04-02-2012 17:49
Witajcie, pomimo przelania należności na konto Paypal i zaksiegowaniu na ich stronie wpłaty. Transakcja w mojej historii zakupow znikła, jak tez nie mogę znaleźć na stronie ebay.
Może ktoś z was spotkał sie z taką sytuacją. Proszę o odpowiedź.
tzn. ze
- kupilas cos na ebay i przelalas kase z konta bankowego na konto paypal, aby za ten przedmiot zaplacic i transakcji nie ma w historii zakupow?
cz tez
- jak powyzej + zaplacilas paypalem za ten kupiony przedmiot i transakcji nie ma w historii zakupow?
no wlasnie ja mam tesz taki problem co mam znim zrobic zaplacilem za pszedmiot ale go niema gosciu mi napisasl ze bende musial czekac na pszesylke 30 dni bo tak dlugo czeka asz mu paypal zaplaci czy to prawda prosze o odpowiec dzekuje
tak dokładnie, zapłaciłam po licytacji przez paypal i wydawało mi sie wszystko ok
po nastepnym zalogowaniu juz w mojej historii zakupów sladu po tej transakcji nie było.
Co jest dziwne.....sprzedawca nie odpowiada na maile a ebay twierdzi, że pomiedzy mną a sprzedawcą nie była zawierana żadna transakcja
zależy, gdzie kupiłeś jeśli na ebay.de lub co uk, to jest niestety prawda na 100%, tyle się czeka, aż ebay przeleje kasę na paypal, a dopiero on może sobie wypłacić ^-^
Wazne aby byla na Paypal. Jesli nie ma to napisz do Paypala bo moze cos tu nie tak...