Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Studio fotograficzne do zdjęć 360 stopni

Planuję rozszerzyć ofertę mojego studia fotograficznego o zdjęcia produktów w technologii 360 stopni. Szukam sprawdzonego rozwiązania, które pozwoli na profesjonalne sesje, zwłaszcza dla branży e-commerce. Czy ktoś może polecić konkretne studio lub s...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 14 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co pomaga na łuszczycę skóry głowy?

Jak w temacie. Niestety ale z wiekiem u mnie się pogarsza, dodatkowo włosy zaczęły wypadać. Tak więć chętnie tutaj przyjmę polecajki kosmetyków i metod leczenia.

• 11 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co nasila trądzik różowaty

Jak w temacie.Co Waszym zdaniem nasila trądzik różowaty? Po czym widzieliście pogorszenie skóry?Czego warto jest unikac na co dzień?

• 25 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam roślin do cienia, coś sprawdzonego

Mam trochę miejsca w ogrodzie, gdzie prawie cały dzień jest cień i słońce zagląda tam może przez dwie godziny. Szukam roślin, które sobie tam poradzą, najlepiej jakby były ozdobne. Macie coś, co się u Was sprawdziło?

• 23 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy warto jest zlecić projekt ogrodu

Właśnie kończę budowę domu i zastanawiam się czy warto jest zlecić projekt ogrodu.Czy ktoś moze zlecał komuś zaprojektowanie ogrodu?

• 24 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Materac do łózka gościnnego

Potrzebuję materaca 80x200 do łóżka, które stoi w pokoju gościnnym. Nie będzie używany na co dzień, ale wiadomo – chcę, żeby był w miarę wygodny, żeby nikt nie narzekał po nocy. Nie chcę też wydawać fortuny, bo będzie leżeć przez większość czasu nieu...

• 22 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi aluminiowe czy warto?

Zastanawiam się nad wymianą drzwi wejściowych i myślę o aluminiowych, ale nie mam z tym żadnego doświadczenia. Jak to wypada w praktyce? Chodzi mi o kwestie typu trwałość, izolacja, wygląd i czy to się w ogóle opłaca. Trochę się boję, że będą zimne a...

• 20 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Promowanie sklepu online

pytanie do osób prowadzących sklep e-commerse: jak długo i za jakie środki trzeba się płatnie promować /pozycjonować, aby sklep zaczął na siebie zarabiać i po jakim czasie przynosi jakikolwiek najmniejszy zysk

• 25 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Coś edukacyjnego dla klas 5-6

Chciałbym zabrać swoją klasę gdzieś, gdzie będzie i ciekawie, i edukacyjnie. Szukam czegoś nietypowego, co zainteresuje uczniów i jednocześnie nie będzie tylko rozrywką. Najlepiej, żeby było związane z przyrodą albo zwierzętami.

• 22 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prawo gospodarcze Coś pod samozatrudnienie

Prowadzę działalność i coraz częściej łapię się na tym, że nie ogarniam prawnych aspektów – umowy, odpowiedzialność, różne formalności. Jest jakaś sensowna książka, żeby to w końcu ogarnąć?

• 14 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Odciąg do małej stolarni. Co się sprawdzi?

Prowadzę małą stolarnię, 3 osoby na warsztacie, większość rzeczy robimy na miejscu – cięcie, frezowanie, czasem CNC. Trociny i pył to już zmora, bo w zasadzie po kilku godzinach wszystko jest pokryte warstwą kurzu. Szukam jakiegoś konkretnego rozwiąz...

• 7 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Chwytak próżniowy czy warto?

Robimy z bratem montaże okien, na razie wszystko ręcznie albo na pasach, ale przy większych taflach zaczyna to być ciężkie, dosłownie. Czy warto iść w chwytaki próżniowe, czy to tylko dla dużych firm? Jak to wygląda w praktyce?

• 6 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nieznany numer Odbierać czy nie?

Dzisiaj dzwonił do mnie numer, którego nie znam, zaczyna się na 22, czyli pewnie Warszawa. Nie zostawił wiadomości, nie dzwonił drugi raz. Nie wiem, czy oddzwaniać, bo może to coś ważnego, ale z drugiej strony nie chce mi się gadać z jakimiś telemark...

• 14 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka dobra kawa?

Gdzie i jaką kawę w ziarnach kupię najtaniej? Chodzi mi o sklep lub markę, która będzie w miarę tania, ale też nie tak bardzo ohydna w smaku. Polecicie coś?

• 22 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania