czesc jak wyslac swoj towar do usa mam plyte winylowa i jak mi kupia z ebay.pl to ja sam musze isc do fedexu np i placic za ta wysylke wg ich cennika>?? prosze o szybka odp dziekuje
Dzień dobry,eBay.de zablokował nam konto, twierdząc, że adres jest nieprawidłowy.Nasz adres jest prawidłowy i zgodny z dokumentami przesłanymi z urzędu skarbowego.Od konsultantów otrzymuję sprzeczne informacje – raz, że adres jest poprawny, za chwilę...
Dzień dobry, sprzedałem urządzenie elektroniczne na Ebay i blokują mi wypłatę pieniędzy .Mają mi rzekomo wypłacić dopiero w połowie kwietnia. Żadne maile nie mają sensu bo piszą w kółko to samo o rzekomej dużej kwocie bezpieczeństwie i inne ble ble.....
Witam,przychodzę z problemem, o który już miesiąc mecze ebay… Nie są w stanie zweryfikować mojego konta bankowego, a wysłałem już im nawet zestawienie miesięcznych transakcji. Oczywiście zamazuje wszelkie kwoty, bo do niczego im niepotrzebne. Na wyci...
Dzień dobry Planujemy rozpocząć sprzedaż na platformie ebay. Chcielibyśmy także aby nasze oferty pojawiały się na niektórych zagranicznych rynkach. Czy musimy "wykupić" sklep i jeśli tak to który wybrać aby wszystko się dobrze łączyło.
Cześć, Uważam, ze zostałem okradziony przez eBay. Sprzedałem przedmiot i środki trafiły na wirtualny portfel eBay. Niestety nie mogę ich wypłacić, bo żadna metoda na dodanie konta IBAN nie działa.Cały czas mam komunikat"Twoje wypłaty będą wstrzymane,...
Hej, czy ktoś montował rekuperację w mieszkaniu? Mam mieszkanie 70 m² i zastanawiam się, czy to w ogóle się opłaca, czy to bardziej rozwiązanie dla domów jednorodzinnych?
Witam Niestety mam problem. Chcieliśmy wykupić subskrypcję sklepu, ale wyskoczył nam komunikat że nie mamy zapisanej ważnej formy płatności. Mimo kilkunastu prób aktualizacji bądź zmiany nic nie działa. Proszę o pomoc.
Wita.Dziś otrzymałem meila od Ebay dotyczący zmiany sposobu naliczania podatku Vat od sprzedaży poza UE, oraz że nie podałem jeszcze nr NIP z kodem kraju. Jak mam to rozumieć? Co jeśli jestem na ryczałcie i nie jeste płatnikiem podatku VAT?
Hej, zamówiłem paczkę z UK poprzez wysyłkę ebay. Paczka idzie pitney bowes i na trackingu mam status arrived at carrier facility jednak nie ma podanego kraju i miasta. Paczkę do Polski będzie dostarczał dpd bo pokazał mi się numer śledzenia w apce al...
WITAM SERDECZNIESZUKAM POMOCY ZWIĄZANEJ Z INTEGRACJĄ MODUŁU W PRESCIE TZN. MAM ZAINSTALOWANY MODUŁ KONFIGURUJE GO ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ TZN. DODAJE WYJĄTEGO ŻEBY EBAY POZDWALAŁ NA INTEGRACJE ZAMYKAM OKNO A W RESCIE CAŁY CZAS ONO SIĘ KRECI I NIC WIECEJ...
Witam wszystkich,chciał bym się podzielić z wami moim doświadczeniem z użytkownikiem antond28 (Anton Danil... z Kalifornii) https://www.ebay.com/usr/antond28 przez którego zostałem okradziony na kwotę 2500 USD ! Nie będę się tutaj rozpisywał, ale w s...
Cześć chciałabym docelowo wystawiać oferty na .com i .de, jak na razie mam wystawionych 110 ofert na .com, czy jest jakaś opcja, żeby je przenieść na .de jednym przyciskiem? Czy muszę wystawić 110 ofert na .com i 110 ofert na .de? Plus jak będę mieć ...