Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z widocznością aukcji na komputerze PC

Witam, wystawiłem chwile temu aukcję jako osoba prywatna na Aplikacji Mobilnej Ebay na iphonie. Zastanawiająco długo przedmiot nie chciał sie sprzedac pomimo, że droższe aukcje z tym samym przedmiotem się sprzedawaly. Po sprawdzeniu wszystkiego, zmia...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czas w komputerze i czas aukcji

Mam wrażenie, że przegrałem dwie aukcje ponieważ powstała różnica pomiędzy czasem wskazywanym a czasem przebiegu aukcji. Skończyły się "jakby" wcześniej. Proszę o wyjaśnienie czy to możliwe i jak ewentualnie mogę to skorygować. Pozdrawiam. Piotr

Selling on Ebay.de while based in Poland

Hi, I was wondering if, as a private seller, it is possible to sell my collection of numismatics on Ebay.de and not Ebay.pl by simply changing the URL (seemed like it was working without any issue). I use translation for for sites anyway since there ...

• 106 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wstrzymane środki Paypal

Witam, Kiedy Paypal przestanie wstrzymywać moje środki na rachunku głównym z tytułu sprzedaży na eBay ? Posiadam już 10 komentarzy, oraz transakcje na 3 strony. Ktoś się orientuje, kiedy te wstrzymania zostaną usuniętę ? - na chwilę obecną musiałem z...

• 937 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Jak złożyć skargę na biuro obsługi eBay? WAŻNE!

Witam, mam pytanie jak w temacie. Chodzi mi o to jak zdobyć kontakt do kogoś odpowiedzialnego (przełożonego) za personel. Oczywiście nie wchodzi w grę zapytanie online do obsługi bo nie trafię do odpowiednich osób. Mam już dość wielokrotnego pisania ...

• 4174 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 3 podziękowania

Wypłaty z eBay na konto

Dzień dobry, mam pewien problem z wypłatami z eBay za sprzedany towar, w lipcu pojawił się nowy regulamin jeśli chodzi o wypłaty, od dostawy 3 dni później mają zostać przelane środki, niestety moja spedycja nie jest powiązana z ich systemem i jak to ...

package being returned

  Hi do you know why my package is beeing returned? I ordered a camcorder from USA and on tracking it says that "Your shipment contains dangerous goods. You may request a return or it will be liquidated." what can I do and does te package will come t...

IMG_3600.png IMG_3601.jpeg
  • 163 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Naliczenie opłaty vat/cła z uk?

Hey, zamówiłem z uk świece zapachową wartość towaru 14GBP wysyłka 12GBP do tego doliczono około 9GBP opłat importowych (pytanie czy zawierają np vat?). Czy przy odbiorze paczki będę musiał płacić VAT? Dosyć dawno zamawiałem książki z uk a wtedy chyba...

• 176 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Całkowita blokada konta, bez przyczyny

Dzień dobry,Jakiś czas temu założyłam konto, zweryfikowałam je podając odpowiednie dokumenty, po czym wystawiłam na sprzedaż swoje rękodzieło. Gdy dodałam kolejne dwa ogłoszenia po jakimś czasie moje konto zostało pernamentnie zablokowane. Nie dostał...

• 12781 Wyświetlenia
  • 20 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Automatycznie wystawianie rachunków przez eBay.

Witam,Wystawiam sam rachunki w zewnętrznym programie i mam teraz obawę, że eBay robi dokładnie to samo automatycznie przez co powstają dwa rachunki dla jednej sprzedaży o różnych numerach. I teraz pytanie bo widzę, że mam opcję wydruku rachunku. On z...

• 241 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

renowator

Mam białą fugę, która już po krótkim czasie zaczęła wyglądać kiepsko i zastanawiam się nad jej odświeżeniem. Słyszałem o Fuga Fresca od Mapei i impregnacie Delfina – czy ktoś z Was używał tego zestawu i może potwierdzić, że efekt naprawdę się utrzymu...

• 156 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania