Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zostałam potraktowana jak oszustka na paypalu

witam otwarłam paypal 3 miesiace temu przeszłam pelna aktywacje weryfikację, przesłałam mnóstwo skanów, usunołam wszystkie limity, Otworzyłam konto aby kupować, zrobiłam może 80 transakcji ghdyz prowadze DG , dzisiaj loguje sie na serwer paypala i ok...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 148 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosze o pomoc

Wygralem licytacje ze sluchawkami,uzytkownik jest z ukrainy.Gdy chce zaplacic Paypal wyskakuje mi okienko ze uzytkownicy z ukrainy nie moga otrzymywac takich transakcji...gdy zapytalem go jak mam zaplacic wyslal mi nastepujaca wiadomosc "I have purch...

• 127 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z odebraniem płatności

Witam. Jestem tu nowicjusze, z PayPal i z ebaya nie korzystałem wcześniej i mam problem. Wystawiłem przedmiot na aukcję. W ciągu niespełna 24h się sprzedał, co mnie zdziwiło. Kupujący jest z Francji, zapytał o koszty przesyłki. Odpisałem. Po krótkim ...

• 200 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zaplacic przez xsrodki na koncie

Witajcie, wplacilem na konto Paypal odpowiednia ilość środków aby zaplacic za aukcje jednak gdy wybieram opcje ZAPŁAC to wyskakuje info aby dodac bądź zaktualizować kartę kredytową. Ja jednak nie chce płacić karta tylko chce zaplacic ze srodków na ko...

• 119 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zwrócić pieniądze sprzedającemu przez PP ????????????????

Witam, po miesiącu nie otrzymania zakupionego przedmiotu, wystąpiłam z roszczeniem i odzyskałam pieniądze. Zaraz potem dotarł przedmiot i w związku z tym muszę teraz zwrócić pieniądze sprzedającemu. Jak mam to zrobić w PP (proszę o wskazówki) i w jak...

• 157 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ograniczenie konta

Witam Jestem początkującym użytkownikiem paypal oraz ebay. Mam założone i zweryfikowane konto paypal. Przelałem na nie pewną kwotę i widzę ją na koncie. Moje konto jest powiązane z kontem ebay. Wygrałem aukcję i nie wiem jak mam za nią zapłacić. Po w...

• 130 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POMOCY! Płatności natychmiastoweza przedmiot w systemie PayPal

Witam. Mój problem polega na tym, że nie mam karty kredytowej i nie wiem jak dokonac zapłaty za przedmiot. Kiedy klikam w tej aukcji na Kup Teraz to pojawia się strona przekierowująca do PayPala ale tam jest tylko opcja utworzenia karty kredytowej na...

• 136 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

saldo w euro, jak uregulować?

witam. Mam saldo w EURO z wystwione przedmioty. Konto ebay mam Polskie, mieszkam w Anglii. Nie wiem jak uregulować te saldo bo dysponuję kontem GBP i PLN. Jest to 9 euro i nie wiem jak to zrobić, przeliczać? ale jakim kursem? proszę o porady?

• 65 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niezrozumiały komunikat

Witam. Przed chwilą chciałem zapłacić za wylicytowany przedmiot za pomocą PayPal, na którym mam odpowiednią ilość środków ale wyskoczył mi dziwny komunikat, którego nie mogę do końca zrozumieć: "Hello Mateusz XXX,You have already entered your data fo...

• 54 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka waluta?

Witam, pierwszy raz będę kupowała korzystając z ebay.pl, chciałabym kupić kurtkę (z Włoch), cena przedmiotu jest przeliczona na złotówki, cena wysyłki nie, chciałabym dowiedzieć się czy decydując się na kupno otrzymam informacje na temat wysokości pr...

• 1068 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy mam szanse na zwrot?

Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy mam szanse na zwrot pieniędzy. Kupiłem w Chinach przedmioty za 80 USD i niestety otrzymałem całkiem cioś innegi i bez wartosci. Pytam czy mam szanse na zwrot ponieważ ja mam w Ebay kilka komentarzy a sprzedawca któ...

• 411 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z powiązaniem konta PayPal z kontem eBay

Witam Posiadam zweryfikowane konto PayPal ale każda próba połączenia go z ebay'em kończy się nie powodzeniem. Zarówno po przez opcje adresy jak i bezpośrednio dodawania konta PayPal. Dodałem również w PayPal'u konto jakie posiadam na eBay'u ale skute...

• 637 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jedyna opcja zapłaty to kupon PP

Mam problem, bo jedyną opcją zapłaty jest kupon PP który mogą kupić tylko Kanadyjczycy i Amerykanie. Co jeśli nie zapłace na czas ?? Koleś do mnie nie odpisuje, powinnam to zgłosić?

• 80 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Probelm z zapłaceniem rachunku

Witam Do tej pory płaciłam za prowizje Ebay przez PayPal - klikalam w szybkie platnosci i bylo ok. Ostatnio zaznaczyłam przy tych płatnosciach (mialam do wyboru paypal i karte) karte. Wczoraj chcialam zaplacic kolejna prowizje - ale tym razem PP. Opc...

• 145 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania