Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zabawki do ogrodu na co dzień

Jakie zabawki w ogrodzie sprawdzają się u Was na co dzień? Szukam inspiracji, bo chciałabym mieć coś, co naprawdę przyciąga dzieci na dłużej, a nie tylko na chwilę.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 80 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zarządzanie danymi pracowników

Jak wygląda u was zarządzanie danymi o pracownikach w dziale produkcji? Mamy około 80 osób i powoli tracimy kontrolę nad wszystkim – efektywność, szkolenia, urlopy. Excel już nie wystarcza, a szef chce mieć lepszy wgląd w to, co się dzieje na hali. M...

• 32 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie kwiaty do mieszkania polecacie?

Hej. Proszę powiedzcie mi jakie kwiaty polecacie do biura. Będą stały na parapecie. Oka przy nich czasem zapewne będą otwierane.....Z góry dziękuję.

• 51 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwiczki rewizyjne w suficie podwieszanym

Mam pytanie bo zamontowałem drzwiczki rewizyjne w suficie podwieszanym i po paru tygodniach zaczęły się odklejać. Używałem zwykłego kleju do GK. Co zrobiłem źle?

• 46 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Torby prezentowe na firmowe upominki

Potrzebuję toreb prezentowych na firmowe upominki. Szukam czegoś eleganckiego, ale bez logo – raczej neutralne kolory. Gdzie warto poszukać?

• 82 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie zabawy dla dzieci ?

Jakie zabawy zorganizować na 6 urodziny? Co się sprawdza dla dzieci w tym wieku? Dodam, ze mieszkam w Krakowie 

• 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak przechowujecie złoto w domu

Jak w temacie, w jaki sposób przechowujecie w domu złoto? Chcę kupić kilka złotych monet jako dywersyfikację kapitalu ale zastanawiam się w jaki sposob najlepiej je przechowywać 

• 78 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż samochodu po szkodzie

Zastanawiam się nad naprawą silnika po szkodzie, ale serwis nie chce podać pełnych kosztów bez ściągania głowicy. Czy warto wchodzić w taki remont, czy lepiej sprzedać auto w aktualnym stanie?

• 108 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Biurko z regulacją wysokości

Czy biurka z regulacją wysokości (elektryczne i manualne) faktycznie są wygodne do pracy? Zastanawiam się nad zakupem, ale słyszałem, że potrafią być mało stabilne.

• 48 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pielęgnacja przy azs

Co moglibyśćie polecić z kosmetyków, co pomoże przy pielęgnacji skóry z atopowym zapaleniem Co będzie skuteczne?

• 59 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania