Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Budowa centrum logistycznego

Planujemy budowę centrum logistycznego. Jakie są kluczowe rzeczy przy projektowaniu hali magazynowej żeby potem nie było problemów?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 57 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ogrzewanie domu pompą ciepła

Może ktoś zdecydował sie na ogrzewanie domu pompą ciepła? Czy jesteście zadowoleni z tego wyboru?

• 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oznaczenia dla hoteli

Cześć! Remont hotelu, muszę wymienić wszystkie oznaczenia. Jakie są aktualne wymagania dla hoteli? Czy znaki muszą być podświetlane czy wystarczą fotoluminescencyjne?

• 75 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komora chłodnicza

Witam! Firma cateringowa, rozwijamy się i potrzebujemy większej komory. Obecna ma 6m3, myślę o 12-15m3. Pytanie - czy lepiej jedna duża czy dwie mniejsze? Mamy miejsce na oba warianty.

• 81 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rzeszów ginekolog

Dziewczyny czy zdarzyło wam się krawic po stosunku (dosłownie delikatne), co było przyczyną ?Ponad tydzień temu stosowałam globulki na iniekcje dziś uprawiałam sex i zobaczyłam krew po… strasznie się boje…Czy to może być spowodowane zawahaniem hormon...

• 61 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pompa ciepła wygrzewanie posadzki

Dzisiaj została uruchomiana w moim domu pompa ciepła. Teraz chciałbym zacząć od wygrzewania posadzki. W domu jest teraz około 6 stopni. Od jakiej temperatury powinienem zacząć? 20 stopni? W zimie proces wygrzewania jest taki sam jak w lecie? Warto do...

• 64 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przewóz gości weselnych w Krakowie

Witam,mam wesele w czerwcu pod Krakowem i muszę przewieźć gości z centrum do sali weselnej (około 25km). Będzie nas około 50 osób. Szukam firmy która robi przewóz osób Kraków i okolice. Ile mniej więcej może kosztować taki transport tam i z powrotem?

• 61 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Skanowanie i druk 3d

Cześć,mam stary element do maszyny który się zepsuł, nie ma już takich w sprzedaży. Myślę żeby go zeskanować w 3D i wydrukować nowy. Czy są firmy które oferują skanowanie i drukowanie 3d w pakiecie? Ile to może kosztować? Element ma około 15cm długoś...

• 60 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

System smart home

Jaki system smart home do domu polecicie? Co sądzicie o Home assistant?

• 51 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Smart home

Witam, jestem na etapie rozmów z firmami elektrycznymi. Chcielibyśmy wdrożyć również jakieś sprytne rozwiązania typu Smart home (nie chcemy wszystkie pod aplikację bo pewnie jest to bez sensu). Myślimy oczywiście o zdalnym otwieraniu bramy garażowej,...

• 60 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania