Przekroczony limit PayPal

Witam

Przekroczyłem limit na serwisie paypal.pl. Muszę potwierdzić swoje dane poprzez wysłanie skanów dokumentów, wyciągów z banku itd itp.

Natomiast nie rozumiem, po co mam potwierdzać nie mój adres. Wyskoczyło mi, że muszę potwierdzić dwóch ludzi do których robiłem przelewy z paypal.

Pierwszy adres jest mój do potwierdzenia, drugi gościa od którego coś kupiłem, a trzeci mojego znajomego z ukrainy, do którego też zostały przelane pieniądze z mojego konta paypal.

Może wie ktoś po co mam potwierdzać te 2 adresy (poprzez podanie wyciągu rachunku bankowego bądź za prąd itd)?
Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

moze po to, aby potwierdzic, ze to Ty rzeczywiscie dokonales tych operacji...

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Uważajcie na szybkie doładowania Bluecash to oszustwo nie doładowujcie przez nie. Doładowywałem normalnym sposobem z konta bankowego i było ok. W ciągu roku sprzedałem przedmiotów na Ebay za 1500zł ale dużo kupuje i zacząłem przelewać funkcją błyskawicznego przelewu z własnego konta PRZEZ Buecash wszystkie takie przelewy są traktowane jako płatności a nie doładowanie konta i po przekroczeniu limitu którego w rzeczywistości nie przekroczyliście PayPal ogranicza dostęp do konta i żąda informacji osobistych takich jak dowód osobisty i wyciąg bankowy to w mojej ocenie oszustwo nigdzie nie ma info że takie doładowanie jest traktowane jako płatność i że prowadzi do ograniczeń na koncie UWAŻAJCIE NA TO I NIE WIEŻCIE PAYPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC IM NIE UDOSTĘPNIAJCIE JA JESTEM DOBRYM KLIJENTEM DZIĘKI MNIE ZARABIAJĄ KUPĘ KASY I ZREZYGNUJĘ JEŻELI TAK DALEJ PÓJDZIE I WIELU LUDZI TEŻ. ZGODNIE Z PRAWEM POLSKIM PAYPAL NIE JEST BANKIEM I NIE MA SIEDZIBY W POLSCE A DOKUMENTY MOŻNA UDOSTĘPNIAĆ TYLKO W SIEDZIBIE DANEGO PODMIOTU ZA POTWIERDZENIEM ZŁOŻENIA TAKICH DOKUMENTÓW WIĘC NIECH SOBIE DARUJĄ WYUDZANIE INFORMACJI

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

witam zablokowano mi pay pal sprzedaje na angielskim ebay moj limit to 1900f moge dalej wystawiac i sprzedawac ale pieniadze na pay pal sa zablokowane tzn nie moge przelewac itd ale platnosci otrzymuje czy moge dalej sprzedawac?

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź