Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

PAYPAL - Sprzedający nie otrzymał jeszcze płatności

Witam.Mam taki problem.Otóż tydzień temu w piątek wygrałem aukcję(UK)i w sobotę 13 lutego zapłaciłem za przedmiot w paypal bezpośrednio ze strony e-baya.Dwa dni temu w piątek sprzedający odezwał się do mnie,ze zapłata jeszcze nie dotarła i czeka na m...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 441 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Po jakim czasie wpływają wpłaty na moje konto Paypal ?

Przepraszam za być może trywialny problem - jestem początkująca w PayPal - na stronie moich sprzedanych aukcji, mam pokazane że klient z USA wpłacił na moje konto PayPal środki 28 lipca, jednak moje konto PayPal jest zerowe. Jakie są tego powody: 1 -...

• 2877 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy sa jakies limity pieniezne dla kupujacych ?

hej mozliwe ze niedlugo kupie pare cd/lp za znaczna kwote(powyzej 300-500dolarow) sprzedajacy oferuje zaplate poprzez paypal teraz moje pytanie brzmi: czy ja jako kupujaca mam limity do jakiej kwoty moge jednorazowo zaplacic na PP?

• 125 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal - nic wspolnego z Bankiem i zasadami Bankowymi

Firma Paypal to nic innego jak pralnia pieniedzy i prywatna instytucja stworzona do narzucania tylko swojego regulaminu ktory nie ma nic wspolnego z regulaminem bankowym , uzytkownik konta nie posiada zadnego prawa wszelkie prawa ma firma Paypal. 2.5...

• 295 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podanie adresu email pay pal osobie z e-bay

Witam! Prosze o pomoc! Mam taki problem: Chce kupic u osoby ze stanow przedmiot ktorego nie ma jeszcze wystawionego, wiec czekam az wystawi ale odpisal mi zebym podala mu e-mail na ktory mam konto pay pal bo chce mi wyslac fakture. I nie wiem czy to ...

• 662 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy jest tu ktoś z PaytPala? Co z tym zrobić?

Wysłałem znajomemu pieniądze. PP zablokował mi konto, a teraz chce: "- Skontaktowaliśmy się z Tobą w sprawie transakcji z następującym użytkownikiem: xxxxxx@xxx.xxx. Aby możliwe było dalsze sprawdzanie wyżej wymienionych transakcji, prosimy o dostarc...

• 139 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada konta i niekompetencja lub zła wola Polskiego oddziały PP

Witam Tydzień temu założyłem sobie drugie prywatne konto na paypal, mam jeszcze drugie specjalne od kliku lat, ale postanowiłem, że ze względu na opłaty do prywatnych celów założe sobie konto drugie. W niedziele otrzymałem od brata pieniądze w kwocie...

• 310 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wypłata środków w obcych walutach z konta PayPal

Chciałbym sprzedawać rzeczy za pośrednictwem systemu Ebay w różnych krajach i w związku z tym w różnych walutach. Pieniądze będą wpływały na mój rachunek PayPal. Chciałbym wiedzieć czy istnieje możliwość wypłaty tych środków w tej walucie w jakiej on...

• 484 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż poprzez Paypal

Witam ! Kupuję na Ebay i płace z paypal i wszystko jest ok. Chciałbym coś sprzedać i pytanie takie czy i jak mogę skorzystać z tego, żeby ktos mi zapłacił równiez za pośrednictwie paypal. Chcodzi o kupujących spoza Polski. Proszę o poradę.

• 313 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana sposbu płatności.

Witam, zakupiłem przedmiot w Anglii. Z racji zablokowanego konta paypal bez powodu wymyśliłem ze zrobię do sprzedającego zwykły przelew....ale sprzedający wolał paypala więc załozylem nowego. Wszystko ok, tylko problem polega na tym, że już wybrałem ...

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Potrzebuję pomocy przy zakupie.

Witam, poszukuję osoby, która zdecyduje się mi pomóc kupując pewną rzecz, a raczej kod za 3$ w zamian mogę wysłać pieniądze na czyjeś konto lub ewentualnie doładować telefon za np. 10-15 zł.

Autorzy z największą liczbą podziękowań