Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wynajęcie lokalu w Lublinie

Prowadzę sklep internetowy który mocno rośnie i potrzebuję wynająć magazyn w Lublinie. Na co zwrócić uwagę wybierając halę magazynową?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 50 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zdjęcia dla nowego produktu

Uruchamiamy kampanię reklamową dla nowego produktu i potrzebujemy zdjęć. Agencja reklamowa mówi że musimy wynająć profesjonalnego fotografa ale to spory koszt. Czy nie da się tego zrobić taniej?

• 65 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Adres firmy na eBay - pomoc

Witam, mam problem z eBayem. eBay usunęło moje oferty z powodu błędnie podanych danych adresowych mojej firmy. Mój adres firmy mieści się w miejscowości bez ulic, więc wszystkie instytucję US, VIES, CEIDG mają kod pocztowy + miejscowość z nr. domu al...

Oszustwo i brak reakcji ze strony Ebay! Uważajcie.

Chciałbym ostrzec innych sprzedawców przed sytuacją, która spotkała mnie na platformie eBay.Jestem wieloletnim sprzedawcą i zawsze działam zgodnie z zasadami serwisu. Sprzedaję również przedmioty o bardzo wysokiej wartości.W moim przypadku kupujący z...

• 51 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Szukam prezentu na dzień babci i dziadka

Pytanie do dziewczyn, które kupują prezenty w imieniu swoich dzieci dla dziadków 50+/60+. Co kupujecie w tym roku na prezent?Poszukuję wyjątkowych pomysłów na prezent

• 63 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wstrzymane środki Paypal

Witam, Kiedy Paypal przestanie wstrzymywać moje środki na rachunku głównym z tytułu sprzedaży na eBay ? Posiadam już 10 komentarzy, oraz transakcje na 3 strony. Ktoś się orientuje, kiedy te wstrzymania zostaną usuniętę ? - na chwilę obecną musiałem z...

• 1130 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Ebay - złodzieje nie chcą oddać pieniędzy

Witam ,mam ogromny problem z ebay . Czy ktoś miał podobny problem ..Od ponad miesiąca ebay przestał nam wypłacać pieniądze .Zablokował ogromną ilość pieniędzy i w żaden sposób nie chce ich zwrócić . w kółko to samo wysyłane przez bota .Czyli dostarcz...

• 104 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z widocznością aukcji na komputerze PC

Witam, wystawiłem chwile temu aukcję jako osoba prywatna na Aplikacji Mobilnej Ebay na iphonie. Zastanawiająco długo przedmiot nie chciał sie sprzedac pomimo, że droższe aukcje z tym samym przedmiotem się sprzedawaly. Po sprawdzeniu wszystkiego, zmia...

• 132 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czas w komputerze i czas aukcji

Mam wrażenie, że przegrałem dwie aukcje ponieważ powstała różnica pomiędzy czasem wskazywanym a czasem przebiegu aukcji. Skończyły się "jakby" wcześniej. Proszę o wyjaśnienie czy to możliwe i jak ewentualnie mogę to skorygować. Pozdrawiam. Piotr

Selling on Ebay.de while based in Poland

Hi, I was wondering if, as a private seller, it is possible to sell my collection of numismatics on Ebay.de and not Ebay.pl by simply changing the URL (seemed like it was working without any issue). I use translation for for sites anyway since there ...

• 240 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak złożyć skargę na biuro obsługi eBay? WAŻNE!

Witam, mam pytanie jak w temacie. Chodzi mi o to jak zdobyć kontakt do kogoś odpowiedzialnego (przełożonego) za personel. Oczywiście nie wchodzi w grę zapytanie online do obsługi bo nie trafię do odpowiednich osób. Mam już dość wielokrotnego pisania ...

• 4759 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 3 podziękowania

Wypłaty z eBay na konto

Dzień dobry, mam pewien problem z wypłatami z eBay za sprzedany towar, w lipcu pojawił się nowy regulamin jeśli chodzi o wypłaty, od dostawy 3 dni później mają zostać przelane środki, niestety moja spedycja nie jest powiązana z ich systemem i jak to ...

Autorzy z największą liczbą podziękowań