Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

wyplata ze sprzedaży na revolut, ale IBAN zaczyna sie na LT

witamjestem tu nowy, chce dokonać swojej pierwszej sprzedaży.przykładowo jak sprzedam coś za 100zl i dokonam wypłaty na konto revolut to ile zostanie potrącone prowizji?problem w tym ze IBAN mam zaczynający sie na LT czyli litewskidzieki i pozdrawiam

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 337 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana nr konta

Probowalem zmienic nr konta do wyplat. Po wyslaniu wszystkich dokumentow i potwierdzenia numeru konta dostaje info ze wszystko jest ok. Po 10 godzinach przychodzi mail ze nie moga zweryfikowac moich danych i mam sprobowac ponownie. I tak w kolko. Pro...

• 8323 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! PROBLEM Z PLATNOSCIA KARTAMI Z ALIOR.

Siema, ma ktos podobny problem, baba z infolinii banku nawinela, ze to ze wzgledu na dyrektywe PSD2, tyle, ze ta dyrektywa jest od 1.01.2021, a problem wystapil dwa dni temu i ni cholery zaplacic sie za dwie transakcje nie da.

Jakie konto podać do płatności - złotówkowe czy euro?

Dzień dobry!Chciałbym wystawić po raz pierwszy przedmiot na eBay.Rozumiem, że skoro mam konto założone na eBay.pl, to cenę w ogłoszeniu mogę podać tylko w złotówkach.W jaki sposób będą jednak transferowane środki po sprzedaży, tj:- czy mogę po prostu...

• 707 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie moge wypłacić środków za sprzedaż.

Witam, Nie moge wypłacić środków juz jakis czas za sprzedaż. Otrzymuje takie info : "Wypłaty są wstrzymane do czasu, aż ukończymy okresową ocenę wyników. Wypłacimy środki, gdy ocena dobiegnie końca. W tym czasie możesz nadal prowadzić sprzedaż." Ile ...

• 380 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie moge dokonac płatności za przedmiot

Chce zapłacić za przedmiot kartą wielowalutową (już wcześniej nią płaciłam na ebay i nie było problemu), ale obecnie za każdym razem wyskakuje komunikat wybierz inną formę płatności.Oczywiście pieniądze na karcie są.Próbowałam z różnych przeglądarek,...

• 584 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie moge dokonac platnosci za sprzedane platnosci

Witam .Mam płatnosc (prowizja od sprzedazy) w Euro.Powiazałem karte debetową Visa z kontem. Na koncie mam środki w złotowkach.Nie mogę dokonac płatnosci . Wyskakuje komunikat spróbuj ponownie .Jak ma dononac płatnosci za prowizje od sprzedeazy w inny...

• 145 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal - wstrzymana płatność

Witam, ktoś kupił odemnie portret graficzny z ogłoszenia.Uzgodniłam z tą osobą że wyślę mu to na maila po otrzymaniu płatności na PayPal.Płacąc wybrał opcje "płatność za usługi". Płatność jest w tej chwili wstrzymana na 21 dni.Mam zamiar wysłać teraz...

• 214 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zwrot opłaty za promocję przedmiotu

Czy ebay zwraca dodatkowe opłaty za promocję przedmiotu w przypadku gdy on się nie sprzeda? Bo to wynika z tego zestawienia. Nie jestem pewien czy dobrze go rozumiemDzięki

coin_harvest_0-1669307730509.png
  • 320 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wypłatą środków.

Witam, mam problem z wypłatom środków za przedmiot, dostałam informacje że srodki zostają wstrzymane z powodu braków danych do identyfikacji. Podałam dane z konta bankowego ze zdjęciem i z prawa jazdy kilka dni temu dostałam odpowiedź zwrotną, że dan...

• 342 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak możliwości zaktualizowania nr konta

HejDzis nagle wyskoczył mi komunikat mailowy iz musze zaktualizować nr konta na wypłaty. Do tej pory nie było z tym problemu. Mam zablokowane wypłacanie środków.chcialem zaktualizować lecz po wrzuceniu nr konta system mieli i mieli i nic sie nie dzie...

• 263 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Płatność przez payoneer

Witam! mam taką sprawę i może ktoś mi pomoże. Chcę kupić pewien produkt z Japonii.Chciałam zapłacić przez Paypal,ale gdy chciałam się zarejestrować na Paypal pokazuje,że ta opcja jest już niedostępna. Sprzedający odpisał mi,że Paypala już nie ma;tera...

• 326 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomocy ! Przelew z portalu gier pokerowych na pay pal

Witam mam problem z wypełnieniem wymaganego formularza w moim koncie pay pal wiele z tych informacji nie mogę wyszukać dlatego proszę o pomoc o to link do tego co mam wypełnić: http://img291.imageshack.us/img291/9007/przelewp.jpg potrzebuje Account H...

• 569 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niska kwota wypłaty

Witam, Ostatnio sprzedając przedmioty na ebay po reformie, mam podejrzanie niskie wypłaty. Sprzedaję na ebay.pl i podpiąłem konto w złotówkach. Sprzedałem gramofon Niemcowi za 7999 zł. I ok, prowizja 6,5%, vat od prowizji i wyliczyli 1561 euro i w pr...