Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

błagam pomóżcie !

Witam mam mały problem. Otóż zamówiłem pierwszą rzecz na niemiecki ebayu i przypadkiem wybrałem opcje odbiór osobisty zamiast płatność przy odbiorze. Czy mogę to jakoś zmienić ? Błagam pomóżcie ! Z góry serdecznie dziękuję !.

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 165 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie dodaje KOSZTÓW WYSYŁKI

Witam. Nie moge zfinalizowac przelewu za aukcję która kupiłem 3 dni temu gdyż cały czas, nawet gdy wpisuje koszt wysylki podany na auckji i przy KONTYNUUJ na stronie "zaplac teraz" jest podana kwota z doliczona wysylka (ta co wpisalem) to i tak po pr...

• 76 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problemy z płatnością.

Witam wszystkich, chciałam zapytac, co mogę robić nie tak? Chodzi o to, że wczoraj kupiłam przedmiot na eBayu i dzisiaj chciałam dokonać zapłaty przez PayPal, przelałam już sobie daną kwotę i chciałam wszystko załatwić w 5 minut, a tu patrzę - nie ma...

• 131 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Potwierdzenie płatności.

Witam. Dzisiaj dostałem potwierdzenie płatności z adresu service@intl.paypal.com zawsze było bez tego intl. to jakas zmiana czy próba phishingu?

• 203 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zniana waluty

cześć jak zmienić sprzdającemu walutę z dolarów na funty?

• 84 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Platnosci

Mam pytanie jak zaplacic w inny sposob niz karta bankomatowa za przedmiot kupiony w Polsce mieszkajac w Belgi?

• 101 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z zaległą płatnością

Witam. Mam problem z kupcem z Chin.Kupuje ode mnie od miesiąca, a jeszcze za nic nie zapłacił.Nie reaguje na moje wiadomości, odezwał sie ze 3 razy ale nic konkretnego nie napisał.Czy jedynym sposobem na odzyskanie prowizji i zakończenie"współpracy"j...

• 63 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do usa

Wiele sprzedawców nie oferuje wysyłki do Polski. Czy można więc zapłacić z polskiego paypala,a przesyłke wysłać na adres w stanach? Czy sprzedawca może się na to nie zgodzić?

• 48 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zwrot przedmiotu

witam mam paytanie ,mam problem z kupujacym , jakis czas temu zakupił u mnie przedmiot mineło 22 dni , na aukcj wyraznie mam napisane do kiedy przyjmowane sa zwroty do 7 dni od otrzymania przesyłki , załozyła ta osoba spór żebym oddała pieniądze , po...

Jaka waluta za pobraniem?

Pierwszy raz zakupiłam coś na ebay i będzie przesyłka pobraniowa u kuriera, czy ja kurierowi płacę w złoty czy w euro tak jak licytacja się odbywała? Paczka idzie z niemiec.

• 656 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kasa wysłana, kontrahent uważa co innego...

Witam. Tak jak w temacie - zaznaczam, że nie jestem laikiem, to ważne, byście mnie Państwo traktowali poważnie 1) Mam problem ze sprzedającym z UK. Mianowicie w dniu 11.06 br zakupiłem u niego towar i dokonałem zapłaty poprzez serwis PayPal.plOczywiś...

• 98 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatności

Witam. nie można od 5 dni płacic kartą kredytową, pisza ze w witrynie są problemy techniczne. Jak długo jeszcze można czekać ? Nie mam jak zapłacic.

• 92 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PAYPAL ......

Konto PAYPAL mam kilka lat i nie miałam żadnych przykrości w związku z płatnościami . Mogę ich nawet pochwalic za szybkie informacje o napływająch ołatnościach. ~~~~ KAROLINA SZCZECINIANKA ~~~~ ;-))

• 109 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zostałam potraktowana jak oszustka na paypalu

witam otwarłam paypal 3 miesiace temu przeszłam pelna aktywacje weryfikację, przesłałam mnóstwo skanów, usunołam wszystkie limity, Otworzyłam konto aby kupować, zrobiłam może 80 transakcji ghdyz prowadze DG , dzisiaj loguje sie na serwer paypala i ok...

• 140 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań