Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Oszust antond28 (Anton Danil... z Kalifornii)

Witam wszystkich,chciał bym się podzielić z wami moim doświadczeniem z użytkownikiem antond28 (Anton Danil... z Kalifornii) https://www.ebay.com/usr/antond28 przez którego zostałem okradziony na kwotę 2500 USD ! Nie będę się tutaj rozpisywał, ale w s...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 164 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada konta bez przyczyny

Dzień dobry,Jakiś czas temu założyłam konto, zweryfikowałam je podając odpowiednie dokumenty, po czym zostało trwale zablokowaneDokonaliśmy przeglądu działań powiązanych z Twoim kontem. Twoje konto zostało zawieszone, ponieważ uważamy, że działania t...

• 696 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bardzo proszę o pomoc. Moje konto zostało zawieszone a ponad 2000 ofert usunięte z niewiadomych przy

Wczoraj o godzinie 9.13 , zostały podjęte działania na moim koncie, z niewiadomych przyczyn zostały usunięte wszystkie oferty pod blisko dwóch lata działania konta!!! Delikatnie mówiąc jestem w rozsypce... z niewiadomych mi przyczyn moja oferta handl...

Prowadzenie firmy na ebay

Dzień dobryJak narazie prowadzę amatorską sprzedaż na ebay juz od wielu lat ale zastanawiam sie czy nie poszerzyć działalności i nie spróbować swoich sił na pełen etat. Od kilku lat opłaty są horendalne i moim zdanie sięgają 1/3 wartości przedmiotu a...

• 66 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak radzić sobie z azs u dzieci

Hej, moja córka ma atopowe zapalenie skóry i trudno mi znaleźć coś, co złagodzi jej objawy. Jakieś sprawdzone produkty lub sposoby?

• 57 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ksiązki prawnicze dla praktyków

Hej, pracuję jako aplikant i szukam książek, które pomogą mi w praktycznym podejściu do prawa. Jakie publikacje polecacie, żeby poszerzyć swoją wiedzę w pracy zawodowej?

• 50 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Klimatyzacja w biurze czy ma sens

Hej, prowadzę małe biuro i zastanawiam się, czy montaż klimatyzacji to dobry pomysł. Pracujemy w 5 osób, latem jest naprawdę duszno, ale nie wiem, czy to konieczność, czy może przesada. Ktoś może się podzielić swoim doświadczeniem?

• 30 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Koparka dla większego projektu

Szykujemy się z ekipą na większy projekt budowlany, będziemy robić fundamenty, jakieś roboty ziemne, no sporo rzeczy. Szukam porządnej koparki, która da radę w takim temacie. Zastanawiam się, czy lepiej wziąć coś dużego, czy jednak bardziej uniwersal...

• 58 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowoczesne metody oceny pracowników

Szukamy w firmie efektywnych metod oceny pracowników, które odpowiadają współczesnym standardom. Jakie narzędzia i podejścia polecacie? Jakie macie doświadczenia z nowoczesnymi systemami oceny?

• 43 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Platformy obrotowe

Cześć, zastanawiam się nad zakupem platformy obrotowej do zdjęć 360, ale nie wiem, czy to faktycznie konieczność. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami?

• 68 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal - problemk z weryfikacją tożsamości

Witajcie!Mam spory problem z PayPal. Otóż ok. 2 tygodni temu dokonałem zakupów w sklepie internetowym, i kiedy chciałem kupić kolejną rzecz w innym sklepie, pojawił się komunikat, że wystąpił problem z weryfikacją mojej tożsamości. Od tamtej pory nie...

• 228 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Do jakich krajów lepiej nie wysyłać??

Witam, jakie kraje polecacie pominąć w przypadku wysyłki Pocztą Polską? Ponieważ często przesyłka przestaje być śledzona po opuszczeniu Polski. Na przykład do Australii.