Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

jak działa opcja najlepsza oferta

Witam, Czy na ebay.pl można składać najlepsze oferty w aukcji? Podobno to nie działa, ale jak dodałam sobie przedmiot do obserwowanych to pojawiła mi się taka opcja. Czy da się tak wysłać ofertę próbował ktoś? Ja narazie nie wysyłałam oferty, bo nie ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 4409 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno poprzez EBay - USA

Witam!Otóż jakiś czas temu zakupiłem przedmiot na amerykańskim ebay-u. Przedmiot został zakupiony 26 czerwca zapąłcone zostało 5 Lipca (wcześniej dogadane ze sprzedającym). Po kilku dniach oczekiwania na numer wysyłki, by ją lokazizować po kilku sms-...

• 449 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay a paypal

Na ogol mieszkam w Angli wiec moj Ebay tez byl zalozony na angielski adres oraz paypal.. Teraz jade do Polski na wakacje i chcialabym zamowic cos i czy jest mozliwosc zeby moj przedmiot zostal wyslany na Polski adres ? Bo jakby sie nie patrzac mam pa...

• 205 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rezygnacja

Witam ! Piszę, ponieważ chciałbym zrezygnować ze złożonego zamówienia. Jakieś 3 dni temu zakupiłem dwa przedmioty od tego samego sprzedawcy, zadowolony przeszedłem do opcji zapłać teraz, jednak po zalogowaniu wyskakuje błąd i pieniędzy nie da się za ...

• 409 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z dostarczeniem opłaconego przedmiotu paypalem z Niemiec

Witam serdecznie chciałem Wam opisać swoją sytuację i prosić o radę bo nie wiem co dalej robić bo sytuacja jest najwyraźniej bardzo dziwna. Dnia 7.06.2014 kupiłem dyfuzor, tego samego dnia opłaciłem przesyłke PayPalem. Dostarczenie przedmiotu powinno...

• 317 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno z USA, opłaty importowe, wysyłka cło itd.

Witam!Pisze ten wątek, gdyż nie jestem pewnien, czy dobrze rozumiem ten cały "Global Shipping Program". Otóż Planuje zakup takiej rzeczy:RZECZi nie jestem pewnien, czy to rozumiem. ja myślę tak:195$ za przedmiot~19$ za wysyłkę~46$ za cło i vat, które...

• 3489 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupiłem przedmiot niezgodny z opisem

Wylicytowalem przedmiot na ebay.de po otrzymaniu przedmiotu skorzystalem z mozliwwosci zwrotu (2tygodniowa gwaracja) przedmiot niezgodny z opisem przed wyslaniem w kerespondencji sprzedajacy sam zapewnial ze jezeli nie jestem zadowolony to mam 2tyg.n...

• 641 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy spór otwiera się na ebay czy paypal? i co dalej?

Witam, Kupiłam na ebay przedmiot, który miał być nowy a jest uszkodzony. Zakup z Belgii, zapłaciłam paypalem. Pisałam do sprzedawcy poprzez ebay, że mnie oszukał, bo jakbym wiedziała o uszkodzeniu to bym nie brała udziału w aukcji, załączyłam zdjęcie...

• 657 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłki z Chin długi czas oczekiwania, jakieś sugestie?

Ostatnio mam problem z przesyłkami kupionymi na ebay z Chin, paczki idą nawet 4 miesiące do mnie, nie wiem o co chodzi, jedna przesyłka dochodzi do mnie w 2 tygodnie a na pozostałe trzeba czekać miesiącami. Często robię zakupu na ebayu i nigdy nie mi...

• 2416 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatność kartą VISA ELECTRON

Witam, chciałem zapłacić za zakupy w UK przez nochex za pomocą karty VISA ELECTRON z mbanku. Czy ktoś pomoże wypełnić pola: Visa Electron Details Card Holder ? Expiry Date? Issue Number ? Security Code ? Billing Details (The address where your card s...

• 4897 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawca dodał dodatkowe koszty wysokości 421 Euro

Kupiłem na aukcji gitarę za 389,11 Euro + 32 Euro dostawy do Polski. W sumie wychodzi 421,11. Jednak sprzedawca , jak twierdzi prze pomyłkę, doliczył dodatkowy koszt wysokości 421,11 Euro czyli na fakturze mam do zapłacenia kwotę 842,21 Euro. Napisał...

• 419 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania