Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Ebay a paypal

Na ogol mieszkam w Angli wiec moj Ebay tez byl zalozony na angielski adres oraz paypal.. Teraz jade do Polski na wakacje i chcialabym zamowic cos i czy jest mozliwosc zeby moj przedmiot zostal wyslany na Polski adres ? Bo jakby sie nie patrzac mam pa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 177 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rezygnacja

Witam ! Piszę, ponieważ chciałbym zrezygnować ze złożonego zamówienia. Jakieś 3 dni temu zakupiłem dwa przedmioty od tego samego sprzedawcy, zadowolony przeszedłem do opcji zapłać teraz, jednak po zalogowaniu wyskakuje błąd i pieniędzy nie da się za ...

• 342 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z dostarczeniem opłaconego przedmiotu paypalem z Niemiec

Witam serdecznie chciałem Wam opisać swoją sytuację i prosić o radę bo nie wiem co dalej robić bo sytuacja jest najwyraźniej bardzo dziwna. Dnia 7.06.2014 kupiłem dyfuzor, tego samego dnia opłaciłem przesyłke PayPalem. Dostarczenie przedmiotu powinno...

• 252 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno z USA, opłaty importowe, wysyłka cło itd.

Witam!Pisze ten wątek, gdyż nie jestem pewnien, czy dobrze rozumiem ten cały "Global Shipping Program". Otóż Planuje zakup takiej rzeczy:RZECZi nie jestem pewnien, czy to rozumiem. ja myślę tak:195$ za przedmiot~19$ za wysyłkę~46$ za cło i vat, które...

• 3188 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupiłem przedmiot niezgodny z opisem

Wylicytowalem przedmiot na ebay.de po otrzymaniu przedmiotu skorzystalem z mozliwwosci zwrotu (2tygodniowa gwaracja) przedmiot niezgodny z opisem przed wyslaniem w kerespondencji sprzedajacy sam zapewnial ze jezeli nie jestem zadowolony to mam 2tyg.n...

• 542 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy spór otwiera się na ebay czy paypal? i co dalej?

Witam, Kupiłam na ebay przedmiot, który miał być nowy a jest uszkodzony. Zakup z Belgii, zapłaciłam paypalem. Pisałam do sprzedawcy poprzez ebay, że mnie oszukał, bo jakbym wiedziała o uszkodzeniu to bym nie brała udziału w aukcji, załączyłam zdjęcie...

• 580 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłki z Chin długi czas oczekiwania, jakieś sugestie?

Ostatnio mam problem z przesyłkami kupionymi na ebay z Chin, paczki idą nawet 4 miesiące do mnie, nie wiem o co chodzi, jedna przesyłka dochodzi do mnie w 2 tygodnie a na pozostałe trzeba czekać miesiącami. Często robię zakupu na ebayu i nigdy nie mi...

• 2354 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność kartą VISA ELECTRON

Witam, chciałem zapłacić za zakupy w UK przez nochex za pomocą karty VISA ELECTRON z mbanku. Czy ktoś pomoże wypełnić pola: Visa Electron Details Card Holder ? Expiry Date? Issue Number ? Security Code ? Billing Details (The address where your card s...

• 4834 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawca dodał dodatkowe koszty wysokości 421 Euro

Kupiłem na aukcji gitarę za 389,11 Euro + 32 Euro dostawy do Polski. W sumie wychodzi 421,11. Jednak sprzedawca , jak twierdzi prze pomyłkę, doliczył dodatkowy koszt wysokości 421,11 Euro czyli na fakturze mam do zapłacenia kwotę 842,21 Euro. Napisał...

• 341 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podbijanie ceny na niemieckim ebay

WitamMam ogromną prośbę do osób znających niemiecki. Kupiłem przedmiot na niemieckim ebay. Jestem w 100% pewny że sprzedawca podbijał sobie cenę. Kupiłem przedmiot za 1300 euro a poprzednia oferta była 800 euro. Inne przedmioty tego sprzedawcy przebi...

• 264 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedający anulował transakcję

Witam, Mam problem.Kupiłem produkt w USA, za który dokonałem natychmiastowej wpłaty przez PAYPAL. Po chwili zostałem poinformowany przez sprzedawcę, że w aukcji popełnił błąd zaznaczjąc wysyłkę na cały świat (tłumacząc, że wysyłka może być zrealizowa...

• 290 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Pierwszy zakup na Ebay - Parę pytań.

Witam. Chcę zamówić pluszową maskotkę(25cm) z USA za 14,99$ + 13,75$ wysyłka. Czy w związku z wysyłką tego przedmiotu będę ponosił jakieś dodatkowe koszta, w postaci Cła czy Vatu? Czy taka metoda wysyłki USPS First Class Mail Intl jest bezpieczna i c...

• 510 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy zakup!

Witam wszystkich! Mam zamiar zakupić sobie buty (pierwszy zakup na ebayu) i mam do was kilka pytań. Czy nie będę ponosić jakichkolwiek dodatkowych kosztów ( cło, vat itp. ) oprócz przedmiotu (€238) i przesyłki (€15) ? I czy sprzedawca jest wiarygodny...

• 581 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań