Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Klimatyzacja w biurze czy ma sens

Hej, prowadzę małe biuro i zastanawiam się, czy montaż klimatyzacji to dobry pomysł. Pracujemy w 5 osób, latem jest naprawdę duszno, ale nie wiem, czy to konieczność, czy może przesada. Ktoś może się podzielić swoim doświadczeniem?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 12 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Koparka dla większego projektu

Szykujemy się z ekipą na większy projekt budowlany, będziemy robić fundamenty, jakieś roboty ziemne, no sporo rzeczy. Szukam porządnej koparki, która da radę w takim temacie. Zastanawiam się, czy lepiej wziąć coś dużego, czy jednak bardziej uniwersal...

• 25 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowoczesne metody oceny pracowników

Szukamy w firmie efektywnych metod oceny pracowników, które odpowiadają współczesnym standardom. Jakie narzędzia i podejścia polecacie? Jakie macie doświadczenia z nowoczesnymi systemami oceny?

• 25 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Platformy obrotowe

Cześć, zastanawiam się nad zakupem platformy obrotowej do zdjęć 360, ale nie wiem, czy to faktycznie konieczność. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami?

• 46 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal - problemk z weryfikacją tożsamości

Witajcie!Mam spory problem z PayPal. Otóż ok. 2 tygodni temu dokonałem zakupów w sklepie internetowym, i kiedy chciałem kupić kolejną rzecz w innym sklepie, pojawił się komunikat, że wystąpił problem z weryfikacją mojej tożsamości. Od tamtej pory nie...

• 69 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Do jakich krajów lepiej nie wysyłać??

Witam, jakie kraje polecacie pominąć w przypadku wysyłki Pocztą Polską? Ponieważ często przesyłka przestaje być śledzona po opuszczeniu Polski. Na przykład do Australii.

Oszustwa na EBAY

Jesli ktos mysli,ze na Ebay ma ochrone kupujacych ,to sie myli.Ja doswiadczylem to na wlasnej skorze 5x.Ten 5-ty raz mnie dobil.Kupilem aparat fotograficzny,zaplacilem i......nie otrzymalem go.Sprzedawca wpisal blednie moj adres.Aparat wrocil do nieg...

• 363 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zsumowany koszt wysyłki - jak ustawić?

Dzień dobryJak ustawić wspólny koszt wysyłki dla kilku różnych przedmiotów? Albo przynajmniej możliwość poproszenia kupującego o zsumowany koszt wysyłki przed zapłaceniem? W tym momencie mam tak, że ludzie płacą za dużo i ja muszę im zwracać. I tak s...

• 106 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie czytają maili ze zrozumieniem, odpowiadają tylko boty

Wysłałem przedmiot kolesiowi z Kanady. On juz po 2 tygodniach założył sprawę, że nie dostał przedmiotu, pomimo tego, że aby doskonale wie idzie ile zwykła przesyłka za ocean (a koleś nie zapłacił za ekspress).I co zrobił ebay? Błyskawicznie uznał, że...

• 114 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowy na eBay - Obawa przed oszustwem

Witam serdecznie, Od chwili otwarcia pierwszego sklepu unikałem ebaya jak ognia. Głównie przez obawe przed wycowywaniem wpłaty kupującego (Sprzedaje produkty cyfrowe). Jednak ostatnio przełamałem się i założyłem konto dla swojego nowego sklepu z kluc...

• 809 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Zablokowane wypłaty pieniędzy.

Hej,Czy ktoś z was borykał się z takim problemem?"Twoje wypłaty są zablokowane, podczas gdy my sprawdzamy Twoje konto. Jest to rutynowy proces, mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa Twojego konta, i trwa do 6 dni roboczych. Wyślemy do Ciebie e-ma...

• 356 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań