Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Worki na pellet

Handel pelletem drzewnym. Szukam producenta worków foliowych na pellet. Potrzebujemy worki 15kg z nadrukiem naszej firmy. Jak to wygląda z zamówieniem?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 178 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Terminal jak długo instalacja

Chcę zamówić terminal ale nie wiem ile to zajmuje czasu. Potrzebuję go pilnie bo klienci narzekają. Jak długo trwa cały proces od zamówienia do instalacji?

• 130 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prezent na święta dla faceta

Ratunku święta tuż tuż a ja nie mam pomysłu na prezent dla niego. Jakies pomysły co podarować? Dodam, ze należy on do osób aktywnych

• 151 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ciekawe rozwiązania przy budowie domu

Czy możecie polecić jakieś ciekawe wygodne rozwiązania które sprawdzą się w trakcie budowy domu? Co byście mogli polecić?

• 189 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ogrzewanie domu klimatyzacją

Czy ktoś może ogrzewał mały domek klimatyzacją? Zastanawiam się czy się na to decydować czy jednak zakładać gaz....

• 105 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Meble do biura na co zwrócić uwagę?

Hej, stoje przed urzadzeniem nowego biura dla kilku osob. Kompletnie nie wiem od czego zacząć, biurka szafy regały itd. Zalezy mi zeby to bylo w miare uniwersalne i nie rozpadlo sie po roku. Macie jakies ogólne wskazówki co brac pod uwage przy wyborz...

• 122 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Konserwacja maszyn przemysłowych

Witam, zajmujemy się konserwacją i naprawą starszych maszyn przemysłowych. Często przy rozbieraniu okazuje się że śruby i nakrętki są tak skorodowane że trzeba je wymieniać. Problem w tym że te maszyny mają różne normy, różne gwintowanie, czasem metr...

• 110 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Druk 3d z metalu

Ktoś korzystał z druku 3D z metalu? Zastanawiam się, czy to ma sens przy małych elementach.

• 66 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wózek bliźniaczy szukam

Spodziewam się bliźniaków i kompletnie nie wiem od czego zacząć z wózkiem. Czy te bliźniacze wózki są bardzo szerokie? Boję się że nie przejdę w drzwiach ani w windzie.

• 87 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nierówny koloryt na dekolcie

Mam 45 lat i skóra na dekolcie zaczyna wyglądać staro - przebarwienia, nierówny koloryt. Czy da się to jakoś odmłodzić? Nie chcę operacji, szukam czegoś mniej inwazyjnego.

• 96 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania