Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Blacha trapezowa z filcem czy warto

Cześć, zastanawiam się nad użyciem blachy trapezowej z filcem do pokrycia dachu. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Chciałbym się dowiedzieć, czy to rozwiązanie sprawdzi się u mnie na dachu. Głównie chodzi mi o to, czy naprawdę lep...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 44 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem żurawia w Krakowie

Planujemy montaż dużego baneru reklamowego na naszym biurowcu w centrum Krakowa. Potrzebujemy żurawia samojezdnego do tego zadania. Czy ktoś może polecić sprawdzoną firmę, która świadczy takie usługi?

• 28 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Inspekcje podwodne statków

Witam, zastanawiam się nad zakupem używanego jachtu, ale nie wiem, jak podejść do oceny jego stanu technicznego. Czy warto robić inspekcję podwodną przed finalizacją transakcji? Czy może to wykazać jakieś ukryte wady, których nie widać z zewnątrz?

• 30 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile płącicie za wkręty w firmie

Hej, orientujecie się może jakie są teraz ceny wkrętów do płyt gipsowo-kartonowych przy zamówieniach firmowych? Coś mi się wydaje że przepłacam, jak u was to wygląda?

• 161 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki materac dla dwóch osób?

Planuję kupić nowy materac 140x190 cm dla mnie i partnera, ale obawiam się, czy ta szerokość wystarczy dla dwóch osób. Czy ktoś może coś doradzić? Czy ta wielkość jest wystarczająco wygodna na codzienne spanie?

• 83 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie suplementy pomagają na osłabione włosy po ciąży?

Po ciąży zauważyłam, że moje włosy stały się bardzo cienkie i zaczęły wypadać garściami. Wiem, że to podobno normalne, ale nie chcę czekać, aż same się odbudują. Czy są jakieś suplementy, które faktycznie pomagają wzmocnić włosy po ciąży?

• 17 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komory chlodnicze na wymiar

Mam specyficzny układ zaplecza w moim sklepie i gotowe komory chłodnicze średnio pasują do dostępnej przestrzeni. Zastanawiam się nad zamówieniem komory na wymiar, ale obawiam się, że to znacznie podniesie koszt. Ktoś ma doświadczenie z takim rozwiąz...

• 20 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Znaki zakazu gdzie kupić na plac budowy?

Potrzebuję kilku znaków zakazu na plac budowy, głównie chodzi o zakaz wstępu i zakaz ruchu dla pojazdów nieupoważnionych. Zależy mi, żeby były zgodne z przepisami, bo kontrola może się do tego przyczepić. Gdzie najlepiej zamawiać takie rzeczy?

• 17 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Terminal płatniczy w firmie

Hej! Prowadzę mały sklep spożywczy i słyszałam o programie Polska Bezgotówkowa, gdzie można dostać terminal płatniczy za darmo. Ktoś korzystał? Czy to naprawdę jest darmowe, czy później są jakieś ukryte koszty?

• 156 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Firmowy gadżet

Chcemy zamówić gadżety firmowe i zastanawiamy się, co będzie lepszym wyborem – kubki z nadrukiem czy filiżanki. Chcielibyśmy, żeby to było coś praktycznego, ale jednocześnie pasującego do charakteru naszej marki. Jakie są wasze opinie?

• 169 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kosmetyki do włosów kręconych

Witam proszę o polecenie naprawdę dobrej maski do włosów, cena nie gra roli. Myślałam o kerastase jednakże nie jestem pewna. Włosy są kręcone, rozjaśniane i wysoka porowatość. Zależy mi na odżywieniu i odbudowie żeby były gładkie i lśniące

• 100 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania