Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wkręty przy montażu regałow magazynowych

Szukam solidnych wkrętów do montażu ciężkich regałów magazynowych w hali. Regały będą mocno obciążone, więc zależy mi na czymś naprawdę trwałym, co wytrzyma presję i nie wyrobi się po kilku miesiącach. Ktoś ma doświadczenie z konkretnymi typami albo ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 6 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto mi w Polsce dostarczy przesyłke z Chin

WitamZamówiłem przesyłke z chin przez ebaya. Jej numer zaczyna się na ES...D0NJest wysłana jakimś SpeedPakiem.w 17track.net psize 2 razy (2 dni pod rząd): PL, PLkodMojejMiejscowosci, Delivery was attempted (niedoręczono). Wcześniej było WER Warszawa....

• 980 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak skutecznie wdrożyć szkolenie online w firmie?

Prowadzę kilkunastoosobową firmę i coraz trudniej ogarniać szkolenia „ręcznie”. Zastanawiam się nad jakimś prostym systemem do szkoleń online – bez zbędnych bajerów, ale żeby każdy mógł sobie przerobić materiał, a ja miałbym podgląd, kto co zrobił. C...

• 6 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzęt strażacki i ratowniczy online

Szukam sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem dla strażaków i ratowników. Zależy mi na szerokim asortymencie i dobrej jakości produktach. Macie jakieś rekomendacje?​

• 11 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile kosztuje obecnie metr blachodachówki?

Zbieram się do remontu dachu i zastanawiam się, ile kosztuje metr blachodachówki teraz, przy obecnych cenach materiałów. Różnice między sklepami są spore. Ktoś może ostatnio kupował i ma orientację?

• 14 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi do domu

Rozważam montaż drzwi pivotowych w nowym domu. Zależy mi na dużym przeszkleniu i nowoczesnym wyglądzie. Natknąłem się na system MasterLine 8 od Reynaers. Czy ktoś ma doświadczenie z tym rozwiązaniem? Jak się sprawdza w codziennym użytkowaniu?​

• 12 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Regularne wizyty w sali zabaw

Zastanawiam się, czy warto regularnie zabierać dziecko do sali zabaw. Czy taka forma spędzania czasu przynosi realne korzyści dla rozwoju malucha?​

• 8 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Administrowanie serwerami

Szukam firmy albo osoby, która ogarnia temat sieciowych systemów – głównie Linux, ale czasem też Windows Server. Nie musi być lokalnie, ważne, żeby znała temat.

• 43 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gdzie znaleźć komentarze do kodeksu spółek handlowych?

Potrzebuję porządnego komentarza do przepisów o spółkach – szczególnie interesuje mnie temat odpowiedzialności członków zarządu i likwidacji spółek z o.o. Szukam czegoś, co będzie nie tylko teoretyczne, ale też praktyczne. Znajdzie się coś?

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pokrywy szklane do sklepu

Potrzebuję wymienić pokrywy szklane w ladach chłodniczych w sklepie mięsnym. Obecne są już mocno zużyte, zarysowane, zawiasy też ledwo trzymają. Szukam czegoś porządnego, co trochę wytrzyma. Możecie coś doradzić?

• 44 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka atrakcja na wesele?

Hej dziewczyny,jeśli miałaby być jedna atrakcja na wesele, to co byście wybrały? Nie chcę przesadzić ani z ilością, ani z kosztami, ale coś bym jednak dodała, żeby to nie było tylko siedzenie, jedzenie i taniec. Budżet nie jest ogromny, więc szukam j...

• 29 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co pomaga na łuszczycę skóry głowy?

Jak w temacie. Niestety ale z wiekiem u mnie się pogarsza, dodatkowo włosy zaczęły wypadać. Tak więć chętnie tutaj przyjmę polecajki kosmetyków i metod leczenia.

• 72 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy robicie detoks organizmu?

Czy robicie co jakiś czas detoks organizmu? Macie jakiś sprawdzony sposób?Tyle chemii w jedzeniu, bierzemy też różne tabletki, może warto byłoby coś wdrożyć na poprawę funkcjonowania i szczuplejszą sylwetkęSoki, woda?

• 42 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania