Zabawki do ogrodu na co dzień

Jakie zabawki w ogrodzie sprawdzają się u Was na co dzień? Szukam inspiracji, bo chciałabym mieć coś, co naprawdę przyciąga dzieci na dłużej, a nie tylko na chwilę.

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

U nas w ciągłym użyciu są piaskownica, zjeżdżalnia, huśtawki, domek, różne „udawacze” dorosłych sprzętów jak taczki czy kosiarki, a także trampolina, piłki i oczywiście bańki – do oporu 😊. Jeśli miałabym wskazać jedną rzecz, która zawsze się sprawdza, to zdecydowanie piaskownica. Daje dzieciom naprawdę sporo możliwości zabawy. Zerknij tutaj: https://odplywy24.pl/ogrod/piaskownice/ – masz tutaj stronę producenta, znajdziesz tutaj piaskownice z przykryciem w dobrej cenie.

Szczegolnie teraz pod koniec sezonu 🙂 Warto jest na pewno zaxmówić 🙂 

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Zastanawiam się nad złożeniem pierwszego większego zamówienia w  Jokomisiada, bo ta hurtownia zabawek ma fajne ceny. Słyszałam jednak, że czasami przy nowych dostawcach można trafić na problem z uszkodzeniami w transporcie. Czy macie jakieś doświadczenia z ich pakowaniem i logistyką? Chciałabym, żeby towar dotarł w całości. Nie chcę później tracić czasu na reklamacje. Interesują mnie głównie te drewniane zabawki i edukacyjne.

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź