Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Zwrot VAT.

Dzień dobry. Kilka dni temu otrzymałam przesyłkę z USA. Zapłaciłam VAT już na eBay, jednak poczta obciążyła mnie nim drugi raz. Nie mogę skontaktować się z pomocą eBay (z nieznanej mi przyczyny mail nie dochodzi mimo prośby wysłania potwierdzenia na ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1141 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dane konta bankowe gdzie wpisać ??

Witam jestem zarejestrowany na ebay.pl już kilka lat ale dopiero teraz chcę rozpocząć sprzedaż.. Chciałbym podpiąć swoje konto bankowe ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji. W ustawieniach konta jest tylko opcja płatności gdzie mogą podpiąć swoją...

• 1060 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Weryfikacja konta i brak możliwości wypłaty za sprzedaż

W 2024 chyba otworzyłam konto na eBay i oczywiście konto bankowe i wysztkie dane nie zmieniły się...zdarzyła mi się sprzedaż a tu niemożność zweryfikowania konta bankowego SEPA.Zaznaczę ,że konto było już weryfikowane przy zakładaniu sprzedaży.Na tą ...

• 130 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę zaktualizować danych konta bankowego SEPA

"Nie możemy zweryfikować niektórych podanych przez Ciebie informacji. Aby pomóc nam wznowić proces weryfikacji i uniknąć dalszych ograniczeń, zaktualizuj dane swojego konta do 23 kwi, 2024."Ostatnio sprzedałem jedną rzecz na ebayu, lecz nie mogę nic ...

• 2066 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Rozwiązane! Paypal doladowanie konta - problem i ostrzezenie - ku przestrodze

Czesc Podziele sie z wami sytuacjia jaka mnie spotkala15 kwietnia 2025 roku doladowalem swojego paypala ( jak zawsze ) z powiazanego konta na kwote 200zlDo dzis nie mam tych pieniedzy na koncie paypal ( ale kolejny przelew na 50 zl juz dotarl )Paypal...

• 179 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż za granicą i natychmiastowa wypłata na mój polski rachunek - dlaczego?

witam, sprzedałem rzecz za granicą i nabywca za nią zapłacił. Chciałbym wiedziec dlaczego pieniądze (300 euro) zostały przewalutowane i wysłane na mój polski rachunek zamiast pozostać na koncie (tylko nie wiem jakim Ebay? Paypal?), Przecież zaraz coś...

• 264 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wypłacić pieniądze z konta ebay?

Proszę o pomoc. Sprzedaję na ebay bardzo okazjonalnie, dotąd wpłaty wpływały bezpośrednio na mój paypal, ale z powodu zmian musiałam podać swoje konto i teraz wpłata nie dotarła na paypal tylko na konto ebay. I jak to teraz wypłacić? Przesyłkę wysyła...

• 5296 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodawnanie środków do konta PayPal z rachunku bankowego - nowa funkcja

Niedawno udostępniliśmy nową funkcję, pozwalającą na dodawanie środków do konta PayPal z rachunku bankowego. Teraz możesz kupować na całym świecie, nawet jeśli nie masz karty kredytowej. Dzięki nowej funkcji Dodaj środki do konta możesz: • kupować be...

Brak przelewu od Ebay na konto prywatne , informację dotyczące przelewu zasały zaktualizowane ?

Witam, mam poważny problem z otrzymaniem pieniedzy z Ebay.de , kwota niecałe 500Euro , przedmiot sprzedany ,mam kwotę pokazaną na swoim profilu . "zaś Ebay mnie informuję zę muszę zaktualizować swoje dane do płatności-zrobiłem ten proces 10dni temu ,...

• 761 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Sprawdzanie konta

Witam, "Wypłaty są wstrzymane do czasu, aż ukończymy okresową ocenę wyników. Wypłacimy środki, gdy ocena dobiegnie końca. W tym czasie możesz nadal prowadzić sprzedaż." Ile trwa okresowa ocena wyników?i co sprawdzają?

• 434 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Płatnosc przez bank odrzucona, bo ebay i paypal są niewiarygodne

Jak w temacie... karta ta sama co wcześniej i wcześniej nie było problemu z płatnością, chociaż nie pamietam, czy minął rok od ostatniej mojej transakcji na ebay, czy mniej...Przy próbie płatności kartą, mam komunikat, że bank odrzucił transakcję... ...

• 462 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z płatnoscią za produkt.

Witajcie. Od kilku dni walczę z zapłaceniem za produkt na eBay. Próbowałem kartą i Google Pay i bezskutecznie. Wyskakuje komunikat "Sprawdź szczegóły płatności lub wybierz inną metodę płatności". Środki pobierane są z konta po czym po chwili na nie w...

• 2511 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

FAKTURA

Gdzie na ebay.de znajduje się opcja żeby wysłać fakturę !?!?!? PROSZĘ O POMOC

• 23965 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Odrzucenie anulacji zamówienia

Hej mam taki problem :Zakupiłem ps vitę na eBay. Nie doczytałem że towar jest uszkodzony (ekran wypalony). Chciałem odzyskać pieniądze i anulować zamówienie - na tą chwilę konsola jeszcze nie została wysłana. Sprzedawca odmówił oddania pieniędzy i od...

• 341 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mam konto zarejestrowane w USA i mieszkam w Polsce, przez co system nie może przyjąć moich danych.

Mam konto zarejestrowane w USA i mieszkam w Polsce, przez co system nie może przyjąć prawidłowych moich danych dotyczących adresu i numeru konta bankowego.Mam zablokowane wypłaty z konta Ebay.Nie wiem jak wprowadzić prawidłowe dane i odblokować wypła...

• 348 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania