Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kraków impreza biznesowa

Czy ktoś organizował w Krakowie większą imprezę biznesową, np. dla kilkudziesięciu osób? Chodzi mi o coś w rodzaju bankietu albo firmowej gali.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 58 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szklane drzwi chłodnicze

Czy szklane drzwi chłodnicze nadają się do mniejszych sklepów osiedlowych, czy raczej są przeznaczone tylko do dużych marketów?

• 61 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kwiaty petunii

Czy to normalne, że w czasie upałów kwiaty petunii wyglądają trochę gorzej, mimo że roślina rośnie zdrowo i wypuszcza nowe pędy?

• 99 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nauka malowania krajobrazów

Macie może jakieś sprawdzone źródła do nauki malowania krajobrazów? Chodzi mi o coś, co pomoże lepiej zrozumieć kompozycję i kolory, bo z tym mam największy problem.

• 64 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Biurko pod dwa monitory

Jakie wymiary blatu są optymalne pod dwa monitory i trochę miejsca na dokumenty?

• 94 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy laser pomaga przy trądziku różowatym?

Hej,dermatolog zaproponował mi laserowe leczenie trądziku różowatego (mam głównie rumień, czasem grudki), ale trochę się boję, że pogorszę sprawę. Czy ktoś z Was robił zabiegi laserowe i widział realną poprawę? Czy może lepiej skupić się na pielęgnac...

• 101 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ogrzewanie gazowe czy pompa ciepła

Co jest Waszym zdaniem obecnie lepszym rozwiązaniem? Ogrzewanie gazowe czy jednak pompa? Pod kątem kosztów oczywiście

• 73 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problemy ze skóra na głowie

Cześć! Razem z partnerem zmagamy się z problemami skórnymi na czubku głowy. Czasami pojawia się swędzenie i złuszczanie skóry, które przypomina łupież. Zdarza się, że objawy znikają na tydzień czy dwa, ale później znowu wracają. Próbowaliśmy różnych ...

• 161 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paliwo firmowe

Planuję średni zakład transportowy i mam dylemat: tankować diesel standardowy czy może spróbować biopaliwa. Co myślicie w kontekście firmowym?

• 124 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy do firmy

Jak podchodzicie do zakupów w firmie? Wolicie zamawiać przez internet czy jeździć stacjonarnie do sklepów?

• 138 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania