Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wózek bliźniaczy szukam

Spodziewam się bliźniaków i kompletnie nie wiem od czego zacząć z wózkiem. Czy te bliźniacze wózki są bardzo szerokie? Boję się że nie przejdę w drzwiach ani w windzie.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 294 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

organizacja urodzin dla syna w Krakowie

Chcę zorganizować urodziny syna na świeżym powietrzu, będzie 8 lat i jest bardzo aktywny. Zależy mi na tym żeby dzieci miały dużo ruchu i zabawy a nie siedziały przy stołach. Jakie atrakcje plenerowe dla dzieci polecacie?

• 132 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi techniczne akustyczne

Zarządzam budynkiem biurowym i mamy problem z pomieszczeniami technicznymi, agregaty i instalacje generują hałas który przebija się do pomieszczeń biurowych. Czy drzwi techniczne akustyczne to wystarczające rozwiązanie czy trzeba robić coś więcej?

• 120 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wykonawca do obiektu przemysłowego

Szukamy wykonawcy do budowy obiektu przemysłowego i mamy kilka ofert. Na co poza ceną zwracać uwagę przy wyborze generalnego wykonawcy dla takiej inwestycji?

• 155 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rotacja zadań, a motywacja zespołu

Czy Waszym zdaniem warto uczyć pracowników produkcji różnych zadań, czy lepiej trzymać się zasady, że każdy robi jedną rzecz, ale perfekcyjnie? U mnie na zmianie jest sporo młodych osób i widzę, że rutyna po paru miesiącach ich wykańcza, co przekłada...

• 110 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Usługa profesjonalnego fotografa wnętrz

Sprzedaję mieszkanie i agencja nieruchomości mówi że potrzebuję profesjonalnych zdjęć na portale. Zdjęcia telefonem wyglądają amatorsko. Ile kosztuje profesjonalny fotograf wnętrz i czy to naprawdę coś zmienia?

• 156 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wyposazenie do domu

Gdzie kupujecie kompleksowe wyposazenie do domu Jesetm w trakcie budowy domu i bedę musiała kupić dosłownie wszystko 

• 148 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przeglądy przemysłowe

Linia produkcyjna ma 5 lat, żadnych większych awarii nie było. Czy opłaca się robić przeglądy prewencyjne elektroniki czy czekać aż coś się zepsuje?

• 130 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wentylacja i ogrzewanie

Witajcie, na jaką wentylację i jakie ogrzewanie się zdecydowaliście w domu? Co najlepiej się sprawdzi?

• 148 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rzeszów ginekolog

Dziewczyny jak często chodzicie do ginekologa ? Bo mam znajoma co chodzi co pół roku. Ja nie byłam ze 3 lata i teraz ja się zastanawiam czy ona przesadza,czy to ja jestem dziwnaMożecie też dać namiary na ginekologa z Rzeszowa?

• 140 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem działki na magazyn

Mam działkę przemysłową 2ha pod Częstochową z placem utwardzonym i ogrodzeniem. Szukam najemcy, interesuje mnie wynajem pod parking dla TIR-ów, skład zewnętrzny albo podobne zastosowanie. Nie wiem gdzie wystawić takie ogłoszenie bo to niestandard, ni...

• 190 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wędzarnia ogrodowa

Witam. Dojrzałem do zmiany wędzarni tradycyjnej na elektryczna. Na co zwrócić uwagę przy wyborze

• 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie najtańsze ogrzewanie

Witam , jakie ogrzewanie będzie najlepszym wyborem ?Dom parterowy 100m2 użytkowyDom dzielony na pół 2 mieszkania po 50 m2 każdeGazu w drodze nie mamNa pompy ciepła nie stać mnie

• 97 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Urządzenie mieszkania na wynajem

Macie może sprawdzone sposoby na urządzanie mieszkań pod wynajem? Co się sprawdza, co lepiej sobie darować? Nie chcę przepłacać, ale też żeby to jakoś wyglądało.

• 121 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania