Przekroczony limit PayPal

Witam

Przekroczyłem limit na serwisie paypal.pl. Muszę potwierdzić swoje dane poprzez wysłanie skanów dokumentów, wyciągów z banku itd itp.

Natomiast nie rozumiem, po co mam potwierdzać nie mój adres. Wyskoczyło mi, że muszę potwierdzić dwóch ludzi do których robiłem przelewy z paypal.

Pierwszy adres jest mój do potwierdzenia, drugi gościa od którego coś kupiłem, a trzeci mojego znajomego z ukrainy, do którego też zostały przelane pieniądze z mojego konta paypal.

Może wie ktoś po co mam potwierdzać te 2 adresy (poprzez podanie wyciągu rachunku bankowego bądź za prąd itd)?

moze po to, aby potwierdzic, ze to Ty rzeczywiscie dokonales tych operacji...

Uważajcie na szybkie doładowania Bluecash to oszustwo nie doładowujcie przez nie. Doładowywałem normalnym sposobem z konta bankowego i było ok. W ciągu roku sprzedałem przedmiotów na Ebay za 1500zł ale dużo kupuje i zacząłem przelewać funkcją błyskawicznego przelewu z własnego konta PRZEZ Buecash wszystkie takie przelewy są traktowane jako płatności a nie doładowanie konta i po przekroczeniu limitu którego w rzeczywistości nie przekroczyliście PayPal ogranicza dostęp do konta i żąda informacji osobistych takich jak dowód osobisty i wyciąg bankowy to w mojej ocenie oszustwo nigdzie nie ma info że takie doładowanie jest traktowane jako płatność i że prowadzi do ograniczeń na koncie UWAŻAJCIE NA TO I NIE WIEŻCIE PAYPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC IM NIE UDOSTĘPNIAJCIE JA JESTEM DOBRYM KLIJENTEM DZIĘKI MNIE ZARABIAJĄ KUPĘ KASY I ZREZYGNUJĘ JEŻELI TAK DALEJ PÓJDZIE I WIELU LUDZI TEŻ. ZGODNIE Z PRAWEM POLSKIM PAYPAL NIE JEST BANKIEM I NIE MA SIEDZIBY W POLSCE A DOKUMENTY MOŻNA UDOSTĘPNIAĆ TYLKO W SIEDZIBIE DANEGO PODMIOTU ZA POTWIERDZENIEM ZŁOŻENIA TAKICH DOKUMENTÓW WIĘC NIECH SOBIE DARUJĄ WYUDZANIE INFORMACJI

witam zablokowano mi pay pal sprzedaje na angielskim ebay moj limit to 1900f moge dalej wystawiac i sprzedawac ale pieniadze na pay pal sa zablokowane tzn nie moge przelewac itd ale platnosci otrzymuje czy moge dalej sprzedawac?