Witam serdecznie! Czy mógłbym prosić o wyjaśnienie nurtującej mnie kwestii? Z jakiego powodu występują tak znaczne różnice cenowe? Na stronie głównej z aukcjami widnieje dużo niższa cena, niż na stronie ze szczegółami wybranej aukcji. Różnice cenowe ...
Witam.Czy ktoś się orientuje jaki przewoźnik w Polsce dostarcza przesyłki La Poste?Według trackingu została dostarczona,ale ja nic nie otrzymałem (ani żadnej informacji ze strony polskich doręczycieli).Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Chciałbym ostrzec innych sprzedawców przed sytuacją, która spotkała mnie na platformie eBay.Jestem wieloletnim sprzedawcą i zawsze działam zgodnie z zasadami serwisu. Sprzedaję również przedmioty o bardzo wysokiej wartości.W moim przypadku kupujący z...
Dzień dobry , bardzo bardzo proszę Państwa o pomoc dokonałam zakupu z USA do Polski paczka nadana poprawnie 02.02 statusy paczki aktualizowane do 12.02 codziennie i na tym koniec od paru dni status paczki się nie zmienia , w Polsce ma ją mi dostarczy...
Witam, szukam kontaktu z firmą Pitney Bowes c/o Geodis. Chociażby adres e-mail do tej firmy może ktoś pamięta? Szukałem i nie znalazłem.Niestety, spotkała mnie taka sytuacja, że w tym miesiącu miałem otrzymać paczkę z UK z przedmiotem kupionym na eBa...
Siemanko. Podpowiedzcie czy przy podłogowym ogrzewaniu lepiej położyć panel czy płytki? Boję się że w lato gdzie nie będzie grzane w domu będzie zimno w stopy przy płytce . Jakie są wasz odczucia, i co byście zrobili gdybyście mogli jeszcsr raz podją...
Witam. Ostatnio spotkała mnie niemiła sytuacja. MIanowice zamówiłem paczkę z USA, była objęta programem wysyłki międzynarodowej. Wszystko było dobrze, do czasu aż paczka dostała się w ręce DPD. Skorzystałem z opcji DPD pick-up. I tutaj pojawił się pr...
Witam społeczność. Na niemieckim ebay wygrałem 3 aukcje i od dłuższego czasu oczekiwałem na dostarczenie przedmiotów. Pierwsza przesyłka wyszła do mnie 13 września (nota bene 13 dni po zapłacie przez paypal) i nie została dostarczona ponieważ kurier ...
Witam. Jestem nowym użytkwnikiem i chciałbym nabyć ten przedmiot ***. I tu moje pytania: -Czy ten sprzedający wygląda w miarę przywoicie jak na wasze oko? - Ile wyniesie podatek od tego ubrania, gdyż z tego co mi wiadomo cło nie zostanie naliczone bo...
Ostatnio analizuję działanie różnych elementów odpowiedzialnych za poprawny przepływ w instalacji gazowej. Mama wspominała, że w jej kotle przepływ bywał niestabilny, co powodowało problemy z ogrzewaniem. Trafiłam na temat taki jak czujniki przepływu...