Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wysokość ogrodzenia

Hej, planuję ogrodzenie z metalowych sztachet i zastanawiam się, czy 120 cm to dobra wysokość. Nie chcę, żeby płot wyglądał zbyt niski, ale też nie chcę robić muru. Jakie macie doświadczenia?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 10 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Stylowe lustro do boho wnętrza

Kompletnie oszalałam na punkcie stylu boho, urządzam teraz mieszkanko w tym klimacie. Potrzebuję jakichś fajnych pomysłów na lustro, bo to co widzę w sieciówkach zupełnie mnie nie przekonuje... Macie jakieś sprawdzone źródła inspiracji?

• 18 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Azs na skórze głowy

Czy znacie jakieś skuteczne środki na walkę z azs na skórze głowy? Co zaostrza Wam te objawy? Mam największy problm z azs właśnie w tym miescu

• 17 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem autokaru w Krakowie

Czy znacie możę firmę, w której można wynająć autokar do przewozu osób w Krakowie? Na jakie aspekty warto jest zwrócić uwagę przy wyborze takiej firmy?

• 40 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kieszonkowcy w autobusach

witam, ostatnio jechalam autobusem i prawie mi ukradli portfel z plecaka... Na szczescie zauwazylam w pore. Macie jakies sposoby jak sie chronic przed zlodziejami w komunikacji? Boje sie juz jezdzic 

• 14 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Porządny garnitur

Gdzie znaleźć dobrej jakości garnitur? Szukam dla siebie czegoś porządnego bo mam kilka imprez w tym roku

• 16 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

vps

Cześć, zastanawiam się, czy VPS Windows Server faktycznie jest najlepszym wyborem do aplikacji na .NET i MSSQL? Jak wygląda kwestia stabilności i łatwości konfiguracji? Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z zarządzanym VPS?

• 344 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Złodziejskie praktyki EBAY

Szanowny Ebay zwrócił pieniądze kupującemu, gdyż ten otworzył spór iż nie otrzymał przesyłki na czas. Ebay zwrócił kupującemu pieniądze za zakup, a jakieś 3 dni później kupujący otrzymał przesyłkę od nas, którą oczywiście odebrał. Kupujący nie odpowi...

Zabudowa poddasza

Witajcie, jakiego typu płyty wybraliście do zabudowy poddasza? Na jakie aspekty warto jest zwróćić uwagę?

• 11 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak poprawić cerę

Hej, w jaki sposób poprawić stan swojej cery? Dodam, ze chodzi tutaj głównie o walkę z pryszczami.Co będzie skuteczne?

• 18 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blachodachówka czy dachówka

Bardziej pochylam się ku blachodachówce że względu na koszta. Czy ktos z Was miała podobny dylemat? Co wybraliście i dlaczego? Czy decydowaliscie się na deskowanie dachu - dlaczego?

• 12 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania