Dla sprzedawców
Porozmawiaj z innymi na temat sprzedawania i narzędzi dla sprzedawców lub zgłoś błąd lub problem techniczny.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Dla sprzedawców

Prośba o polecenie firmy wysylkowej listów z PL do UE, USA oraz poza te lokalizacje

Dzień dobry, proszę o poradę z usług jakiego/jakich usługodawców korzystacie, nadając listy z PL za granicę, np Wielka Brytania, USA, oraz inne typu Szkocja, Australia itp.itd. Pytam, ponieważ wysyłając Pocztą Polską, podobno wiele nie dociera bądź i...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 208 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

listy priorytetowe polecone - nowe taryfy od 1 stycznia 2026

Hej. Wysyłam drobne przedmioty jako pakunki na cały świat poczta polską jako listy polecone priorytetowe. Ostatnio dostałem informację że poczta dopuści tylko do wysyłania dokumentów w ten sposób. W chwili obecnej najtańsza paczka do USA kosztuje 92 ...

• 246 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z widocznością aukcji na komputerze PC

Witam, wystawiłem chwile temu aukcję jako osoba prywatna na Aplikacji Mobilnej Ebay na iphonie. Zastanawiająco długo przedmiot nie chciał sie sprzedac pomimo, że droższe aukcje z tym samym przedmiotem się sprzedawaly. Po sprawdzeniu wszystkiego, zmia...

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czas w komputerze i czas aukcji

Mam wrażenie, że przegrałem dwie aukcje ponieważ powstała różnica pomiędzy czasem wskazywanym a czasem przebiegu aukcji. Skończyły się "jakby" wcześniej. Proszę o wyjaśnienie czy to możliwe i jak ewentualnie mogę to skorygować. Pozdrawiam. Piotr

Selling on Ebay.de while based in Poland

Hi, I was wondering if, as a private seller, it is possible to sell my collection of numismatics on Ebay.de and not Ebay.pl by simply changing the URL (seemed like it was working without any issue). I use translation for for sites anyway since there ...

• 111 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podatek od sprzedaży - Tylko USA?

Dzień Dobry, zastanawiam się czy tylko jeśli sprzedajemy przedmiot do kogoś z USA obowiązuje kupującego podatek od sprzedaży? Jak to jest z UK lub Europą? Również w podsumowaniu kupujący musi opłacić podatek od sprzedaży?

Wstrzymane środki Paypal

Witam, Kiedy Paypal przestanie wstrzymywać moje środki na rachunku głównym z tytułu sprzedaży na eBay ? Posiadam już 10 komentarzy, oraz transakcje na 3 strony. Ktoś się orientuje, kiedy te wstrzymania zostaną usuniętę ? - na chwilę obecną musiałem z...

• 937 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Jak złożyć skargę na biuro obsługi eBay? WAŻNE!

Witam, mam pytanie jak w temacie. Chodzi mi o to jak zdobyć kontakt do kogoś odpowiedzialnego (przełożonego) za personel. Oczywiście nie wchodzi w grę zapytanie online do obsługi bo nie trafię do odpowiednich osób. Mam już dość wielokrotnego pisania ...

• 4186 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 3 podziękowania

Wypłaty z eBay na konto

Dzień dobry, mam pewien problem z wypłatami z eBay za sprzedany towar, w lipcu pojawił się nowy regulamin jeśli chodzi o wypłaty, od dostawy 3 dni później mają zostać przelane środki, niestety moja spedycja nie jest powiązana z ich systemem i jak to ...

Etykiety zwrotne DHL - księgowość

Witam, Czy ktos z Was orientuje się w jaki sposób traktować pod kątem ksiegowości temat zakupu etykiet od DHL dla zwrotów? Ani DHL nie dostarcza nam faktury za tę usługę, ani eBay nie uwzględnia tego w comiesiecznych fakturach.

• 332 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosba o zwrot od kupującego - kto ponosi koszty zwrotu - osoba prywatna

witamjestem osoba prywatna , sprzedałem na ebay.de używane koła (felgi z oponami) do samochodu osobowego - koła były zgodne z opisem, z moimi zdjęciami.Osoba która kupiła koła twierdzi jednak że nie sa one zgodne z opisem ponieważ posiadaja dużo otar...

• 177 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

package being returned

Hi do you know why my package is beeing returned? I ordered a camcorder from USA and on tracking it says that "Your shipment contains dangerous goods. You may request a return or it will be liquidated." what can I do and does te package will come t...

IMG_3600.png IMG_3601.jpeg
  • 168 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..