Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Gdzie kupujecie ubrania?

Dziewczyny w jakich sklepach internetowych kupujecie ubrania ? Dobrej jakości, umiarkowane ceny. Wysyłka "nie z Chin"

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 157 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szkolenia psychologiczne do pracy z najmłodszymi

Szukam czegoś świeżego do pracy z maluchami co nie jest tylko kolejnym zestawem ćwiczeń przed lustrem. Zaciekawił mnie temat miodonacji u Marzeny Machoś bo słyszałam że to świetnie wspomaga rozwój mowy przez zabawę i stymulację sensoryczną. Czy to sz...

• 81 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie moge podpiąć konta Wise pod PayPal

Witajcie! Chciałem podpiąć konto Wise pod moje konto PayPal i okazuje się, że nie mogę, ponieważ PayPal nie uznaje kont nie będących fizycznymi bankami.Czy ktoś z Was miał/ma podobny problem?

• 78 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pompa ciepła koszty

Czy ktoś ogrzewa dom pompą ciepła ?Zastanawiam się nad załozeniem ale ciekawi mnie jakie są to koszty

• 157 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zbiory kazusów na egzamin prawa

Podchodzę za miesiąc do egzaminu z prawa cywilnego i kolega mówi że powinienem kupić zbiór kazusów. Mam już podręcznik który przerobiłem. Zastanawiam się czy zbiór kazusów naprawdę coś dodaje czy to jest powielanie tego samego tylko w innej formie i ...

• 138 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy ktoś może ma ryżowar?

Witam. Czy ktoś z Państwa posiada, używa urządzenie o nazwie ryżowar ? Szukam czegoś w czym łatwo i sprawnie można ugotować perfekcyjny ryż/ kaszę bez ciągłego stania i pilnowania. Może ktoś ma sprawdzony sprzęt

• 149 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pompa ciepła czy trzeba gdzieś zgłosić?

Witam ,mam takie pytanie bo właśnie mamy odebrany dom i się zastanawiam czy pompę ciepła trzeba gdzieś zgłaszać do jakiegoś rejestru lub coś ?z góry dziękuję za pomoc

• 144 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Digitalizacja wejść na teren firmy

Chcemy zdigitalizować procesy związane z wejściami na teren firmy. Mamy teraz mieszankę Excela, papierowych list i telefonów. Nie wiem od czego zacząć i ile to realnie zajmuje czasu żeby wdrożyć. Czy ktoś przechodził przez taki projekt i jak to wyglą...

• 73 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gadżęty reklamowe w firmie

Witam,planuję kampanię marketingową i szukam pomysłów na gadżety reklamowe. Długopisy już wszystkich mają, pendrive'y też. Co takiego co ludzie faktycznie będą używać i nasza marka będzie widoczna?

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Warsztaty ekologiczne dla dzieci w przedszkolu w Krakowie

Cześć,prowadzę świetlicę szkolną i chciałabym zorganizować wycieczkę na warsztaty ekologiczne. Dzieci mają 7-9 lat. Chodzi mi o coś praktycznego - segregacja śmieci, recykling, dbanie o przyrodę. Żeby to nie była tylko teoria ale żeby dzieci faktyczn...

• 70 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Magazyn w firmie z jakich materiałów?

Magazyn 100-150m.Z jakich materiałów wyjdzie najkorzystniej cenowo postawić magazyn ww.Magazyn z pomieszczeniem biurowym.Trzeba mieć pozwolenia? Jak długo trwa cała papierologia?Jak ogrzewacie takie magazyny?

• 58 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pokrywy chłodnicze

Kupujemy lady mroźnicze typu island do sklepu. Czy pokrywy szklane są standardem czy opcją dodatkową? I jakie dają korzyści?

• 53 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Film reklamowy

Firma produkująca meble, chcemy nagrać film prezentujący proces produkcji. Ile kosztuje profesjonalna produkcja takiego materiału?

• 43 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań