Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Budowa domu

Przymierzam się do budowy domu.Czego żałujecie ze nie zrobiliście? 

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 247 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Fajny pomysł na biznes

Witam. Mam nowy fajny pomysł na biznes lecz potrzebuje wspolników. Zainteresowanych zapraszam na priva. Moj mail to kuba_rozpruwacz82@o2.pl Pozdrawiam

• 927 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zagubiony dowod. Co robić?

Jak w temacie, jak zadziałać? CO powinienem zrobić w pierwszej kolejności aby nikt na mnie nie wział kredytu?

• 70 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paliwo do firmy transportowej

Witam! Prowadzę firmę transportową z flotą około dwudziestu samochodów ciężarowych. Dotychczas tankowaliśmy na stacjach komercyjnych ale koszty paliwa nas zabijają. Czy przejście na kontrakty z hurtowniami ma sens dla takiej skali działalności?

• 49 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Laser impulsowy do znakowania

Myślimy o laserem impulsowym do znakowania i mikro obróbki komponentów elektronicznych. Jakie parametry są kluczowe przy wyborze takiego sprzętu i czy faktycznie daje lepsze rezultaty niż metody mechaniczne?

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zabawki do ogrodu na co dzień

Jakie zabawki w ogrodzie sprawdzają się u Was na co dzień? Szukam inspiracji, bo chciałabym mieć coś, co naprawdę przyciąga dzieci na dłużej, a nie tylko na chwilę.

• 107 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zarządzanie danymi pracowników

Jak wygląda u was zarządzanie danymi o pracownikach w dziale produkcji? Mamy około 80 osób i powoli tracimy kontrolę nad wszystkim – efektywność, szkolenia, urlopy. Excel już nie wystarcza, a szef chce mieć lepszy wgląd w to, co się dzieje na hali. M...

• 38 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie kwiaty do mieszkania polecacie?

Hej. Proszę powiedzcie mi jakie kwiaty polecacie do biura. Będą stały na parapecie. Oka przy nich czasem zapewne będą otwierane.....Z góry dziękuję.

• 73 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Drzwiczki rewizyjne w suficie podwieszanym

Mam pytanie bo zamontowałem drzwiczki rewizyjne w suficie podwieszanym i po paru tygodniach zaczęły się odklejać. Używałem zwykłego kleju do GK. Co zrobiłem źle?

• 62 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Torby prezentowe na firmowe upominki

Potrzebuję toreb prezentowych na firmowe upominki. Szukam czegoś eleganckiego, ale bez logo – raczej neutralne kolory. Gdzie warto poszukać?

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie zabawy dla dzieci ?

Jakie zabawy zorganizować na 6 urodziny? Co się sprawdza dla dzieci w tym wieku? Dodam, ze mieszkam w Krakowie 

• 90 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania