Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Plan rozwoju dla pracowników w firmie

Chcę wprowadzić w firmie plan rozwoju dla pracowników, ale tak, żeby faktycznie przynosił efekty. Od czego najlepiej zacząć?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 146 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Infekcje intymne

Od dłuższego czasu kręcę się w kółko: leczenie, poprawa, a po jakimś czasie znowu problemy. Szczególnie często dzieje się to po osłabieniu organizmu. Czy ktoś przerabiał coś podobnego i znalazł w końcu przyczynę?

• 58 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie nasadzenia na działce

Planuję w przyszłym sezonie trochę „zazielenić” działkę — miejsca jest dużo, więc chciałabym posadzić kilka drzew na przyszłość. Szukam raczej delikatnych, niezbyt rozłożystych form. Czy brzoza to dobry kierunek, czy lepiej spojrzeć na coś innego? Da...

• 39 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dokumentacja najemców i umów

Jak prowadzicie dokumentację najemców i umów? U mnie totalny bałagan - zdjęcia protokołów w telefonie, umowy w mailu, nie wiem co gdzie jest.

• 36 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pompa ciepła

Warto montować? Czy byliście z niej zadowoleni? 

• 123 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam miejsca na ferie zimowe w górach

Szukam miejsca na ferie z dwójką dzieci (5 i 9 lat). Myślałam o Zakopanem ale hotele drogie. Gdzie znaleźć coś przystępnego z atrakcjami dla dzieci? Chciałabym żeby się najeździły i miały zajęcie.

• 36 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Budowa centrum logistycznego

Planujemy budowę centrum logistycznego. Jakie są kluczowe rzeczy przy projektowaniu hali magazynowej żeby potem nie było problemów?

• 40 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ogrzewanie domu pompą ciepła

Może ktoś zdecydował sie na ogrzewanie domu pompą ciepła? Czy jesteście zadowoleni z tego wyboru?

• 65 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oznaczenia dla hoteli

Cześć! Remont hotelu, muszę wymienić wszystkie oznaczenia. Jakie są aktualne wymagania dla hoteli? Czy znaki muszą być podświetlane czy wystarczą fotoluminescencyjne?

• 66 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania