Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Opcja - ubezpieczenie wysyłki w info o płatności

Mam problem z ustawieniami, otóż kiedy sprzedaję np. wysyłka jest w kwocie 2zł , jako opcja do wysyłki UBEZPIECZENIE 4zł kiedy kupujący wpłaca pieniądze z ubezpieczeniem dostaje informacje z kwotą przedmiotu i o łącznej kwocie bez wyszczególnionej op...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 109 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z płatnością chanelAdvisor

Wylicytowałam przedmiot i sprzedający jako formę zapłaty miał oczywiście paypal, ale przez jakieś channelAdvisor. niestety przy próbie zapaty wychodzi mi błąd: We cannot locate an invoice for this purchase using the information you have provided. Ple...

• 95 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

"(...)zwrot w kwocie 0 będzie zadowalający"

Po kupnie butow od niemieckiego sprzedajacego zaplacilem przez paypal. Sprzedawca niby wyslal buty ale w dniu do ktorego miala dojsc juz paczka sprzedawca usunal konto z ebay. Na jego profilu pojawilo sie ponad 30 komentarzy negatywnych. Odrazu zaloz...

• 338 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Natychmiastowa płatność w kwocie

Na jednej aukcji widnieje komunikat wymagana jest natychmiastowa płatność w kwocie ... I teraz jak kupię kilka rzeczy u tego sprzedawcy to będę mogła zapłacić za jedną wysyłkę czy do każdego przedmiotu mi się doliczy ? Bo chyba jak jest ta opcja to o...

Faktura za odbiór/przeliczenie wpłaty od kupującego

Zapytam na przykładzie: wpłata np. w pln: 68,90 i tyle wbijam w kasę, w końcu klienty tyle zapłacił. Na konto wpływa jednak 64,86 Różnica jest kosztem, ok. Jak ją zaksięgować, na jakiej podstawie?

• 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o weryfikację konta Pay Pal

Witam. Jestem nowym użytkownikiem konta Paypal. Chciałabym rozwiać swoje wątpliowości w pewnej sprawie. Chodzi o weryfikację konta , w moim przypadku chodzi podanie rachunku bankowego, czego jednak wolałabym nie robić. Czy jeśli niepotrzebne jest mi ...

Pomocy!!!!!

Witam w piątek o 13 dokonałem przelewu na numer konta bankowego BZWBK i do dziś nic nie wpłyneło do odbiorcy co jest grane prosze o pomoc

• 113 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak odzyskac pieniadze??

czesc mam problem, wygrałam licytacje na przedmiot, zaraz po tym zaplaciłam przez paypal i nic by nie było gdyby.... paczka miala byc wysłana, ale sprzedajacy napisał mi wiadosc ze moze wysyłac paczki w okolicy, a do mnie jest daleko i mu sie nie opl...

• 112 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy sprzedający może dodać opcję płatności PayPal w trakcie trwania aukcji

Witam Czy sprzedający może dodać opcję płatności PayPal w trakcie trwania lub po zakończeniu aukcji, Aukcja w tej chwili ma tylko opcję Przelew plus, rozmawiałem ze sprzedającym i powiedział że mogę zapłacic przez Paypal, ale w aukcji nie ma takiej o...

• 67 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z płatnością PayPal-sprzedający nie odbiera płatności-brak kontaktu

Witam Mam taki problem: Wygrałem aukcje na niemieckim ebay ( cztery przedmioty od jednego sprzedawcy 09.10.10),zapłaciłem przez Paypal w walucie Euro 14.10.10, i w płatnościach mam ikone klepsydra,zamiast niebieskiej ikony €.-niebieskia ikona € oznac...

• 514 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę zapłacić sprawdzoną kartą za zakupy?!

Pojawia się komunikat: "W przypadku tej transakcji nie można użyć tej karty. Możesz sfinalizować realizację transakcji przy użyciu innej karty kredytowej. Wprowadź poniżej informacje o nowej karcie." Wcześniej tą kartą już płaciłem. W chwili obecnej ...

• 3215 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pyatnie odnosnie zaplaty za 3 pary butow

witam chciałbym kupic 3 pary butow za wysylke jednej placi sie 38$ a za kazda nastepna 10 $ i teraz jak chce kupic pare to odrazu w pay pal musze zapłacic laczna kwote z przesylka za 38 $ , a bede kupował nastepne to bede musiał placic oddzielnie od ...

pyatnie odnosnie zaplaty za 3 pary ponowienie pytania

prosze o pomoc, bo juz bym chcial zamowic buty 3 pary z usa, i teraz mam problem bo kupujac kazda pare z osobna u uzytkownika kicks-r-us bede zmuszony placic za kazdym razem za przesylke 38 $, co jest nie zgodne z opisem tranzakcji poniewaz za kazda ...

Szczegóły płatności - skąd ta kwota?

Witam! Mam pytanie odnośnie płatności za zakupiony przedmiot. Otóż kupiłam telefon na jednej z aukcji, gdzie "suma częściowa: 500zł, wysyłka i obsuga: BEZPŁATNA; Łącznie: 500zł", a więc tyle zapłaciłam. Taka kwota widniała również w szczegółach płatn...

• 318 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań