Załączam prawidłowy KRS i podaje prawidłowe dane. Weryfikacja nie udaje się ale nie wiadomoc o jest tego przyczyną. Dokładnie tak samo jest z upoważnieniem. Czy można otrzymać więcej informacji, co jest problemem?
hej nie mogę licytować - składać ofert.dlaczego? mam komunikat, że mam nie zapłacone przedmioty, ale przecież do 5 dni (czasem 7 jeśli tak ma sprzedąjcy) nie muszę ich od razu płacic....
Nie tylko kupujący mają problemy, ale także sprzedający. Wystwiłam przedmiot za £4.99 Z tego niby kupujący zapłacił 0.92 za swoją ochronę, gdzie widać w jego podliczeniu, ale to sprzedawcy doliczyli ten koszt, odejmując od wystawionego przedmiotu, ja...
Dlaczego ta sama rzecz od tego samego sprzedawcy kosztuje 483 funtów gdy patrze na Ebay z przeglądarki a gdy zajrzę z apki na telefonie to jest droższa i kosztuje 501?
Witajcie. Chciałabym kupić dzbanek filtrujący wodę z USA. Sprzedaje go osoba prywatna i razem z kosztem dostawy całkowity koszt to 97 dolarów. Jak wygląda sprawa cła i podatku przy dostawie do Polski? Czy ktoś się orientuje jakie to koszty? Pozdrawia...
Zablokowali mi konto bez powodu, dodając do tego taką oto regułkę: Uwaga!Poufność Twojego konta mogła zostać naruszona przez niepowołaną osobę trzecią. Aby chronić konto do chwili przywrócenia jego normalnego działania, zablokowaliśmy w nim funkcje l...
Dzień dobry. Proszę o szczegóły, nie wiem jak udostępnić cennik dostawy międzynarodowej. Skąd mam wiedzieć ilie kosztuje dostawa zagraniczna do różnych krajów Europejskich. W menedżer wysyłek kalkulator pokazuje bardzo drogi cennik dostawy. Przykłado...
Witam, kupiłem zgrejdowane karty Pokemon ze Stanów od osoby prywatnej jako osoba prywatna koszt kart Karty (2sztuki) 110,00 USDWysyłka28,15 USDVAT*31,78 USDZamówienie łącznie169,93 USDI tutaj mam pytanie jakie czekają mnie koszty dodatkowe?Z góry dzi...
Nie mogę się zalogować do starego konta, niestety zapomniałem hasła. Według tego co jest napisane na stronie Ebay trzeba zresetować hasło, niestety wyskakuje błąd. Ni jak nie mogę tego ogarnąć, mam problem z przesyłką, a bez zalogowania nie mogę złoż...
Hej, wydaje mi się, że kupiłem przedmiot od osoby, która nie jest aktywna. Opinie ma na 100% jednak teraz dopiero zauważyłam, że są one z ponad roku. Sprzedający nie odpisał na wysłane dzisiaj wiadomości więc nie wiem co teraz robić. Czy anulacje mus...
Wygrałem aukcję w Niemczech. W opcji transportu wybrałem najtańszą według sprzedającego: przesyłka za pobraniem. Po wybraniu tej opcji ukazał się komunikat: Nazwa przedmiotu Wysyłka Ilość Cena Siemens 256 MB DDR Ram SODIMM (110161941785) — Cena: EUR ...
Witam wszystkich, Mniej więcej 2 tygodnie temu kupiłem 3 produkty u sprzedawcy. Był to nowy profil bez opinii ale kontakt był z nim ok. Ceny również były bardzo atrakcyjne. Po zakupie powymienialiśmy się jeszcze wiadomościami, nic nie było w tym pode...