Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Autohipnoza a uzdrowienie emocjonalne

Zmagam się z trudnymi emocjami i chciałbym znaleźć skuteczną metodę na ich przetworzenie. Słyszałem, że autohipnoza może być pomocna w uzdrawianiu emocjonalnym. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami lub polecić sprawdzone techniki?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 39 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam miejsca na urodziny dziecka

Organizowałyście kiedyś urodziny poza domem? Chodzi mi o coś ciekawszego niż typowa sala z kulkami. Dziecko ma 9 lat i chciałabym, żeby miało frajdę, ale też żeby to było dobrze ogarnięte logistycznie.

• 29 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Elewacja z blachy trapezowej opinie

Czy elewacja z blachy trapezowej ma sens przy domu jednorodzinnym? Nie wiem, czy to się sprawdzi czy nie będzie wyglądało jak hala.

• 26 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gdzie zamówić znaki drogowe do prywatnej inwestycji?

Robię wjazd na posesję z drogi gminnej i urzędnik zasugerował, żeby postawić znak „uwaga wjazd” i „droga wewnętrzna”. Ktoś wie, gdzie to można ogarnąć, żeby nie było problemów z jakością i zgodnością z przepisami?

• 26 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Meble do nowoczesnych wnętrz hotelowych

Czy ktoś może podpowiedzieć, jakie meble najlepiej wyglądają i sprawdzają się w nowoczesnych aranżacjach hotelowych? Robię projekt wnętrz dla małego obiektu i chcę, żeby było nowocześnie, ale też żeby te meble miały sens w codziennym użyciu. Ciekawi ...

• 31 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mierniki twardości metali

Rozglądam się za miernikiem twardości metali z pomiarem dynamicznym – coś mobilnego, ale z sensowną dokładnością. Przeglądałem różne opcje i natrafiłem na kategorię takich urządzeń na viateco. Czy ktoś testował któryś z tych modeli?

• 31 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pellet czy pompa ciepłą w projekcie domu

Co lepiej wpisać jako źródło ogrzewania w projekcie domu? Architekt mnie męćzy już. Pompa ciepła czy pellet? Zastanawiam się nad pompa ale nie wiem czy nie jest mało opłacalna

• 34 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wentylacja do domu

Jaki rodzaj wentylacji do domu polecicie? Rekuperację czy jednak wentylację grawitacyjną?

• 29 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Gra miejska jako integracja w Gdańsku

Planujemy w firmie jednodniową integrację w Gdańsku i szukam czegoś, co nie będzie kolejnym obiadem i prelekcją w sali. Ktoś zaproponował grę miejską jako alternatywę. Nigdy nie uczestniczyłem w czymś takim, więc ciężko mi ocenić. Czy ktoś brał udzia...

• 44 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

biurko z regulacją wysokości a komfort pracy

Zaczęły mnie łapać bóle pleców po długim siedzeniu przy komputerze i znajomy polecił biurko z regulacją wysokości. Szczerze mówiąc, nigdy nie miałem do czynienia z takim rozwiązaniem i zastanawiam się, czy to nie jest trochę przesadzona moda. Czy rze...

• 33 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Autohipnoza a uzdrowienie emocjonalne

Zmagam się z trudnymi emocjami i chciałbym znaleźć skuteczną metodę na ich przetworzenie. Słyszałem, że autohipnoza może być pomocna w uzdrawianiu emocjonalnym. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami lub polecić sprawdzone techniki?

• 35 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Praca zdalna i vps windows

Szukam jakiegoś rozwiązania, żeby mieć stały dostęp do „zdalnego pulpitu”, gdzie mogę pracować jak na normalnym komputerze, ale z dowolnego miejsca. Czy VPS Windows faktycznie się do tego nadaje? Jak wygląda praca na takim serwerze?

• 37 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania