Dla sprzedawców
Porozmawiaj z innymi na temat sprzedawania i narzędzi dla sprzedawców lub zgłoś błąd lub problem techniczny.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Dla sprzedawców

wysylka do usa

czesc jak wyslac swoj towar do usa mam plyte winylowa i jak mi kupia z ebay.pl to ja sam musze isc do fedexu np i placic za ta wysylke wg ich cennika>?? prosze o szybka odp dziekuje

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 230 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowanie konta na ebay

Dzień dobry,eBay.de zablokował nam konto, twierdząc, że adres jest nieprawidłowy.Nasz adres jest prawidłowy i zgodny z dokumentami przesłanymi z urzędu skarbowego.Od konsultantów otrzymuję sprzeczne informacje – raz, że adres jest poprawny, za chwilę...

• 11 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bezprawne blokowane wypłaty za aukcję

Dzień dobry, sprzedałem urządzenie elektroniczne na Ebay i blokują mi wypłatę pieniędzy .Mają mi rzekomo wypłacić dopiero w połowie kwietnia. Żadne maile nie mają sensu bo piszą w kółko to samo o rzekomej dużej kwocie bezpieczeństwie i inne ble ble.....

• 5 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze zweryfikowaniem konta bankowego

Witam,przychodzę z problemem, o który już miesiąc mecze ebay… Nie są w stanie zweryfikować mojego konta bankowego, a wysłałem już im nawet zestawienie miesięcznych transakcji. Oczywiście zamazuje wszelkie kwoty, bo do niczego im niepotrzebne. Na wyci...

• 4845 Wyświetlenia
  • 17 odpowiedzi
  • 2 podziękowania

Początek sprzedaży

Dzień dobry Planujemy rozpocząć sprzedaż na platformie ebay. Chcielibyśmy także aby nasze oferty pojawiały się na niektórych zagranicznych rynkach. Czy musimy "wykupić" sklep i jeśli tak to który wybrać aby wszystko się dobrze łączyło.

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zostałem okradziony przez eBay

Cześć, Uważam, ze zostałem okradziony przez eBay. Sprzedałem przedmiot i środki trafiły na wirtualny portfel eBay. Niestety nie mogę ich wypłacić, bo żadna metoda na dodanie konta IBAN nie działa.Cały czas mam komunikat"Twoje wypłaty będą wstrzymane,...

• 3155 Wyświetlenia
  • 26 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rekuperacja w mieszkaniu czy ma sens

Hej, czy ktoś montował rekuperację w mieszkaniu? Mam mieszkanie 70 m² i zastanawiam się, czy to w ogóle się opłaca, czy to bardziej rozwiązanie dla domów jednorodzinnych?

• 28 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ZMIENIAMY SPOSÓB NALICZANIA PODATKU VAT - Ebay

Wita.Dziś otrzymałem meila od Ebay dotyczący zmiany sposobu naliczania podatku Vat od sprzedaży poza UE, oraz że nie podałem jeszcze nr NIP z kodem kraju. Jak mam to rozumieć? Co jeśli jestem na ryczałcie i nie jeste płatnikiem podatku VAT?

• 5088 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka od Pitney Bowes/dpd

Hej, zamówiłem paczkę z UK poprzez wysyłkę ebay. Paczka idzie pitney bowes i na trackingu mam status arrived at carrier facility jednak nie ma podanego kraju i miasta. Paczkę do Polski będzie dostarczał dpd bo pokazał mi się numer śledzenia w apce al...

• 25 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PROBLEM Z INTEGRACJĄ PRESTASHOP

WITAM SERDECZNIESZUKAM POMOCY ZWIĄZANEJ Z INTEGRACJĄ MODUŁU W PRESCIE TZN. MAM ZAINSTALOWANY MODUŁ KONFIGURUJE GO ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ TZN. DODAJE WYJĄTEGO ŻEBY EBAY POZDWALAŁ NA INTEGRACJE ZAMYKAM OKNO A W RESCIE CAŁY CZAS ONO SIĘ KRECI I NIC WIECEJ...

• 2566 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszust antond28 (Anton Danil... z Kalifornii)

Witam wszystkich,chciał bym się podzielić z wami moim doświadczeniem z użytkownikiem antond28 (Anton Danil... z Kalifornii) https://www.ebay.com/usr/antond28 przez którego zostałem okradziony na kwotę 2500 USD ! Nie będę się tutaj rozpisywał, ale w s...

• 126 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż na kilku kanałach

Cześć chciałabym docelowo wystawiać oferty na .com i .de, jak na razie mam wystawionych 110 ofert na .com, czy jest jakaś opcja, żeby je przenieść na .de jednym przyciskiem? Czy muszę wystawić 110 ofert na .com i 110 ofert na .de? Plus jak będę mieć ...

• 46 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..

Autorzy z największą liczbą podziękowań