Nadałam paczkę przez menedżer wysyłek eBay. Wybrałam DPD, opcję zamów kuriera. Po całym dniu oczekiwania na kuriera (wybrałam datę, wpisałam adres, wszystko) zadzwoniłam na infolinię DPD i dowiedziałam się, że kurier nie był nigdy zamówiony i powinna...
Dzień dobry,Niedawno postanowiłem wznowić sprzedaż na terenie Unii Europejskiej po około 2 latach przerwy. Dotychczas sprzedawałem tylko poza Unię. Mam sklep w witrynie ebay.com. Po wejściu w mój sklep z adresu ebay.com, wszystkie aukcje są widoczne,...
Czy na eBay za każdym razem trzeba wklepywać wszystkie dane producenta na każdej aukcji? Przecież to jobla idzie dostać, nie ma jakiejś listy wyboru gdzie tworzymy naszą bazę danych producentów a potem po dodaniu aukcji tylko wybieramy z jakiegoś men...
Czy opinie psychologiczna jest równoważna z diagnoza ?Zapewne, nie :'P i pewnie w specjalnych ośrodkach się PŁACI za diagnozę ... Chyba 1500 PLN. Dobrze kojarzę klimat?A potem walka z orzecznikami okulistami xD by dostać papiery na niepełnosprawnosc?
Praca zespołu muzycznego wymaga miejsca, które pozwala na swobodne granie i testowanie nowych pomysłów. Taką przestrzeń zapewnia młyn sułkowice , który daje komfortowe warunki do prób. Duże wnętrza ułatwiają ustawienie sprzętu i dopasowanie sceny do ...
Przygotowuję się do rozmowy z zarządem o budżecie na personalizację i chcę dobrze rozumieć mechanizmy zanim wejdę na salę. Wiem ogólnie że chodzi o sygnały behawioralne, czas na stronie, ścieżka kliknięć i tak dalej. Ale nie wiem jak to się przekłada...
Zarządzam domem opieki społecznej i mamy bardzo specyficzne potrzeby jeśli chodzi o materiały medyczne. Dużo opatrywania ran, materiały do pielęgnacji skóry przy ryzyku odleżyn, środki dezynfekcyjne na dużą skalę. Czy hurtownie medyczne mają asortyme...
Ratujcie, bo zaraz zostanę bez ani jednej sztuki do wieczornego relaksu! Czy istnieją kieliszki, które NAPRAWDĘ przeżyją zmywarkę? Przerobiłam już kilka zestawów i za każdym razem to samo - pękają bez powodu. Jakie marki polecacie jako te nie do zdar...
Szukam systemu asekuracji do pracy na wysokości dla naszej firmy. Mamy do wykonania prace na dachu hali produkcyjnej i potrzebujemy czegoś certyfikowanego. Od czego zacząć przy wyborze systemu ratunkowego i czy takie rzeczy można kupić online czy lep...
Zawsze wysyłają bez danych kontaktowych, przez co kurierzy nie mają jak się ze mną skontaktować. Żeby było jasne, mam wszystkie dane wpisane poprawnie i zawsze dwa razy sprawdzam je ze sprzedawcą (numer telefonu i e-mail), a oni nawet wysyłają dowód,...
Organizujemy konferencję branżową i chcemy dać uczestnikom coś do torby konferencyjnej co nie będzie od razu wyrzucone. Myślę o kubkach ale nie wiem czy ceramiczny czy termiczny lepiej sprawdzi się jako gadżet eventowy i co ludzie bardziej doceniają.
Wdrażamy w firmie zarządzanie przez cele i mam wrażenie że pracownicy traktują to jako dodatkową biurokrację a nie narzędzie rozwoju. Jak sprawić żeby MBO faktycznie działało a nie było tylko papierowym obowiązkiem?