, które zdecydowały się na odpływ liniowy? Jak się u Was to sprawdziło? Polecicie czy niekoniecznie?

• 132 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tłumaczenia

Pisałem już o tym wielokrotnie.ebay powinien dać sobie spokój z tłumaczeniem nazw przedmiotów, w szczególności na język polski.Pojawiające się przekłady są KOMPROMITUJĄCE dla takiej firmy jak ebay.Przykład: przedmiot nr 305345974084 o oryginalnej naz...

• 358 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak potwierdzenia zakupu

Kilka dni temu kupiłem przedmiot jako niezarejestrowany uzytkownik oraz zaplacilem z gory poprzez ebay obciazajac karte. Do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnego maila potwierdzajacego ze transakcja sie odbyla oraz ze zaplacilem za towar. Nie mam nu...

• 703 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

OSZUSTWO - ADWOKAT

ktoś cię oszukał? Kupiłeś ale nie masz przedmiotu który kosztował majątek (tak, mówimy tu tylko o wysokich sumach). Miałem to samo. Uratowała mnie https://annauznanska.pl/ . Polecam w razie czego.

• 1136 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania