Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem przy pierwszym zakupie. Sparkasse.

Mianowicie, chce zapłacic za przedmiot ale kupujący akceptuje tylko paypal, ok ale skąd mam im wytrzasnąc Bank Code chyba (CSC). Mam konto w Sparkassie w Niemczech i na mojej karcie nie mam tego 3-4 cyfrowego kodu na karcie i niewiem gdzie tego kodu ...

Zostałem oszukany na $1500 :O

Witam! W Lipcu zamawiałem coś z Chin i zostałem oszukany na łącznie bagatela $1500 (4 transakcje), szczęście w nieszczęściu płaciłem PayPal'em. Kilka dni temu z Centrum Sporów założyłem spór ze sprzedającym, który automatycznie przekształcił się w ro...

Na Twoich kontach PayPal oraz eBay zostały wykryte nietypowe działania

Moje konto ebay i konto paypal zostały zablokowane i nic nie moge zrobić! Mam pieniążki na paypalu i nie moge ich wypłacić co mam zrobić aby odzyskać pieniądze?? Wymagają dokumentów, których na tą chwile nie moge dostarczyć. PROSIŁBYM O POMOC Dlaczeg...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 91 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłanie pieniędzy z Paypala na rachunek bankowy.

Witam, ile może trwać przesyłanie pieniędzy z paypala na moje konto bankowe? 23 VIII wysłałem pieniądze właśnie z paypala, od wczoraj jest napisane że przelew "zakonczono", lecz pieniędzy na koncie nie ma. Wie ktoś co teraz robić? Mam jeszcze czekać?...

• 360 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomocy w sprawie konta paypal

Witam wszystkich mam problem z kontem paypal tzn wyslalem im wszystkie informacje co chcieli a oni dalej niechjca mi odblokowac konta i mam prosbe czy moglby ktos ze swojego konta paypal zaplacic za aukcje a ja mu oddam przelewem na konto za to plus ...

• 60 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przebudowa społeczności !

Ogłosiliśmy niedawno przebudowę Społeczności eBay.co.uk. W jej wyniku wycofamy forum dyskusyjne. W dniu 02 sierpnia wszystkie wątki na tym forum zostaną usunięte. Jeśli chcesz zarchiwizować dany wątek, możesz to zrobić, wycinając i wklejając jego tre...

Awatar użytkownika autor Pracownik eBay
  • 98 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ochrona kupujących? - LOL

Kupiłem telefon z USA (Kup teraz). Po zakupie dowiedziałem się, że telefon jest produkowany w trzech wersjach z których tylko jedna działa w Europie. Zapytałem więc sprzedającego czy na pewno opis jest prawidłowy i czy na 100% jest pewien, że telefon...

• 479 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot z PayPala problem

Kupiłem towar na niemieckim eBayu ale nie dotarł. Otworzyłem spór i sprzedawca napisał że towar zaginął w transporcie. Po tygodniu spór został zamknięty (nie przeze mnie) i otrzymałem informację że dostałem zwrot pieniędzy. Jak się okazuje nie mam pi...

• 142 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kiedy Ebay zezwoli innej firmie konkurować z PayPalem ??

Dlaczego klienci Ebay'a zdani są tylko na łaskę i niełaskę firmy PayPal ? Dlaczego tylko ta firma rozdaje karty i traktuje klientów z Polski jak śmieci ??? Miałem do czynienia z podobną firmą: Mooneybookers. Tam nie robili żadnych problemów, nie czep...

• 112 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niesprawiedliwe podejście PayPal do sporów/roszczeń !!!

Witam.Ostatnio jako Kupujący otrzymałem koszulkę piłkarską,która ewidentnie jest spreparowana/podrobiona przez Sprzedającego.Po wysłaniu wiadomości do Sprzedającego i braku odpowiedzi otworzyłem spór,po czym roszczenie i otrzymałem PO CHWILI komunika...

• 2037 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal zamrozil mi konto na 180 dni

Witam, wyglada na to ze paypal nacial kolejnego frajera. Ok miesiaca temu zamrozili mi konto paypal z ponad 600 funtami na nim. Co ciekawe wiekszosc transferow pieniedzy nie byla z Ebaya tylko od ludzi ktorym sprzedawalem swoje urzadzenia i uzywalem ...

• 1413 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wolna amerykanka PayPal ! Traktowanie Polaka jak śmiecia.

PayPal jako jedyna firma obsługuje wszytkie bezpieczne transakcje na Ebayu. Po zamknięciu mojego konta (co gorsze zamknięcie nastapiło na skutek przyjęcia zapłaty na kolekcjonerską książkę niemiecką z czasów II WŚ - a więc nie za jakies oszustwo; co ...

• 66 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedam USD po atrakcyjnym kursie.

Sprzedam USD z PayPal. Wplata na konto w mBank, Inteligo badz ING. Zainteresowanych prosze o kontakt na GG: 38_131_38 badz email: best.deal.ever.by.sk@gmail.com. Pozdrawiam

• 78 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań