anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiązanie konta bankowego z kontem serwisu PP

Chciałbym kupić coś na amerykańskim ebayu...Jeśli moje konto bankowe(na którym będzie kwota do zapłacenia za tą rzecz) będzie powiązane i zweryfikowane z kontem PP to czy mogę zapłacić za daną aukcje? Czy to w ogóle przejdzie bo na stronie https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/NewConsumerLink-outside wychodzi na to że da rade(nie trzeba przelewać kasy ze swojego konta na PP)

PS: Chodzi mi o to co daje weryfikacja konta bankowego w systemie PP.

Dziękuję z góry za wszystkie podpowiedzi i odpowiedzi.
Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

jeśli jesteś tylko kupującym, to lepiej będzie jesli wpłacisz kasę ze swojego konta bankowego na PP, dlatego, że na PP jest korzystniejszy kurs, niższy niż np. średni NBP czy kurs jaki stosują banki.

Zapamiętaj !!

Płacąc PP kasa zostaje ściągnięta tylko i wyłącznie z salda PP (czyli to co wpłacisz ze swojego konta bankowego) lub z karty kredytowej / debetowej.

Nigdy, nie zostanie ściągnięta z konta bankowego

a co daje weryfikacja konta bankowego, to daje jeśli sprzedajesz i wypłacasz kasę z PP na podane konto bankowe, wtedy jesteś wiarygodny dla PP

polega to na tym, że na podane konto bankowe, PP zrobi dwa nie wielkie przelewy poniżej 1 zeta, wpiszesz, gdzie trzeba te kwoty pieniężne i jesteś zweryfikowany.

reasumując tylko dla kupujących nic nie daje

pozdrawiam,
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Zastanawiam się dlaczego na tym linku co dałem przykład jest wyraźnie napisane ze moje konto bankowe będzie jako konto PP. Bezsensu
Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź