Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Drzwi wejściowe do domu

Buduję dom i zastanawiam się nad drzwiami wejściowymi. Chcę coś nowoczesnego, wytrzymałego i energooszczędnego. Słyszałem że aluminium jest teraz w modzie ale nie wiem czy to faktycznie lepszy wybór niż drewno czy PCV? Będę wdzięczny za jakieś konkre...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ferraty jakie polecacie?

lanuję pierwszy wyjazd na ferraty na przełomie lipca/sierpnia i totalnie nie wiem od czego zacząć planowanie. Macie jakieś sprawdzone źródła gdzie można zobaczyć co gdzie jest, jak tam dojechać i co wybrać na początek?

• 47 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi chłodnicze producent

Prowadzę firmę która zajmuje się wyposażaniem sklepów i często dostaję pytania o drzwi do regałów chłodniczych. Do tej pory kupowaliśmy od pośredników ale zastanawiam się czy nie lepiej byłoby nawiązać współpracę bezpośrednio z producentem. Czy ktoś ...

• 66 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wymiana wycieraczek

Trzeba wymienić wycieraczki bo zostawiają smugi i trzeszczą okropnie. Ile mniej więcej kosztują przyzwoite wycieraczki i jak często powinno się je wymieniać? Mam Forda Focus z 2016.

• 55 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwój zespołu

Szukam jakiegoś rozwiązania które pomoże mi lepiej planować rozwój zespołu. Mamy około 50 osób i ciężko mi ogarnąć kto na co ma potencjał i kogo gdzie przesunąć. Może ktoś ma doświadczenie z jakimiś narzędziami HR które w tym pomagają?

• 68 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Otwarcie własnego sklepu online

Planuję odpalić sklep internetowy ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Co jest naprawdę kluczowe żeby sklep działał i żeby ludzie chcieli u mnie kupować? Budżet mam ograniczony więc chcę skupić się na tym co najważniejsze.

• 52 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poprawa wyglądu skóry z trądzikiem rózowatym

Hej wszystkim, czy ktoś z Was przy trądziku różowatym zauważył poprawę po suplementach typu kolagen? Zastanawiam się, czy to w ogóle ma wpływ na cerę naczynkową i rumień, bo już sama nie wiem, co próbować.

• 81 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Seo dla firmy

czy cena za obsługę seo 1000zł to dobra cena?W tym mampublikacje blogowe 2-3 w miesiacu5 opisow produktowych5 opisow kategoriilinkowanie wewnetrze i zewnetrze (dodatkowo platne)

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Budowa domu

Przymierzam się do budowy domu.Czego żałujecie ze nie zrobiliście? 

• 189 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Fajny pomysł na biznes

Witam. Mam nowy fajny pomysł na biznes lecz potrzebuje wspolników. Zainteresowanych zapraszam na priva. Moj mail to kuba_rozpruwacz82@o2.pl Pozdrawiam

• 813 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zagubiony dowod. Co robić?

Jak w temacie, jak zadziałać? CO powinienem zrobić w pierwszej kolejności aby nikt na mnie nie wział kredytu?

• 46 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paliwo do firmy transportowej

Witam! Prowadzę firmę transportową z flotą około dwudziestu samochodów ciężarowych. Dotychczas tankowaliśmy na stacjach komercyjnych ale koszty paliwa nas zabijają. Czy przejście na kontrakty z hurtowniami ma sens dla takiej skali działalności?

• 34 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Laser impulsowy do znakowania

Myślimy o laserem impulsowym do znakowania i mikro obróbki komponentów elektronicznych. Jakie parametry są kluczowe przy wyborze takiego sprzętu i czy faktycznie daje lepsze rezultaty niż metody mechaniczne?

• 26 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania