Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Nierówny koloryt na dekolcie

Mam 45 lat i skóra na dekolcie zaczyna wyglądać staro - przebarwienia, nierówny koloryt. Czy da się to jakoś odmłodzić? Nie chcę operacji, szukam czegoś mniej inwazyjnego.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak załagodzić łuszczycę skóry głowy

Od kilku miesięcy mam zmiany na głowie – łuszczenie, swędzenie, strupy. Dermatolog podejrzewa łuszczycę skóry głowy, ale nie jest do końca pewien – mówi, że może to być też łojotokowe zapalenie albo coś z mieszkami. Czy ktoś z Was miał podobnie? Jaki...

• 144 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Domowe sposoby na łuszczycę skóry głowy – co Wam naprawdę pomogło?

Czy ktoś z Was stosował domowe, naturalne metody na łuszczycę skóry głowy i miał realne efekty? Chciałabym na jakiś czas odstawić sterydy i spróbować delikatniejszych sposobów, ale w internecie jest tego tyle, że trudno wybrać co ma sens.

• 258 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wózek bliźniaczy szukam

Spodziewam się bliźniaków i kompletnie nie wiem od czego zacząć z wózkiem. Czy te bliźniacze wózki są bardzo szerokie? Boję się że nie przejdę w drzwiach ani w windzie.

• 99 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Listwy oświetleniowe

Planuję montaż oświetlenia LED pod sufitem w salonie. Widziałem takie ładne podświetlenia gdzie światło wychodzi zza listwy i daje taki efekt unoszącego się sufitu. Jak to się robi technicznie i jakie listwy do tego są potrzebne? Nie chcę żeby to wyg...

• 76 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi wejściowe do domu

Buduję dom i zastanawiam się nad drzwiami wejściowymi. Chcę coś nowoczesnego, wytrzymałego i energooszczędnego. Słyszałem że aluminium jest teraz w modzie ale nie wiem czy to faktycznie lepszy wybór niż drewno czy PCV? Będę wdzięczny za jakieś konkre...

• 63 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ferraty jakie polecacie?

lanuję pierwszy wyjazd na ferraty na przełomie lipca/sierpnia i totalnie nie wiem od czego zacząć planowanie. Macie jakieś sprawdzone źródła gdzie można zobaczyć co gdzie jest, jak tam dojechać i co wybrać na początek?

• 45 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi chłodnicze producent

Prowadzę firmę która zajmuje się wyposażaniem sklepów i często dostaję pytania o drzwi do regałów chłodniczych. Do tej pory kupowaliśmy od pośredników ale zastanawiam się czy nie lepiej byłoby nawiązać współpracę bezpośrednio z producentem. Czy ktoś ...

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wymiana wycieraczek

Trzeba wymienić wycieraczki bo zostawiają smugi i trzeszczą okropnie. Ile mniej więcej kosztują przyzwoite wycieraczki i jak często powinno się je wymieniać? Mam Forda Focus z 2016.

• 50 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwój zespołu

Szukam jakiegoś rozwiązania które pomoże mi lepiej planować rozwój zespołu. Mamy około 50 osób i ciężko mi ogarnąć kto na co ma potencjał i kogo gdzie przesunąć. Może ktoś ma doświadczenie z jakimiś narzędziami HR które w tym pomagają?

• 58 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania