Dla kupujących
Porozmawiaj z innymi kupującymi i podziel się swoimi doświadczeniami.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Dla kupujących

Nie mogę opłacić cła importowego

Witam zakupiłem na ebay przedmiot z ameryki i dostałem wiadomość od DHL że zostało naliczone cło importowe, ale gdy klikam na link strona do opłaty strona się otwiera i pisze tylko " nie znaleziono " i przez to nie mogę dokonać opłaty. Pisałem w tej ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 26 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kontakt z ebay.pl

Parę tygodni temu sprzedałem na ebay.com dwa przedmioty (jako osoba prywatna). Miałem dziwne rozliczanie, w tym blokowanie wypłaty. Postanowiłem skontaktować się z obsługą klienta ebay.com aby pozyskać dodatkowe informacje. Pojawiły się dwie możliwoś...

• 3579 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Jak kupić z UK.

Witam. Chcę kupić przedmiot z ebay UK , robię "kup teraz" wyświetla się tabelka w której trzeba podać dane do wysyłki gdy wbijam Polska i ulicę wszystko znika i zapala się " kraj UK" jest to nie do przejścia. Czy powodem jest to że UK wyszła z Uni Eu...

• 74 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Studia

Ostatnio analizuję możliwości kontynuowania nauki, bo chciałabym połączyć pracę z dalszym rozwojem edukacyjnym. Zainteresowały mnie studia magisterskie online, bo mogłabym studiować z domu i jednocześnie utrzymać codzienną rutynę. Myślę, że taki spos...

• 67 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Internet

Mój brat przeprowadził się ostatnio na działkę poza miastem i potrzebował szybkiego internetu, bo pracuje zdalnie. Zdecydował się na internet LTE, żeby mieć połączenie wszędzie, gdzie się przemieszcza. Zastanawiam się, czy naprawdę działa to tak dobr...

• 77 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dom modułowy

Zwróciłam uwagę na domek modułowy MG 2 z oferty Dream Mobil House i muszę przyznać, że wygląda bardzo nowocześnie. Ma w sobie coś z klasycznego domu, ale w bardziej kompaktowej wersji. Duże przeszklenia i otwarty układ wnętrza sprawiają, że wydaje si...

• 82 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy

Sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy. 12 sie Poprosiłeś(łaś) o zwrot"Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłoszeniu było strona Lewa."" Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłosze...

• 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż w USA a nowe cła

Witam Czy ktoś wie czy ebay po sprzedaży przedmiotu w USA będzie jakoś kupującemu naliczał te 15 procent cła. Pytam bo USA sobie wymyśliło że teraz jak coś wysylasz do USA to od razu z góry płacisz na poczcie czy u kuriera opłatę celną. Ebay z tego c...

• 212 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

HERMES, DPD, DHL??

Witam. Wysyłam paczki Hermesem do Polski od dłuższego czasu i nie mam jak do tej pory problemów. Paczkę dostarcza w PL znajomy kurier DPD. Wie gdzie może ją zostawić gdy nie ma nikogo. Hermes DHL czy DPD?? Kwestia dostarczenia przesyłki zależy tylko ...

• 3715 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Rozwiązane! Zamówienie niekompletne, brak kontaktu ze sprzedającym i niepowodzenia z PayPal

WitamOd 14 sierpnia br. roku mierzę się z problemem niekompletnego zamówienia jakie otrzymałem od sprzedającego z USA. Spór próbowałem rozstrzygać w eBay, ale założyłem później kolejny w PayPal i eBay cofną mi u nich. W każdym razie, próbuję przez Pa...

• 244 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay wystawił złe nazwisko

Mam problem z odbiorem przesyłki. Na moim koncie eBay mam wpisane prawidłowe imię i nazwisko (zgodne z dowodem). Widać to w danych adresowych oraz w historii zakupów – eBay w mailach zwraca się do mnie po imieniu. Niestety przy wysyłce paczki eBay po...

• 111 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sportowe zależności

Ostatnio dużo słyszę o tym, czym jest indoor cycling i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i mocno motywuje do wysiłku. Brzmi jak świetna opcja dla osób, które lubią dynamiczne zajęc...

• 68 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki trening dla mnie ?

Ostatnio dużo słyszę o tym, [url=https://fabryka-formy.pl/blog/trening-indoor-cycling-spinning-zajecia-rowerowe]czym jest indoor cycling[/url] i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i...

• 69 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..