Centrum odpowiedzi
Tutaj uzyskasz pomoc od innych użytkowników. Centrum odpowiedzi jest przeznaczone do zadawania pytań i szybkiego udzielania odpowiedzi.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Dla kupujących

Masz pytanie dotyczące kupowania? Tu uzyskasz odpowiedź od doświadczonych kupujących. Odwiedź równie...

897 Posty

Dla sprzedawców

Zadaj pytanie dotyczące sprzedaży doświadczonym sprzedawcom. Odwiedź również forum dyskusyjne Dla sp...

957 Posty

Transakcje międzynarodowe

Dowiedz się od innych, jak kupować lub sprzedawać za granicą w zagranicznych serwisach eBay.

421 Posty

Wysyłka i płatności

Nie wiesz, jak rozwiązać problem z wysyłką lub płatnością? Zapytaj doświadczonych użytkowników.

374 Posty

Bezpieczeństwo transakcji

Zapytaj eBayowiczów, jak bezpiecznie kupować i sprzedawać. Aby porozmawiać ogólnie na temat bezpiecz...

93 Posty

Aktywność w: Centrum odpowiedzi

pomoc w weryfikacji konta

Załączam prawidłowy KRS i podaje prawidłowe dane. Weryfikacja nie udaje się ale nie wiadomoc o jest tego przyczyną. Dokładnie tak samo jest z upoważnieniem. Czy można otrzymać więcej informacji, co jest problemem?

nie mogę licytować - złożyć oferty

hej nie mogę licytować - składać ofert.dlaczego? mam komunikat, że mam nie zapłacone przedmioty, ale przecież do 5 dni (czasem 7 jeśli tak ma sprzedąjcy) nie muszę ich od razu płacic....

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 32 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Witam. Uważam że serwis E Bay zszedł na psy i mam wrażenie jakby został odkupiony przez mafię.

Nie tylko kupujący mają problemy, ale także sprzedający. Wystwiłam przedmiot za £4.99 Z tego niby kupujący zapłacił 0.92 za swoją ochronę, gdzie widać w jego podliczeniu, ale to sprzedawcy doliczyli ten koszt, odejmując od wystawionego przedmiotu, ja...

IMG_1892.png
  • 1273 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dzbanek filtrujący - cło i podatek

Witajcie. Chciałabym kupić dzbanek filtrujący wodę z USA. Sprzedaje go osoba prywatna i razem z kosztem dostawy całkowity koszt to 97 dolarów. Jak wygląda sprawa cła i podatku przy dostawie do Polski? Czy ktoś się orientuje jakie to koszty? Pozdrawia...

• 1127 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowane konto, brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta.

Zablokowali mi konto bez powodu, dodając do tego taką oto regułkę: Uwaga!Poufność Twojego konta mogła zostać naruszona przez niepowołaną osobę trzecią. Aby chronić konto do chwili przywrócenia jego normalnego działania, zablokowaliśmy w nim funkcje l...

• 34 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wybrać cennik dostawy

Dzień dobry. Proszę o szczegóły, nie wiem jak udostępnić cennik dostawy międzynarodowej. Skąd mam wiedzieć ilie kosztuje dostawa zagraniczna do różnych krajów Europejskich. W menedżer wysyłek kalkulator pokazuje bardzo drogi cennik dostawy. Przykłado...

• 311 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Karty Pokemon ze stanów jakie opłaty ??

Witam, kupiłem zgrejdowane karty Pokemon ze Stanów od osoby prywatnej jako osoba prywatna koszt kart Karty (2sztuki) 110,00 USDWysyłka28,15 USDVAT*31,78 USDZamówienie łącznie169,93 USDI tutaj mam pytanie jakie czekają mnie koszty dodatkowe?Z góry dzi...

• 34 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Nie mogę się zalogować do swojego starego konta, nie działa zmień hasło bo wyskakuje błąd,

Nie mogę się zalogować do starego konta, niestety zapomniałem hasła. Według tego co jest napisane na stronie Ebay trzeba zresetować hasło, niestety wyskakuje błąd. Ni jak nie mogę tego ogarnąć, mam problem z przesyłką, a bez zalogowania nie mogę złoż...

• 45 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nieaktywny sprzedający

Hej, wydaje mi się, że kupiłem przedmiot od osoby, która nie jest aktywna. Opinie ma na 100% jednak teraz dopiero zauważyłam, że są one z ponad roku. Sprzedający nie odpisał na wysłane dzisiaj wiadomości więc nie wiem co teraz robić. Czy anulacje mus...

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszustwo przy wysyłce za pobraniem???

Wygrałem aukcję w Niemczech. W opcji transportu wybrałem najtańszą według sprzedającego: przesyłka za pobraniem. Po wybraniu tej opcji ukazał się komunikat: Nazwa przedmiotu Wysyłka Ilość Cena Siemens 256 MB DDR Ram SODIMM (110161941785) — Cena: EUR ...

• 2482 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedający po zakupie usunął konto

Witam wszystkich, Mniej więcej 2 tygodnie temu kupiłem 3 produkty u sprzedawcy. Był to nowy profil bez opinii ale kontakt był z nim ok. Ceny również były bardzo atrakcyjne. Po zakupie powymienialiśmy się jeszcze wiadomościami, nic nie było w tym pode...

Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..

Autorzy z największą liczbą podziękowań