Dla kupujących
Porozmawiaj z innymi kupującymi i podziel się swoimi doświadczeniami.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Dla kupujących

Inwestycje samochodowe

Wpadłam na temat samochodowych instalacji gazowych i zaczęłam się interesować tym, jak przebiega ich montaż i użytkowanie. Samochodowe instalacje gazowe wydają się coraz popularniejsze, ale czy każdy samochód może mieć taką instalację? Szukam informa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 5 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

paczka z niemiec

ile państwo czekali na paczkę z niemiec, wysyłaną standard international? u mnie już dziesięć dni, i cisza. paczka nie jest rejestrowana, więc nie mogę jej śledzić, a zaczynam się niepokoić. nie chodzi o pieniądze, to miał być prezent.

• 58 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno na ebay z chin czy w cenie jest VAT

Dzień dobry, Chce kupić przedmiot z chin czy vat będzie doliczony automatycznie i jest w cenie czy pózniej przy odbiorze jeszcze dojdzie vat? Czasem jak kupowałem to vat był w opisie ceny jako skladowa a tu nie ma. Tak też przy zakupach z Japonii nie...

• 38 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupno banknotu w promocyjnej cenie

Dostałem informacje od ebay, że sprzedawca chce sprzedać banknot w promocyjnej cenie. Kiedy wchodzę na stronę z banknotem to cena nie jest promocyjna. Pytałem sprzedawcę jako mogę kupić ten banknot w promocji ale ten odesłał mnie do ebay.

• 18 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup z USA - Przedmiot uszkodzony

WitamMam pytanie. Kupiłem szlifierkę z regulacją obrotów w USA. Okazało się kiedy przyszła że jest uszkodzona, regulacja obrotów nie działa. Oczywiście zrobiłem zwrot. Szlifierka według ebay jest już w USA, została zwrócona. Co w takim przypadku z op...

• 96 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podwójnie naliczony VAT

WitamMa ktoś pomysł jak tego uniknąć.Niedawno zakupiłem na ebay.com towar za który zapłaciłem + koszt wysyłki + z góry podatek VatKu mojemu zdziwieniu doszło do polski na urzad celny w w-wie i tam policzyli ponownie vat od całosci.Żenujące jest to, ż...

• 14669 Wyświetlenia
  • 28 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedstaw dokumenty dotyczące firmy

Witam, Po raz 20-sty uzupełniam dane do nowej metody wypłat. Do tej pory nie udało mi się poprawnie ich uzupełnić, w dalszym ciągu przychodzi mail z prośbą o uzupełnienie danych i załączenie dokumentu. Podpowiedzcie jakie dane są potrzebne NIP , REGO...

• 279 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płytki czy panele

Co jest Waszym zdaniem bardziej praktycznym rozwiązaniem? Płytki czy jednak panele? Zastanawiam się nad tym co położyć w domu na podłodze

• 18 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z weryfikacją konta

Dzień Dobry,Nie mam już siły . To jest jakaś paranoja. Proszę pomóżcie jak ktoś wie jak z tym sobie poradzić.Otóż, od wielu lat jestem użytkownikiem tej platformy. Ostatnio otrzymałem informację , żeby zweryfikować konto bankowe. To samo , na które o...

Różnice cenowe

Witam serdecznie! Czy mógłbym prosić o wyjaśnienie nurtującej mnie kwestii? Z jakiego powodu występują tak znaczne różnice cenowe? Na stronie głównej z aukcjami widnieje dużo niższa cena, niż na stronie ze szczegółami wybranej aukcji. Różnice cenowe ...

• 829 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zamówienie nr 03-12890-00482

zapłaciłem dnia 27 marca za zamówienie i termin dostawy wg ebay miał być między 4 a 10 kwietnia, Dzisiaj mamy 10 kwiecień i wg sprawdzana nawet nie wysłano. Jutro sobota, potem niedziela , więc nie wiadomo kiedy dostarczycie zamówiony przedmiot. Czy ...

• 53 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupno z chin, podatek VAT i cło.

Cześć, przychodzę z pytaniem dotyczącym przesyłki z chin. Planuje kupić laptop o wartości 800$USD. Przesyłka to eBay SpeedPak Standard. Czy mam spodziewać się doliczenia VATu oraz Cła? Pytam, bo czytałem ze cena przy podsumowaniu już teoretycznie te ...

• 105 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..

Autorzy z największą liczbą podziękowań