rzekoma bezpłatna wysyłka!!!!!

słuchajcie, czy ktoś moze mi wytłumaczyc o co chodzi od kilku dni z tymi rzekomymi bezpłatnymi wysyłkami????? licytuję przedmioty, płace koszty wysyłki jak zawsze a kiedy chcę wystawic opinię nie mogę wystawic gwiazdki do kosztu wysyłki bo sprzedawca rzekomo wysłął je bezpłatnie???ta informacja wyskakuje przy przedmiocie juz po transakcji!!! kiedy jest zapałcone razem z kosztami wysyłki, wczesniej tego nie było, jest tak od kilku dni

Zaakceptowane rozwiązania (2)

Zaakceptowane rozwiązania (2)

ja opisalbym to jakos klarownie, zrobil screenshoty aukcji / emaili / historii platnosci paypal, jesli takowe sa dostepne, gdzie widac, ze koszt wysylki byl okreslony i oplacony przez Ciebie + tych, gdzie widac, ze niby wysylka byla bezplatna, i przeslal info z linkami do screenshotow do obslugi klienta ebay.pl a najlepiej po angielsku do obslugi klienta ebay.com lub tam gdzie sprzedawca wystawial te przedmioty

jesli bedziesz pisac do ebay.com, to napisz w tytule cos w stylu: 'why are there automatic 5-star shipping DSRs for items I actually paid shipping costs for?'

dziwne... jesli wysylka jest bezplatna, to rzeczywiscie sprzedawca dostaje z automatu 5 gwiazdek

ostatnio bylo tez info o automatycznych ocenach 5-gwiazdek za komunikacje od konca marca

skad sa ci sprzedawcy i mozesz podac link do aukcji?

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

dzieki, tak zrobię w wolnej chwili, uwazam ze to jest conajmniej dziwne i troszke nieuczciwe, skoro płace koszt wysyłki i to w sumie niemały to chyba mam prawo ocenic ten koszt, co dziwne taki komunikat wyskakuje u sprzedawców zarejstrowanych jako sklep, u osób sprzedających "prywatnie" to sie jnie pojawia,dzis mam do zapłacenia 4 przedmioty u tego sprzedawcy, wszystkie są w kolejce do zapłacenia a pod nimi jak byk "bezpłatna wysyłka", jak dostanę fakturę to sie odezwę czy rzeczywiscie nie policzyła kosztów wysyłki,

ale po co miałabym pisać o czyms czego nie ma? ja wlasnie tłumaczę, ze kiedy licytowałam i płaciłam przy kazdej aukcji był kOSZT wysyłki, tak jak wrzuciłam linka i to było w marcu, kiedy teraz  poczatkiem kwietnia chciałam wystawic komentarz do tej transakcji nie mogłam ocenic kategorii koszt wysyłki bo sprzedawca rzekomo podał bezpłatną wysyłkę, na fakturze jak byk koszt wysyłki 20 $, co wiecej na WSZYSTKICH zamknietych transakcjach w historii zakupów pod kazdym przedmiotem jest teraz komunikat "bezpłatna wysyłka" a jeszcze w marcu tego nie było , tylko koszt jaki zapłaciłam,

nie możliwe, ja oferuję na wszystkich aukcjach bezpłatną wysyłkę i kupujący wystawiają mi opinie bez problemu

a reszte to co napisał pogues2005

zeby było smieszniej u ego sprzedawcypriorfanatic mam w tej chwili wylicytowane 4 przedmioty, jak wygrałam 3 dni temu  pod przedmiotem był normalny koszt wysyłki, dzis wskoczyło, ze wysyłka bezpłatnie, jeszcze tego nie płaciłam bo licytuje dzis jeszcze jedną rzecz, zawsze wtedy na koniec proszę o podadnie kosztów całkowitych.....ciekawe co bedzie teraz???? nie wierze, ze wysle mi to bezpłatnie

wszyscy ci sprzedawcy sa ze stanów, tylko tam robie zkupy, tutaj daje link, u tego sprzedawcy kupuje najwiecej, 2-3 razy w miesiący za kilka stów, zawsze płacę u  20$ za wysyłkę , teraz wystawiam komentarz  i mam info, ze wysłał mi bezpłątnie, haha, dlatego nie mogę ocenic kosztów wyswyłkihttp://www.ebay.pl/itm/180832036082?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648#ht_1216wt_115...oze dla kogos 20 $ to  moze bezpłatnie , dla mnie nie,

teraz kupiłam 2 pary butów, zapłacłam za wysyłkę 25$ , jeszcze ich nie dostałam ale w historii zakupów juz widzę ze bezpłatna wysyłka http://www.ebay.pl/itm/230764611407?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648#ht_2353wt_115...syłka???? troszkę mnie to dziwi

dziwne... jesli wysylka jest bezplatna, to rzeczywiscie sprzedawca dostaje z automatu 5 gwiazdek

ostatnio bylo tez info o automatycznych ocenach 5-gwiazdek za komunikacje od konca marca

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay