Witam zakupiłem na ebay przedmiot z ameryki i dostałem wiadomość od DHL że zostało naliczone cło importowe, ale gdy klikam na link strona do opłaty strona się otwiera i pisze tylko " nie znaleziono " i przez to nie mogę dokonać opłaty. Pisałem w tej ...
Parę tygodni temu sprzedałem na ebay.com dwa przedmioty (jako osoba prywatna). Miałem dziwne rozliczanie, w tym blokowanie wypłaty. Postanowiłem skontaktować się z obsługą klienta ebay.com aby pozyskać dodatkowe informacje. Pojawiły się dwie możliwoś...
Witam. Chcę kupić przedmiot z ebay UK , robię "kup teraz" wyświetla się tabelka w której trzeba podać dane do wysyłki gdy wbijam Polska i ulicę wszystko znika i zapala się " kraj UK" jest to nie do przejścia. Czy powodem jest to że UK wyszła z Uni Eu...
Ostatnio analizuję możliwości kontynuowania nauki, bo chciałabym połączyć pracę z dalszym rozwojem edukacyjnym. Zainteresowały mnie studia magisterskie online, bo mogłabym studiować z domu i jednocześnie utrzymać codzienną rutynę. Myślę, że taki spos...
Mój brat przeprowadził się ostatnio na działkę poza miastem i potrzebował szybkiego internetu, bo pracuje zdalnie. Zdecydował się na internet LTE, żeby mieć połączenie wszędzie, gdzie się przemieszcza. Zastanawiam się, czy naprawdę działa to tak dobr...
Zwróciłam uwagę na domek modułowy MG 2 z oferty Dream Mobil House i muszę przyznać, że wygląda bardzo nowocześnie. Ma w sobie coś z klasycznego domu, ale w bardziej kompaktowej wersji. Duże przeszklenia i otwarty układ wnętrza sprawiają, że wydaje si...
Sprawa o zwrot przedmiotu i zwrot pieniędzy. 12 sie Poprosiłeś(łaś) o zwrot"Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłoszeniu było strona Lewa."" Dostałem Stronę Prawą. Kupiłem stronę Lewą. Na zdjęciach i opisie w ogłosze...
Witam Czy ktoś wie czy ebay po sprzedaży przedmiotu w USA będzie jakoś kupującemu naliczał te 15 procent cła. Pytam bo USA sobie wymyśliło że teraz jak coś wysylasz do USA to od razu z góry płacisz na poczcie czy u kuriera opłatę celną. Ebay z tego c...
Witam. Wysyłam paczki Hermesem do Polski od dłuższego czasu i nie mam jak do tej pory problemów. Paczkę dostarcza w PL znajomy kurier DPD. Wie gdzie może ją zostawić gdy nie ma nikogo. Hermes DHL czy DPD?? Kwestia dostarczenia przesyłki zależy tylko ...
WitamOd 14 sierpnia br. roku mierzę się z problemem niekompletnego zamówienia jakie otrzymałem od sprzedającego z USA. Spór próbowałem rozstrzygać w eBay, ale założyłem później kolejny w PayPal i eBay cofną mi u nich. W każdym razie, próbuję przez Pa...
Mam problem z odbiorem przesyłki. Na moim koncie eBay mam wpisane prawidłowe imię i nazwisko (zgodne z dowodem). Widać to w danych adresowych oraz w historii zakupów – eBay w mailach zwraca się do mnie po imieniu. Niestety przy wysyłce paczki eBay po...
Ostatnio dużo słyszę o tym, czym jest indoor cycling i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i mocno motywuje do wysiłku. Brzmi jak świetna opcja dla osób, które lubią dynamiczne zajęc...
Ostatnio dużo słyszę o tym, [url=https://fabryka-formy.pl/blog/trening-indoor-cycling-spinning-zajecia-rowerowe]czym jest indoor cycling[/url] i jak bardzo różni się od jazdy na rowerze na świeżym powietrzu. Podobno trening odbywa się w rytm muzyki i...