Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problemy ze skóra na głowie

Cześć! Razem z partnerem zmagamy się z problemami skórnymi na czubku głowy. Czasami pojawia się swędzenie i złuszczanie skóry, które przypomina łupież. Zdarza się, że objawy znikają na tydzień czy dwa, ale później znowu wracają. Próbowaliśmy różnych ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 154 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paliwo firmowe

Planuję średni zakład transportowy i mam dylemat: tankować diesel standardowy czy może spróbować biopaliwa. Co myślicie w kontekście firmowym?

• 113 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy do firmy

Jak podchodzicie do zakupów w firmie? Wolicie zamawiać przez internet czy jeździć stacjonarnie do sklepów?

• 132 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy wykluczenie mięsa z diety pomaga przy łuszczycy skóry głowy?

Dermatolog zaleciła mi ograniczenie mięsa i produktów wysoko przetworzonych ze względu na łuszczycę skóry głowy. Jednak w internecie spotykam się z różnymi opiniami — niektórzy twierdzą, że dieta mięsna im pomaga, inni wręcz przeciwnie. Jakie są Wasz...

• 151 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak poprawić kondycję skóry twarzy?

Dziewczyny, czy możecie polecić coś skutecznego na poprawę kondycji skóry twarzy? Ostatnio bardzo się postarzałam i widać, że stres i zmęczenie odbiły się na mojej buzi.

• 76 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wybrać meble do restauracji na długie lata?

Jestem na etapie urządzania sali w restauracji i trochę gubię się w tym, jakie meble wybrać. Chodzi o to, żeby wyglądało dobrze, ale też żeby były trwałe. Na co zwrócić uwagę przy takim wyborze?

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Znak ostrzegawczy na plac budowy

Cześć, muszę ogarnąć oznakowanie na plac budowy i zastanawiam się, jakie znaki ostrzegawcze będą sensowne. Nie jestem specjalistą, więc chcę zrobić to legalnie i bez zgrzytu ze służbami. Ktoś miał doświadczenie z wyborem takich znaków?

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rzeszów odprowadzenie auta po imprezie

Byłem ostatnio na imprezie i nie chciałem ryzykować z autem po alkoholu. Zastanawiam się, czy nie bardziej opłaca się zamówić taxi dla siebie, a auto odprowadzić – albo może odwrotnie. Co polecacie w takiej sytuacji?

• 85 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wynajem busa w Krakowie

Czy w Krakowie można wynająć busa z kierowcą do przewozu osób na imprezę firmową?

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania