Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kto może korzystać z programu polska bezgotówkowa

Hej, prowadzę małą firmę usługową i zastanawiam się, czy mogę wziąć udział w programie Polska Bezgotówkowa. Czy są jakieś szczególne wymagania albo ograniczenia dla przedsiębiorców?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 11 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ekspres do kawy do małej firmy

Cześć, mam pytanie – prowadzę małą firmę i chcę kupić ekspres, ale nie wiem, czy opłaca się inwestować w coś drogiego. Na co zwracać uwagę przy wyborze? Może ktoś podpowie, jakiej firmy ekspres sprawdził się w podobnych warunkach?

• 16 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Twardościomierz Leeba

Szukam informacji o twardościomierzach Leeba, bo chciałbym coś do bardziej mobilnych pomiarów w terenie. Tylko kompletnie nie wiem, czym różnią się poszczególne modele. Ktoś mógłby mi to w prostych słowach wyjaśnić?

• 15 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Porzeczki słabo owocują

Hej wszystkim! Mam w ogrodzie krzaki porzeczek, ale jakoś od dwóch lat mało owoców na nich jest. Liście są zielone, wyglądają zdrowo, ale owoców praktycznie nie ma. Co robię nie tak? Może czegoś im brakuje?

• 13 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rekuperacja

rekuperacja - PROSZĘ podpowiedzcie czy warto w to inwestować

• 510 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co stosować na trądzik różowaty

Masaż kobido i akupunktura twarzy, a trądzik różowaty - można czy nie?Korzystam z masaży kobido od pół roku, mniej więcej raz na 2-3 tygodnie. Od niedawna zaczęłam tez chodzić na akupunkturę twarzy, ale… mam widoczne, popękane naczynka, które od jaki...

• 66 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ładnie utrzymujący się zapach w domu

Jak uzyskać piękny i utrzymujący się długo zapach w domu?Macie jakieś sprawdzone dyfuzory, odświeżacze elektryczne bądź patyczki zapachowe? Albo może coś innego?

• 27 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam ochraniaczy dla konia

Hejka, chciałabym kupić ochraniacze dla mojego konia. Potrzebuję czegoś do codziennego użytku. Na co zwrócić uwagę?

• 33 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

AZS

Mam AZS i zauważyłam, że zimą objawy są dużo gorsze. Skóra jest bardziej sucha, pęka i swędzi. Czy to normalne? Co robicie, żeby lepiej radzić sobie z AZS w chłodniejszych miesiącach?

• 1453 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Koszulki sportowe z logo na wyjazd integracyjny

Hej, planujemy zamówić koszulki sportowe z logo na wyjazd integracyjny. Czy to ma sens, czy lepiej wybrać coś bardziej codziennego? Chodzi nam o coś, co pracownicy będą chętnie nosić.

• 42 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem długoterminowy, leasing samochodu czy kupno

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing samochodu. Zamiast kupna samochodu.Szukam aktualnie dla siebie jakiegoś auta i powiem szczerze, że czuję się niekomfortowo musząc wydawać aż tak wiele kasy n...

• 328 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kubki reklamowe

Hej, planuję jakąś prostą promocję mojej firmy i myślałem o zamówieniu kubków z nadrukiem. Czy takie gadżety naprawdę przyciągają klientów, czy to raczej zbędny wydatek? Może ktoś z Was korzystał z takiej formy reklamy i podzieli się wrażeniami?

• 1138 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Koszty blachodachówki

Hej! Potrzebuję wycenić dach i nie mam pojęcia, ile teraz kosztuje blachodachówka. Może ktoś wie, jakie są średnie ceny za metr kwadratowy? I czy opłaca się kupić droższą, czy lepiej brać tańszą, skoro to tylko pokrycie?

• 39 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania