Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

paypal ważna sprawa - zwrot przesyłki

Witam. Zakupiłem przedmiot od amerykańskiego sprzedawcy. Niestety okazał się niezgodny z opisem i to w dużej części. Wystąpiłem do Paypal z roszczeniem (bo sprzedawca nie odpisuje) i dostałem wczoraj informację , ze z naszych danych(Paypal) wynika iż...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 104 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysylka towaru

mam pytanie do bardziej doswiadczonych na ebay-u. wszedlem na forum i troszke ten paypal zawodzi niektorych,a pytam o to czy moge wyslac towar dopiero wtedy jak paypal przesle mi kase na moje konto bankowe

Mam pytanie odnośnie paypal i hotfile , proszę o szybką pomoc .

Witam , mam konto na hotfile , które powiązałem z kontem paypal . Gdy bede miał minimum 15$ to powinienen dostać automatycznie kasę na paypal. Lecz nie mam na paypal powiązanej karty kredytowej , czy bez tego moge wypłacić kasę na np , mojego ojca ko...

• 146 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal i Adres zweryfikowany -mieszkam w PL a wysyłka ma być do USA

Witam. Kupiłem przedmiot nr.280505097172 na eBay US. Sprzedawca wysyłał wyłącznie do Stanów, ale mam znajomych którzy tam mieszkają i ustaliliśmy że odbiorą przesyłkę. Następnie Sprzedawca napisał iż wysyła tylko na adres zweryfikowany(rozumiem że ch...

• 1259 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płacenie w ratach

Mam pytanie czy istnieje możliwość płacenie za wygrany przedmiot na ebay w częściach (nie od razu cała suma tylko np. zapłata w dwóch częściach) gdyż limity na karcie uniemożliwiają zapłacenie całości za jednym razem.

• 10096 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomocy!!!!

Witam pomocy wysłałem pieniądze przez paypal pózniej anulowalem transakcje.... Czy jest szansa ze piniazki wrócą na kartę kredytowa ? Lub jak je odzyskać .Status transakcji jest anulowana a piniadze nie wróciły na konto:(

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 78 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Klolejny problem z firmą finansową PayPal

Witam Już kilkakrotnie miałem problemy z tą firmą ale mimo już 4 miesiecznej korespondencji nie uzyskuje satysfakjonujacej odpowiedzi i dlatego zdecydowałem się napisać o swoim problemie na forum. Otóż prowadzę firmę od jakiego czas sprzedaje swoje p...

• 181 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Obciążenie zwrotne

Witam. 05.03.2010 sprzedałem na ebay.com Amazon Voucher (bon do wykorzystania w sklepie amazon.com). Po 60 dniach dostaje emaila o otwartym sporze na paypal. Obciążenie zwrotne ze względu na nieautoryzowana transakcję. Sprawę przegrałem(pomimo przeds...

• 145 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy muszę mieć kartę do płacenia przez PP?

Witam przelałem środki z konta bankowego na konto PP, chcę zapłacić za wylicytowany przedmiot, a system mi nie pozwala, żąda wprowadzić dane karty: nr, kod cvv2 i t.p. Wcześniej tego nie było, normalnie płaciłem, jeśli miałem środki na koncie. O co c...

• 775 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal na ebay.pl w teori i praktyce

Witam. Przymierzam się do zakupów na ebay.pl (dotychczas robiłem to tylko miedzynarodowo i nie narzekam) Jak to jest przy zakupach w Polsce ? Jak wiadomo na Polskim ebayu połowa aukcji to fikcja, konto można założyć na Zbyszka z Bogdańca i można rozp...

• 263 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowane pieniądze przez PayPal od Lutego

Witam Proszę o pomoc. Problem z PayPal rozpoczął się dokładnie 2 lutego kiedy to zakończyła się aukcja sprzedawanego na moim nicku Iphona ponad 500 Eur. W dniu zakończenia sprzedażny, serwis Ebay od razy zablokował mi konto w celu udowodnienia iż tel...

• 1120 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przewalutowanie

Czy kwota która wychodzi przy użyciu kalkulatora w paypalu zawiera już 2.5% opłatę czy jest to dopiero odejmowane od tego?

• 201 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z kupującym. Spór po wpłaceniu pieniędzy

Witam, sprzedałem przedmiot na ebay.de cena była 589euro, lecz powiedziałem, że za 550euro sprzedam. Nie zdążyłem zmienić ceny a on już kupił, wobec czego musiał mi przelać 589euro. Przelał pieniądze ,ja już przedmiot spakowałem, dałem zlecenie wypła...

• 78 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania