01-09-2010 19:43
02-09-2010 15:29
moze po to, aby potwierdzic, ze to Ty rzeczywiscie dokonales tych operacji...
26-12-2010 21:26
Uważajcie na szybkie doładowania Bluecash to oszustwo nie doładowujcie przez nie. Doładowywałem normalnym sposobem z konta bankowego i było ok. W ciągu roku sprzedałem przedmiotów na Ebay za 1500zł ale dużo kupuje i zacząłem przelewać funkcją błyskawicznego przelewu z własnego konta PRZEZ Buecash wszystkie takie przelewy są traktowane jako płatności a nie doładowanie konta i po przekroczeniu limitu którego w rzeczywistości nie przekroczyliście PayPal ogranicza dostęp do konta i żąda informacji osobistych takich jak dowód osobisty i wyciąg bankowy to w mojej ocenie oszustwo nigdzie nie ma info że takie doładowanie jest traktowane jako płatność i że prowadzi do ograniczeń na koncie UWAŻAJCIE NA TO I NIE WIEŻCIE PAYPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC IM NIE UDOSTĘPNIAJCIE JA JESTEM DOBRYM KLIJENTEM DZIĘKI MNIE ZARABIAJĄ KUPĘ KASY I ZREZYGNUJĘ JEŻELI TAK DALEJ PÓJDZIE I WIELU LUDZI TEŻ. ZGODNIE Z PRAWEM POLSKIM PAYPAL NIE JEST BANKIEM I NIE MA SIEDZIBY W POLSCE A DOKUMENTY MOŻNA UDOSTĘPNIAĆ TYLKO W SIEDZIBIE DANEGO PODMIOTU ZA POTWIERDZENIEM ZŁOŻENIA TAKICH DOKUMENTÓW WIĘC NIECH SOBIE DARUJĄ WYUDZANIE INFORMACJI
22-04-2012 11:40
witam zablokowano mi pay pal sprzedaje na angielskim ebay moj limit to 1900f moge dalej wystawiac i sprzedawac ale pieniadze na pay pal sa zablokowane tzn nie moge przelewac itd ale platnosci otrzymuje czy moge dalej sprzedawac?