ratunku, znowu ja proszę o pomoc starych dowiadczonych ebayerów!!!!
pewnie kojarzycie, ze mam problem z pewną kobieta ze stanów, niby supersprzedawcy.
Zamknęłam niestety ten spór o towar którego nie otrzymałam od 2 miesięcy,ten temat juz pozamiatany i nic nie zrobię, ale coś mnie tknęło dzisiaj. Kobieta ciągle mi wisi paczkę za którą zapłąciłam jej 23 marca, to miał byc priorytet z trackingiem i taka samą z 6 kwietnia.
Dzis doszły do mnie przesyłki od innych sprzedwców ze stanów za które zapłaciłam tydzien pózniej niz tej kobiecie, mało tego doszły do mnie ekonomiczne!!!!A tamtych wczesniejszych dalej niet. Wiec coś mnie tknęło, sama nie wiem czemu tak pózno i sprawdziłam tracka tej przesyłki z 23 marca.....jest informacja, ze przesyłka została elektronicznie zgłoszona jako gotowa do wysyłki kurcze jak spr na stronie ich poczty to oznacza, ze ona tylko została zgłoszona do wysłania a nie wysłana!!!! to samo dzieje sie z przesyłką za ktorą zapłaciłąm 6 kwietnia, 9 kwietnia zgłosiła ją do wysłania i dalej ten sam status, poszłam po bandzie i kazałam dziś US odkopac w archiwum status tej niby zgubionej sprzed 2 miesiecy.....dostałam maila ze ona równiez tylko była zgłoszona do wysyłki i nic wiecej.....poszłam dalej.....wszystkie inne które dostałam szybko i bezproblemowo miały albo status wysłana albo dokladnego tracka z sortowni i 2 miast po drodze, te których brak są tylko elektronicznie zgłoszone do wysyłki, kurcze ludzie czy ona jest oszustką?????co mam teraz zrobic , tak na spokojnie i rzecowo zeby ją wykończyc bo teraz to juz chyba musze sie pogodzic z faktem, ze ona mnie oszukała....wydrukowac etykiete a wysłąc paczkę to całkiem cos innego! napisałąm dzis do ebaya ale oni mi zaraz odpisali, ze oni umywaja rece , i nic im do wysyłek, chce na spokojnie wiedziec co mam teraz zrobic bo baba mnie oszukała , dlatego zwlekała z tą niby podwójną wysyłką do samego konca a potem dostała szału kiedy ja jednak otworzyłam spór, a ja idiotka jeszcze go sama zamknęłam, trudno, ale teraz maszę odzyskac chociaz te 200$ z ostanich 2 wysyłek!
... Wyświetl więcej