rzekoma bezpłatna wysyłka!!!!!

słuchajcie, czy ktoś moze mi wytłumaczyc o co chodzi od kilku dni z tymi rzekomymi bezpłatnymi wysyłkami????? licytuję przedmioty, płace koszty wysyłki jak zawsze a kiedy chcę wystawic opinię nie mogę wystawic gwiazdki do kosztu wysyłki bo sprzedawca rzekomo wysłął je bezpłatnie???ta informacja wyskakuje przy przedmiocie juz po transakcji!!! kiedy jest zapałcone razem z kosztami wysyłki, wczesniej tego nie było, jest tak od kilku dni

Pokaż cały temat

ja opisalbym to jakos klarownie, zrobil screenshoty aukcji / emaili / historii platnosci paypal, jesli takowe sa dostepne, gdzie widac, ze koszt wysylki byl okreslony i oplacony przez Ciebie + tych, gdzie widac, ze niby wysylka byla bezplatna, i przeslal info z linkami do screenshotow do obslugi klienta ebay.pl a najlepiej po angielsku do obslugi klienta ebay.com lub tam gdzie sprzedawca wystawial te przedmioty

jesli bedziesz pisac do ebay.com, to napisz w tytule cos w stylu: 'why are there automatic 5-star shipping DSRs for items I actually paid shipping costs for?'

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań