Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Terminal płatniczy w firmie

Hej! Prowadzę mały sklep spożywczy i słyszałam o programie Polska Bezgotówkowa, gdzie można dostać terminal płatniczy za darmo. Ktoś korzystał? Czy to naprawdę jest darmowe, czy później są jakieś ukryte koszty?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 156 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Firmowy gadżet

Chcemy zamówić gadżety firmowe i zastanawiamy się, co będzie lepszym wyborem – kubki z nadrukiem czy filiżanki. Chcielibyśmy, żeby to było coś praktycznego, ale jednocześnie pasującego do charakteru naszej marki. Jakie są wasze opinie?

• 171 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kosmetyki do włosów kręconych

Witam proszę o polecenie naprawdę dobrej maski do włosów, cena nie gra roli. Myślałam o kerastase jednakże nie jestem pewna. Włosy są kręcone, rozjaśniane i wysoka porowatość. Zależy mi na odżywieniu i odbudowie żeby były gładkie i lśniące

• 100 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Odciąg trocin Zakup

Witam! Prowadzę mały zakład stolarski i zastanawiam się nad zakupem odciągu trocin. Jakie konkretne korzyści może to przynieść mojej pracy?

• 36 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Masaż Obroniki

Cześć, po całym tygodniu pracy potrzebuję spokojnego odpoczynku, we własnym zaciszu domowym i tak sobie myślę, że warto będzie sprawdzić, jakie mamy możliwości. Na pewno masaż z dojazdem Oborniki mnie interesuje. Możemy o tym jakiś porozmawiać, tak b...

• 19 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Masaż w Poznaniu

Cześć, po całym tygodniu pracy potrzebuję spokojnego odpoczynku, we własnym zaciszu domowym i tak sobie myślę, że warto będzie sprawdzić, jakie mamy możliwości. Na pewno [url=https://mobilnymasazoborniki.pl/]masaż z dojazdem[/url] Oborniki mnie inter...

• 19 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy warto jest zainwestować w ekspres do kawy

Zastanawiam się, czy w biurze warto inwestować w porządny ekspres do kawy, zwłaszcza jeśli czasem przychodzą klienci. Czy faktycznie dobra kawa może robić różnicę przy rozmowach biznesowych? A może to bardziej gadżet niż realna wartość dla firmy? Jak...

• 38 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Metody leczenia starczowzroczności

Zauważyłem, że od pewnego czasu mam problem z czytaniem drobnego druku, muszę odsuwać telefon, a okulary do czytania stają się niezbędne. Czy są jakieś skuteczne metody korekcji starczowzroczności, które pozwolą pozbyć się okularów? Jak wygląda taki ...

• 35 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Hity i kity remontów

Jakie są hity i kity remontów w Waszym przypadku? Szczególnie dotyczące kuchni

• 53 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

VPS windows zamiast hostingu

Zastanawiam się nad zakupem VPS Windows, bo potrzebuję czegoś stabilnego pod kilka aplikacji, ale nie wiem, czy to najlepsza opcja. Do tej pory używałem zwykłego hostingu, ale zaczyna mi brakować zasobów. Czy ktoś z Was korzysta z VPS Windows i może ...

• 17 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cena blachy trapezowej na dach

Czy ktoś ostatnio kupował blachę trapezową na dach? Zastanawiam się, jaka jest teraz cena za m², bo w różnych miejscach podają inne kwoty. Chodzi mi o solidną blachę, a nie najtańsze cienkie arkusze. Ile mniej więcej trzeba liczyć na dobry materiał?

• 20 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zgubione dokumenty Co mam robić?

Dzisiaj zdałem sobie sprawę, że nie mam portfela, a w nim dowód, prawo jazdy i karty płatnicze… Problem w tym, że jest sobota i nie wiem, co mogę zrobić od razu, żeby się zabezpieczyć. Da się jakoś zastrzec dokumenty bez chodzenia do banku?

• 18 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy Psorisel pomaga na swędzenie podczas luszczycy?

Mam mega problem ze swędzeniem skóry głowy przez łuszczycę. Nie da się normalnie funkcjonować, ciągle się drapię i nic nie pomaga. Czy ktoś używał Psorisel i faktycznie jest jakaś poprawa w tym temacie?

• 28 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania