Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Czajniki ceramiczne Bolesławiec czy coś innego?

Rozglądam się za czajnikiem ceramicznym i wpadły mi w oko te z Bolesławca. Wzory wiadomo – klasyka, ale czy one naprawdę są warte swojej ceny? Czy może lepiej szukać czegoś innego, tańszego?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 33 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Własne studio foto z cykloramą

Zastanawiam się nad stworzeniem własnego studia fotograficznego i chciałbym w nim mieć porządną cykloramę. Głównie do zdjęć produktowych, ale też wideo. Nie mam doświadczenia z budową czegoś takiego, więc szukam informacji od osób, które przez to prz...

• 23 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam dobrego ginekologa w Niepołomicach

Przeprowadzam się do Niepołomic i szukam ginekologa, który wykonuje pełną diagnostykę – cytologię, USG, itp. Fajnie by było, gdyby wszystko dało się załatwić w jednym miejscu. Możecie coś polecić?

• 25 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Terminal płatniczy w małym punkcie usługowym

Mam niewielki punkt usługowy (naprawa sprzętu RTV) i zastanawiam się, czy warto inwestować w terminal płatniczy. Klienci coraz częściej pytają, czy można zapłacić kartą, ale z drugiej strony, to dodatkowe koszty. Macie jakieś doświadczenia z tym?

• 21 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dziwne telefony czy ktoś miał podobnie?

Od jakiegoś tygodnia dostaję po kilka telefonów dziennie, najczęściej właśnie wieczorem. Nie odbieram, bo numery są losowe, czasem zagraniczne. Nie mam pojęcia, co to może być. Zastanawiam się, czy ktoś miał podobnie i jak sobie z tym poradził. Troch...

• 32 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wkręty przy montażu regałow magazynowych

Szukam solidnych wkrętów do montażu ciężkich regałów magazynowych w hali. Regały będą mocno obciążone, więc zależy mi na czymś naprawdę trwałym, co wytrzyma presję i nie wyrobi się po kilku miesiącach. Ktoś ma doświadczenie z konkretnymi typami albo ...

• 20 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto mi w Polsce dostarczy przesyłke z Chin

WitamZamówiłem przesyłke z chin przez ebaya. Jej numer zaczyna się na ES...D0NJest wysłana jakimś SpeedPakiem.w 17track.net psize 2 razy (2 dni pod rząd): PL, PLkodMojejMiejscowosci, Delivery was attempted (niedoręczono). Wcześniej było WER Warszawa....

• 1085 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak skutecznie wdrożyć szkolenie online w firmie?

Prowadzę kilkunastoosobową firmę i coraz trudniej ogarniać szkolenia „ręcznie”. Zastanawiam się nad jakimś prostym systemem do szkoleń online – bez zbędnych bajerów, ale żeby każdy mógł sobie przerobić materiał, a ja miałbym podgląd, kto co zrobił. C...

• 23 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzęt strażacki i ratowniczy online

Szukam sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem dla strażaków i ratowników. Zależy mi na szerokim asortymencie i dobrej jakości produktach. Macie jakieś rekomendacje?​

• 28 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile kosztuje obecnie metr blachodachówki?

Zbieram się do remontu dachu i zastanawiam się, ile kosztuje metr blachodachówki teraz, przy obecnych cenach materiałów. Różnice między sklepami są spore. Ktoś może ostatnio kupował i ma orientację?

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwi do domu

Rozważam montaż drzwi pivotowych w nowym domu. Zależy mi na dużym przeszkleniu i nowoczesnym wyglądzie. Natknąłem się na system MasterLine 8 od Reynaers. Czy ktoś ma doświadczenie z tym rozwiązaniem? Jak się sprawdza w codziennym użytkowaniu?​

• 26 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Regularne wizyty w sali zabaw

Zastanawiam się, czy warto regularnie zabierać dziecko do sali zabaw. Czy taka forma spędzania czasu przynosi realne korzyści dla rozwoju malucha?​

• 31 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania