Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zmiana sposbu płatności.

Witam, zakupiłem przedmiot w Anglii. Z racji zablokowanego konta paypal bez powodu wymyśliłem ze zrobię do sprzedającego zwykły przelew....ale sprzedający wolał paypala więc załozylem nowego. Wszystko ok, tylko problem polega na tym, że już wybrałem ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 89 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Potrzebuję pomocy przy zakupie.

Witam, poszukuję osoby, która zdecyduje się mi pomóc kupując pewną rzecz, a raczej kod za 3$ w zamian mogę wysłać pieniądze na czyjeś konto lub ewentualnie doładować telefon za np. 10-15 zł.

bony upominkowe

Czy kupował ktoś coś przy użyciu tych bonów? http://pages.ebay.pl/help/pay/certificates.html Posiadam bon na kwotę 100$ i chciałbym kupić przedmiot za złotówki. Jestem nowicjuszem i nie wiem jak to działa...

• 277 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wydruk szczegółów transakcji PayPal

Potrzebuję wydrukować szczegóły transakcji zapłaty za przedmiot poprzez PayPal i nigdzie nie mogę znaleźć opcji typu "Drukuj" lub "Zapisz". Mam tu na myśli formę wydruku szczegółów transakcji dostępną np. w każdym koncie banku internetowego. Czy ktoś...

• 5832 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedający nie przyjmuje wpłaty od uzytkowników międzynarodowych

Wylicytowałem przedmiot na eBay USA, po zakończonej aukcji chciałem zapłacić poprzez Paypal a tu informacja, że "Sprzedający nie przyjmuje wpłaty od użytkowników międzynarodowych". Napisałem w tej sprawie do Sprz. a on potwierdził że tak właśnie jest...

• 176 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Integracja PayPal na stronie www

Mam dość istotny problem. Jeżeli przenoszone są wszystkie produkty jednocześnie z koszyka na stronie sklepu do systemu paypal to jakie pole należy dodać gdy chcemy dodać cenę przesyłki do całego zamówienia, jakie pole należy wstawić. Chodzi o to, że ...

• 151 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ochrona kupujących - czy obowiązuje ?

Witam wszystkich serdecznie. Chciałem się dowiedzieć czy jestem objęty ochroną transakcji w przypadku gdy kupuję od kogoś towar bezpośrednio za pośrednictwem paypala, pomijając ebay ? Sprzedawca zaproponował taką formę w momencie gdy zdecydowałem się...

• 163 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

oszuści na paypel (zamykajcie konta...)

Witam Założyłem konto paypel w lutym tego roku żeby kupić instrukcję za 0,5 funta. transakcja była udana. Po jakimś czasie serwis paypal zaczął wysyłać informacje o uwiarygodnienie konta i karty kredytowej. Na emaile nie odpowiadałem i na konto sie n...

• 109 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wazne pytanie.

Witam. Sprzedalem zegarek, nowy oczywiscie. Dostalem platnosc, lecz, ze jestem nowy w serwisie ebay, od razu zostaly srodki zamrozone na 21 dni. Ale ok, towar wyslalem. Za 6 dni mieli mi odblokowac, lecz dostalem negatywny komentarz, ze towar niby ni...

• 105 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal-Niemcy

Witam wszystich Szukam informacji . Mianowiecie moze ktos z Was wie w jaki sposob weryfikuje sie paypal Niemcy czy tez trzeba wyslac skan dowodu i wyciag bankowy jak si przekroczy 2500Euro. Prosze o odpowiedz pozdrowienia z DGL

• 137 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Powiązanie konta bankowego z kontem serwisu PP

Chciałbym kupić coś na amerykańskim ebayu...Jeśli moje konto bankowe(na którym będzie kwota do zapłacenia za tą rzecz) będzie powiązane i zweryfikowane z kontem PP to czy mogę zapłacić za daną aukcje? Czy to w ogóle przejdzie bo na stronie https://ww...

• 153 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PAYPAL - błędny tytuł przelewu..

Witam Przelałem pieniądze na paypala podając inny tytuł przelewu. Podałem własny wymyślony przeze mnie. Właściciel konta bankowego i konta paypal się zgadza. Błędny jest identyfikator przelewu.. Co powinienem teraz zrobć ? pozdrawiam

• 2550 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

spór paypal - sprzedający chce oddać pieniądze po zamknięciu sporu

Witam! Mam taki problem: płyta cd, którą kupiłem przyszła w stanie mnie nie satysfakcjonującym. Otworzyłem spór paypal i szybko doszedłem do konsensusu z sprzedającym (zwrot części kosztów, płyta CD zostaje u mnie). Ale ten sprzedający napisał, że "T...

• 615 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania