Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zwroty z zagranicy

Gdzie kupujecie etykiety zwrotne do zwrotów zagranicznych , np z UK czy z Niemiec, bo eBay nie dostarcza , a wymaga aby przekazać kupującemu i nie mówią gdzie je kupić, bo na eBay pl nadal nie ma. Proszę o poradę

Proszę o pomoc jak to zrobić

Witam czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić i zmienić (dopisać) do danych posiadacza konta nazwę firmy by było to zgodne z danymi bankowymi ? Chciałem zmienić konto z wypłat Euro na PLN i zaczął się problem Sprawdzają już to 4 dni i nic cały c...

papa_ciapa_0-1733167338999.png papa_ciapa_1-1733167860022.png
Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 183 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy sprzedawca indywidualny może bezpośrednio wystawić ofertę sprzedaży na eBay.de

Dzień dobry, czy jako sprzedawca indywidualny mogę bezpośrednio wejść na eBay.de i zamieścić tam ofertę w języku niemieckim ? Jak sprzedawałem z konta firmowego to mogłem tak robić. Z góry dziękuję za odpowiedź. I drugie pytanie: jeśli już mam zamies...

• 157 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak usunąć sklep ???

Witam, Jak mogę usunąć swój sklep ponieważ już więcej nie będę sprzedawał a nie chcę aby naliczali mi dodatkowe koszty. Nie mogłem znależć tego w ustawieniach. Pozdrawiam

• 233 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay odmawia weryfikacji konta bankowego :(

Zaczne od tego ze gdybym wiedzial jak skomplikowany jest Ebay nigdy bym nie zdecydowal sie tu cokolwiek sprzedac  Po wielu terypetiach udalo mi sie zalozyc konto by sprzedac pare gazet o bitewniakach i gry Nintendo. Gdy sprzedalem swoja pierwsza gaz...

• 356 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Wypłaty wstrzymane - Ponowna aktualizacja danych konta, dla serwisów międzynarodowych?

Witam, Zostałem poproszony przez Ebay o aktualizację danych do konta bankowego. Pojawił się taki komunikat: "Twoje wypłaty będą wstrzymane, dopóki nie zaktualizujesz danych konta. Zaktualizuj informacje do dnia 03 wrz, 2021, aby uniknąć dalszych ogra...

• 2055 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Kontakt mailowy z ebay.com - czy możliwy?

Czy istnieje adres mailowy na amerykańskiej obsługi kienta? Zgłosiłem się z moim problem do obsługi ebay.pl, odpowiedzili .zgłoś się Pan do ebay.com - my nic nie możemy podając link do pytań i numerów telefonów. Nie czyje się na siłach aby dzwonić do...

• 5855 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przeniesienie konta z ebay.de na ebay.pl

WitamPosiadam zarejestrowane konto na ebay.de.Chciałbym przerejestrować się na ebay.pl. ponieważ posiadam konto bankowe w Polsce i nie mogę zapłacić za kupiony towar przelewem bankowym.Otwierają mi się tylko możliwości banków niemieckich. Czy ktoś wi...

• 115 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie przesyłki w Australii

Witam,Wysłałam kurtkę o sporej wartości do Australii.Po około miesiącu od sprzedaży kupujący otworzył sprawę a Ebay zwrócił mu pieniądze.W dodatku nawet prowizja od sprzedaży nie została mi zwrócona, co jest absolutnym hitem i nie wiem dlaczego Ebay ...

• 357 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż do UK a podatek vat

WitamOd kilku miesięcy sprzedaje towar na eBay do UK. Oczywiście eBay pobierał w moim imieniu podatek VAT w wysokości 20% i odprowadzał go do brytyjskiego urzędu skarbowego. Ją wystawiałem faktury 0% i wszystko miało ręce i nogi. Miesiąc temu zarejes...

• 343 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Wystawianie przedmiotów i opłaty pomocy

Cześć mam taki problem w lutym założyłam konto prywatne na Ebay i sprzedawałam na pocztaku na Ebay com potem za pomocą ebaymag sprzedawałam na kazdej innej platformie i nie miałam zadnych opłat za wystawieianie przedmiotu.Pare dni temu zmieniłam z ko...

Pieniądze zabrane przez Instytucję Finansową Kupującego - OSZUSTWO

Witam. Wysłaliśmy Kupującemu do USA drogi towar o wartość ponad 2200 Euro. Po około czterech miesiącach Kupujący zgłosił do swojej Instytucji Płatniczej, iż produkt jest niezgodny z opisem. Pieniądze początkowo zostały zablokowane na koncie Ebay po c...

stan usługi - jak go naprawić

Witam, Potrzebuje porady co zrobić aby podnieść stan usługi.. Najbardziej obniża mi Wskaźnik defektów 7,96% 9 z 113 transakcji. Stało się to ze względu założenia konta i sprzedaży a braku synchronizacji stanów z magazynem. Przez to posprzedawały mi s...

• 107 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania