Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Drzwi techniczne akustyczne

Planuję inwestycję w budynek z salami do wynajęcia pod różne cele i zastanawiam się nad drzwiami technicznymi akustycznymi - czy to konieczne czy można zaoszczędzić?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie polecicie wygodne obuwie na co dzień?

Hejka kochane, potrzebuję polecajki na bardzo wygodne buty!Dużo chodzę, pracę mam stojącą po 12h. Dodatkowo muszą być dość uniwersalne - w pracy noszę marynarkę.Tak do 350/400zł max

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Samochod na firmę. Wynajem długoterminowy? Leasing? Kredyt?

Cześć,Chcialabym zakupić auto wartości ok 100 - 120 tys na sp. z o.o.,która funkcjonuje 4 lata i nie jest płatnikiem VAT.Jakie w takiej sytuacji są najlepsze instrumenty do sfinansowania zakupu ? Leasing operacyjny wiąże się z VAT, którego spółka nie...

• 155 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile kosztuje druk 3d

Hej,mam pomysł na gadżet ale nie mam żadnego projektu, tylko szkic odręczny. Ile kosztuje kompletna usługa - zaprojektowanie w 3D i wydrukowanie prototypu? Chodzi mi o coś około 10cm wysokości, dość skomplikowany kształt. Czy to są tysiące złotych cz...

• 23 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zdjęcia w wypożyczalni samochodów

Planuję otworzyć wypożyczalnię samochodów i zastanawiam się nad zdjęciami do strony - jak wy to rozwiązujecie? Zwykłe fotki wystarczą?

• 19 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie majtki nosicie na co dzień

Hej kochane, jakie majtki nosicie na co dzień? Bawetłniane czy syntetyczne? Niestety ale zmagam się z infekcjami i zastanawiam się co robić

• 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co macie w swojej spiżarce

Pomóżcie proszę Czy możemy stworzyć "spiżarnię" i "lodówkę" wegetarianina (w komentarzach) ? Co ZAWSZE macie w swoich szafkach, lodówkach, zamrażalnikach ? Jakie produkty,przyprawy,owoce,warzywa, mrożonki ? Dla mnie jako osoby poczatkującej, to probl...

ju4417_0-1770204177212.png
  • 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tłumacz do umowy

Czy ktoś orientuje się, czy do tłumaczenia umowy francusko-polskiej podpisywanej z firmą w Polsce potrzebuję tłumacza przysięgłego, albo czy wystarczy tłumaczenie robione przez tłumacza „certyfikowanego”?

• 31 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kraków zabiegi na cellulit

Na jakie zabiegi na cellulit polecicie zapisanie sie w Krakowie? I co przyniesie dobre rezultaty?

• 32 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Telewizja w Wieliczce

Czy telewizja przez internet ma funkcję cofania programu i nagrywania jak nowoczesne dekoderów satelitarne? Nie chcę stracić tych funkcji. No i gdzie w Wieliczce zgłosić się po takie usługi?

• 41 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pompa ciepła czy ogrzewanie gazowe

Zastanawiam się nad lepszym rozwiązaniem do ogrzewania domu. Pompa ciepła czy ogrzewanie gazowe? Na co się zdecydowaliście u siebie?

• 59 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajęcie lokalu w Lublinie

Prowadzę sklep internetowy który mocno rośnie i potrzebuję wynająć magazyn w Lublinie. Na co zwrócić uwagę wybierając halę magazynową?

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zdjęcia dla nowego produktu

Uruchamiamy kampanię reklamową dla nowego produktu i potrzebujemy zdjęć. Agencja reklamowa mówi że musimy wynająć profesjonalnego fotografa ale to spory koszt. Czy nie da się tego zrobić taniej?

• 50 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań