Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

bony upominkowe

Czy kupował ktoś coś przy użyciu tych bonów? http://pages.ebay.pl/help/pay/certificates.html Posiadam bon na kwotę 100$ i chciałbym kupić przedmiot za złotówki. Jestem nowicjuszem i nie wiem jak to działa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 231 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wydruk szczegółów transakcji PayPal

Potrzebuję wydrukować szczegóły transakcji zapłaty za przedmiot poprzez PayPal i nigdzie nie mogę znaleźć opcji typu "Drukuj" lub "Zapisz". Mam tu na myśli formę wydruku szczegółów transakcji dostępną np. w każdym koncie banku internetowego. Czy ktoś...

• 5601 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedający nie przyjmuje wpłaty od uzytkowników międzynarodowych

Wylicytowałem przedmiot na eBay USA, po zakończonej aukcji chciałem zapłacić poprzez Paypal a tu informacja, że "Sprzedający nie przyjmuje wpłaty od użytkowników międzynarodowych". Napisałem w tej sprawie do Sprz. a on potwierdził że tak właśnie jest...

• 124 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Integracja PayPal na stronie www

Mam dość istotny problem. Jeżeli przenoszone są wszystkie produkty jednocześnie z koszyka na stronie sklepu do systemu paypal to jakie pole należy dodać gdy chcemy dodać cenę przesyłki do całego zamówienia, jakie pole należy wstawić. Chodzi o to, że ...

• 122 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ochrona kupujących - czy obowiązuje ?

Witam wszystkich serdecznie. Chciałem się dowiedzieć czy jestem objęty ochroną transakcji w przypadku gdy kupuję od kogoś towar bezpośrednio za pośrednictwem paypala, pomijając ebay ? Sprzedawca zaproponował taką formę w momencie gdy zdecydowałem się...

• 110 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

oszuści na paypel (zamykajcie konta...)

Witam Założyłem konto paypel w lutym tego roku żeby kupić instrukcję za 0,5 funta. transakcja była udana. Po jakimś czasie serwis paypal zaczął wysyłać informacje o uwiarygodnienie konta i karty kredytowej. Na emaile nie odpowiadałem i na konto sie n...

• 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wazne pytanie.

Witam. Sprzedalem zegarek, nowy oczywiscie. Dostalem platnosc, lecz, ze jestem nowy w serwisie ebay, od razu zostaly srodki zamrozone na 21 dni. Ale ok, towar wyslalem. Za 6 dni mieli mi odblokowac, lecz dostalem negatywny komentarz, ze towar niby ni...

• 61 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal-Niemcy

Witam wszystich Szukam informacji . Mianowiecie moze ktos z Was wie w jaki sposob weryfikuje sie paypal Niemcy czy tez trzeba wyslac skan dowodu i wyciag bankowy jak si przekroczy 2500Euro. Prosze o odpowiedz pozdrowienia z DGL

• 109 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Powiązanie konta bankowego z kontem serwisu PP

Chciałbym kupić coś na amerykańskim ebayu...Jeśli moje konto bankowe(na którym będzie kwota do zapłacenia za tą rzecz) będzie powiązane i zweryfikowane z kontem PP to czy mogę zapłacić za daną aukcje? Czy to w ogóle przejdzie bo na stronie https://ww...

• 111 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PAYPAL - błędny tytuł przelewu..

Witam Przelałem pieniądze na paypala podając inny tytuł przelewu. Podałem własny wymyślony przeze mnie. Właściciel konta bankowego i konta paypal się zgadza. Błędny jest identyfikator przelewu.. Co powinienem teraz zrobć ? pozdrawiam

• 2493 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

spór paypal - sprzedający chce oddać pieniądze po zamknięciu sporu

Witam! Mam taki problem: płyta cd, którą kupiłem przyszła w stanie mnie nie satysfakcjonującym. Otworzyłem spór paypal i szybko doszedłem do konsensusu z sprzedającym (zwrot części kosztów, płyta CD zostaje u mnie). Ale ten sprzedający napisał, że "T...

• 551 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Potrzebuje pomocy.

Witam! Sprzedałem wczoraj telefon. Płatność została dokona przez paypal w USD. Po otrzymaniu pieniążków zamieniłem je na złotówki po czym wypłaciłem na rachunek bankowy. Po 2h wszedłem na moją pocztę i pisze że transakcja nie była autoryzowana .Pieni...

• 64 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

paypal ważna sprawa - zwrot przesyłki

Witam. Zakupiłem przedmiot od amerykańskiego sprzedawcy. Niestety okazał się niezgodny z opisem i to w dużej części. Wystąpiłem do Paypal z roszczeniem (bo sprzedawca nie odpisuje) i dostałem wczoraj informację , ze z naszych danych(Paypal) wynika iż...

• 69 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysylka towaru

mam pytanie do bardziej doswiadczonych na ebay-u. wszedlem na forum i troszke ten paypal zawodzi niektorych,a pytam o to czy moge wyslac towar dopiero wtedy jak paypal przesle mi kase na moje konto bankowe

Autorzy z największą liczbą podziękowań