Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Niepołomice gdzie na szersze badania

Od dłuższego czasu mam spadek energii, senność i trudności ze skupieniem. Wszystko niby funkcjonuje – praca, dom, ale ja wewnętrznie „gasnę”. Nie wiem, czy to hormony, niedobory, czy może coś psychicznego. Gdzie w Niepołomicach można zrobić komplekso...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy dermovate pomaga przy łuszczycy skóry głowy?

Hej  Dostałam dzisiaj od dermatologa maść Dermovate na łuszczycę skóry głowy. Nigdy jej nie stosowałam, więc trochę się waham. Czy ktoś z Was miał z nią doświadczenie? Pomaga, czy raczej szkoda czasu?

• 177 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Łojotokowe zapalenie skóry głowy

Jakie znacie środki, które pomogą na łojotokowe zapalenie skóry głowy? Od jakiegoś czasu widze u siebie spore pogorszenie na głowie i zastanawiam się co pomoże

• 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co realnie pomogło Wam przy trądziku różowatym?

Hej,szukam realnych historii osób, które poradziły sobie z trądzikiem różowatym – szczególnie takich, które nie skończyły z długą listą leków bez efektów. Co naprawdę pomogło, jakie leczenie, suplementy, pielęgnacja? I jak długo trwała poprawa?

• 111 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie meble hotelowe są teraz w modzie

Planuję remont małego pensjonatu i chciałbym wymienić wszystkie meble hotelowe. Zastanawiam się, jakie trendy są teraz na topie – chodzi o to, żeby było nowocześnie, ale nie przesadnie. Co się teraz najlepiej sprawdza?

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Druk 3d jak działa na zamówienie?

Czy ktoś może mi wyjaśnić, jak wygląda cały proces druku 3D na zamówienie? Nigdy wcześniej z tego nie korzystałem, a chciałbym wydrukować kilka elementów do prototypu urządzenia. Nie wiem, od czego zacząć ani co przygotować.

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rekuperacja i ogrzewanie podłogowe instalacja

Czy przy rekuperacji i ogrzewaniu podłogowym mogą być jakieś kolizje między instalacjami? Zastanawiam się, jak to najlepiej rozwiązać, żeby jedno nie przeszkadzało drugiemu.

• 62 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Suplementy na poprawę sylwetki

Jakie treningi i suplementy najlepiej sprawdzają się, żeby poprawić sylwetkę i nie czuć się wykończonym po ćwiczeniach?

• 74 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak skutecznie wdrożyć szkolenie online w firmie?

Prowadzę kilkunastoosobową firmę i coraz trudniej ogarniać szkolenia „ręcznie”. Zastanawiam się nad jakimś prostym systemem do szkoleń online – bez zbędnych bajerów, ale żeby każdy mógł sobie przerobić materiał, a ja miałbym podgląd, kto co zrobił. C...

• 101 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niepołomice przychodnia

Czy przy problemach z nietrzymaniem moczu zawsze od razu trzeba robić zabieg, czy są jakieś badania, które pomogą znaleźć przyczynę? Szukam też przychodni w Niepołomicach, żeby umówić się na konsultację.

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania