Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem ze zweryfikowaniem konta bankowego

Witam,przychodzę z problemem, o który już miesiąc mecze ebay… Nie są w stanie zweryfikować mojego konta bankowego, a wysłałem już im nawet zestawienie miesięcznych transakcji. Oczywiście zamazuje wszelkie kwoty, bo do niczego im niepotrzebne. Na wyci...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 4845 Wyświetlenia
  • 17 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Początek sprzedaży

Dzień dobry Planujemy rozpocząć sprzedaż na platformie ebay. Chcielibyśmy także aby nasze oferty pojawiały się na niektórych zagranicznych rynkach. Czy musimy "wykupić" sklep i jeśli tak to który wybrać aby wszystko się dobrze łączyło.

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zostałem okradziony przez eBay

Cześć, Uważam, ze zostałem okradziony przez eBay. Sprzedałem przedmiot i środki trafiły na wirtualny portfel eBay. Niestety nie mogę ich wypłacić, bo żadna metoda na dodanie konta IBAN nie działa.Cały czas mam komunikat"Twoje wypłaty będą wstrzymane,...

• 3155 Wyświetlenia
  • 26 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rekuperacja w mieszkaniu czy ma sens

Hej, czy ktoś montował rekuperację w mieszkaniu? Mam mieszkanie 70 m² i zastanawiam się, czy to w ogóle się opłaca, czy to bardziej rozwiązanie dla domów jednorodzinnych?

• 28 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka od Pitney Bowes/dpd

Hej, zamówiłem paczkę z UK poprzez wysyłkę ebay. Paczka idzie pitney bowes i na trackingu mam status arrived at carrier facility jednak nie ma podanego kraju i miasta. Paczkę do Polski będzie dostarczał dpd bo pokazał mi się numer śledzenia w apce al...

• 25 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PROBLEM Z INTEGRACJĄ PRESTASHOP

WITAM SERDECZNIESZUKAM POMOCY ZWIĄZANEJ Z INTEGRACJĄ MODUŁU W PRESCIE TZN. MAM ZAINSTALOWANY MODUŁ KONFIGURUJE GO ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ TZN. DODAJE WYJĄTEGO ŻEBY EBAY POZDWALAŁ NA INTEGRACJE ZAMYKAM OKNO A W RESCIE CAŁY CZAS ONO SIĘ KRECI I NIC WIECEJ...

• 2566 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszust antond28 (Anton Danil... z Kalifornii)

Witam wszystkich,chciał bym się podzielić z wami moim doświadczeniem z użytkownikiem antond28 (Anton Danil... z Kalifornii) https://www.ebay.com/usr/antond28 przez którego zostałem okradziony na kwotę 2500 USD ! Nie będę się tutaj rozpisywał, ale w s...

• 126 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada konta bez przyczyny

Dzień dobry,Jakiś czas temu założyłam konto, zweryfikowałam je podając odpowiednie dokumenty, po czym zostało trwale zablokowaneDokonaliśmy przeglądu działań powiązanych z Twoim kontem. Twoje konto zostało zawieszone, ponieważ uważamy, że działania t...

• 603 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bardzo proszę o pomoc. Moje konto zostało zawieszone a ponad 2000 ofert usunięte z niewiadomych przy

Wczoraj o godzinie 9.13 , zostały podjęte działania na moim koncie, z niewiadomych przyczyn zostały usunięte wszystkie oferty pod blisko dwóch lata działania konta!!! Delikatnie mówiąc jestem w rozsypce... z niewiadomych mi przyczyn moja oferta handl...

Prowadzenie firmy na ebay

Dzień dobryJak narazie prowadzę amatorską sprzedaż na ebay juz od wielu lat ale zastanawiam sie czy nie poszerzyć działalności i nie spróbować swoich sił na pełen etat. Od kilku lat opłaty są horendalne i moim zdanie sięgają 1/3 wartości przedmiotu a...

• 45 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak radzić sobie z azs u dzieci

Hej, moja córka ma atopowe zapalenie skóry i trudno mi znaleźć coś, co złagodzi jej objawy. Jakieś sprawdzone produkty lub sposoby?

• 28 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ksiązki prawnicze dla praktyków

Hej, pracuję jako aplikant i szukam książek, które pomogą mi w praktycznym podejściu do prawa. Jakie publikacje polecacie, żeby poszerzyć swoją wiedzę w pracy zawodowej?

• 22 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań