nieumyslnie kupiłem

nieumyslnie kupielm przedmiot ,juz po pare minutach odpisalem ze nie moge kupic,pozniej jeszce raz poprosilem o anulowanie transakcji ,bez skutku,teraz mam otwarto sprawe ,do jutra mam zaplacic ..co moge zrobic,by zostala anulowana trasakcja

Zaakceptowane rozwiązania (1)

Zaakceptowane rozwiązania (1)

zrobiles co mogles.

Nie plac i czekaj. Sprzedawca otworzy sprawe o nie zaplacenie ktora zostanie zamknieta po pewnym czasie. Otrzymasz ujemny punkt w aktach Ebay. Jesli bedzie to sie powtarzac to moga upomniec lub ograniczyc konto,ale tylko jesli bedzie sie powtarzac czesto.

sprzedawca nie moze wystawic ci negatywa. 

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

Ebajer dzięki

cabanek1
Użytkownik

Mam pytanie jako nowicjusz, Wczoraj ok . północy/29.01/ wylicytowałem  fotoaparat cyfrowy za 24$ . Wysylka na  cały swiat i podany koszt na teren Stanów -8$ OK Byłem pewien że do Polski będzie ok 20$ jak 2 lata temu, też za aparat, natychmiast wysłałem pytanie do sprzedającego o koszt wysyłki i prośbę by byla to zwykła paczka. Dziś rano na moją poczte przyszła faktura taki "gotowiec" koszt wysyłki 45$. No to się stało mało opłacalne. Czy można na tym etapie wycofać się, lub"wytargować " tańszy koszt.Mogę ryzykować tanią niepewną firmę.Proszę o radę.

cabanek1
Użytkownik

Mam pytanie jako nowicjusz, Wczoraj ok . północy/29.01/ wylicytowałem  fotoaparat cyfrowy za 24$ . Wysylka na  cały swiat i podany koszt na teren Stanów -8$ OK Byłem pewien że do Polski będzie ok 20$ jak 2 lata temu, też za aparat, natychmiast wysłałem pytanie do sprzedającego o koszt wysyłki i prośbę by byla to zwykła paczka. Dziś rano na moją poczte przyszła faktura taki "gotowiec" koszt wysyłki 45$. No to się stało mało opłacalne. Czy można na tym etapie wycofać się, lub"wytargować " tańszy koszt.Mogę ryzykować tanią niepewną firmę.Proszę o radę.

czy proponowales sprzedawcy anulowanie transakcji wg tego procesu http://pages.ebay.pl/help/sell/cancel-transaction-process.html ?

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay