Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zdjęcia się nie ładują

Witajcie Też macie tak ze zdjęciami, że się nie ładują albo ładują tak długo, że mam wrażenie jakbym się cofnął o 20 lat, kiedy internet liczyło się w kilobajtach?Przecież to jest jakieś nieporozumienie.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Weryfikacja konta bankowego

Witam, chciałam rozpocząć sprzedaż na ebay, jednak od tygodnia weryfikują moje konto bankowe - i nadal jest cisza. Infolinii nie ma, to co mogę zrobić w takiej sytuacji.

Dziwny brak sprzedaży

Cześć od lutego założyłam konto na Ebay.com miałam na początku fajną sprzedaż więc postanowiłam wejsc na inne rynki poprzez Ebaymag po jakimś czasie zauważyłam ze dość dużo płace za wystawienie każdej aukcji miesięczne(było to dla mnie dziwne bo wcze...

Rozwiązane! Oferty od sprzedawcy.

Witam. Otrzymałem kilka ofert zniżkowych na produkty u jednego sprzedawcy. Gdy otwieram link widzę opcję kup teraz lub odrzuć ofertę. Pytanie: Czy każdy produkt promowany przez sprzedawcę muszę kupować osobno, czy da się to jakoś połączyć w jednej pr...

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prośba o pomoc - wątpliwości ws. sprzedaży przez pośrednika

Cześć. W piątek sprzedałem przez eBay aparat fotograficzny. Miałem ustawioną przesyłkę wyłącznie krajową. Nabywcą jest pan z Ukrainy. Mam status, że produkt został kupiony i opłacony, termin wysyłki mam do 16 października. Widzę, że nabywca chce zrea...

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opłaty za wystawienie oferty

Jestem nowym sprzedawcą na eBay (konto firmowe) i chciałbym zweryfikować kwestie kosztów. Na ten moment wystawiłem kilkadziesiąt ofert, widzę, że eBay liczy sobie 1,85zł za wystawienie jednej oferty. Minął miesiąc od wystawienia ofert i okazuje sie, ...

Kategorie pozwalające na wystawianie z wersjami

Dzień dobryPróbowałem wystawić przedmiot z wersjami ale nie mogę. Podobno w nie wszystkich kategoriach można.I tu pytanie, czy w kategorii Modelarstwo można wystawiać wersję danego produktu i gdzie znajdę spis kategorii w których można tak robić? Poz...

• 192 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zarejestrowałem konto dzisiaj. Nie mogę wystawić żadnych przedmiotów na sprzedaż.

Nie mogę rozpocząć sprzedaży mojego przedmiotu ciągle wyskakuje błąd Nadal musimy zweryfikować Twoje dane. "Dla bezpieczeństwa wszystkich użytkowników eBay tylko zweryfikowani sprzedawcy mogą wystawiać przedmioty. Możesz zapisać wersję roboczą swojej...

• 278 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Refund 3-5 days

hello i dont know what to do. on 16th september i accidentally bought the same thing twice. i wrote to the seller that i want to cancel both orders and he approved and refunded on 17th september. ebay says i should get the refund within 3-5 business ...

• 308 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak faktur na stronie sklepu Ebay

witamW jaki sposób pobrać faktury wystawione przez ebay, w okresie od 01.01.2022r do 01.10.2022r?Tych faktur nie ma na stronie ebay, gdzie obecnie znajdują sie pozostałe faktury do września 2024r.Zgodnie z ilością przelewów widocznych w banku, powinn...

• 358 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

SPRZEDAWCY OSZUKANI PRZEZ PAY PAL

Czuje się oszukany przez firmę PayPal, której zaufałem jako konsument! Gdybym nie zdecydował się jako sprzedawca na skorzystanie z usług PayPal, nie straciłbym prawie 500zł!PayPal, to portal pośredniczący miedzy sprzedawca, a klientem i rzekomo zabez...

• 5855 Wyświetlenia
  • 24 odpowiedzi
  • 4 podziękowania

ebay de - jakość konta

Witam,Potrzebuje porady co zrobić aby podnieść stan usługi..Najbardziej obniża Wskaźnik defektów 7,96% 9 z 113 transakcji.Stało się to ze względu założenia konta i sprzedaży a braku synchronizacji stanów z magazynem.Przez to posprzedawały się rzeczy ...

• 104 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań