Wysyłka
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Brak nowego trackingu po przekroczeniu granic US

Witam.Mam problem, kupiłem przedmiot na ebay i został on wysłany, po dotarciu do Erlanger (centrum wysyłkowe ebay) mam status jako dostarczono. Czekam już 2 dzień a numer trackingowy się nie zmienia i nie mogę śledzić paczki. Dane mojej paczki- rodza...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 598 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysylka poza ue usa

Witam,Mam pytanie do bardziej doswiadczonych w temacie  chce sprzedac przedmiot - ozdobe do domu koszt na aukcji ok. 700zł - jesli wysylka ma byc poza UE a dokladniej do USA to wysylajac paczke poczta polska ktora deklaracje powinnam przykleic do pa...

• 654 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Koszty wysyłki do Polski

Zastanawiam się jak to jest z kosztami wysyłki do Polski. Na aukcji podana jest cena wysyłki, ale czy tyczy się to również Polski czy tylko Wielkiej Brytanii? Trzeba pisać do sprzedawcy i dogadywac się indywidualnie czy to już jest z góry ustalona ce...

• 863 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z USPS

3 czerwca przesyłka została wysłana za pośrednictwem USPS, 9.06 była w Niemczech i Warszawie, a dziś (14.6) jest informacja, że ponownie jest w miejscu wysyłki. ??? O co w tym chodzi? Czy ktoś miał podobną sytuację? Oczywiście skontaktowałam się ze s...

• 3065 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Opłaty importowe do USA

WitamOstatnio wystawiłem kilkadziesiąt aukcji na ebay.com i ustawiłem wysyłkę "From outside US"., oczywiście będę wysyłał z Polski. Czy jeżeli kupujący będzie ze Stanów, to zapłaci opłaty importowe, oraz czy jeżeli nie są one nigdzie określone to odp...

• 563 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

błedny numer sledzenia

witam jak mam rozwiazac problem drugi raz dostaje zły numer sledzeniaa przesylki paczka nie dotarła sprzedawca nie aktywny do 2018 roku

• 379 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Międzynarodowe wysyłanie przedmiotów.

Witam, mam pytanie odnośnie wysyłek wirtualnych przedmiotów na cały świat.Otóż, jak najlepiej wypełnić pole metody wysyłki przy tworzeniu nowej aukcji żeby na aukcji pisało "Ships to:Worldwide" Wystawiam przedmioty (konta z grami) i po kupnie wysyłam...

• 1195 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przy mojej przesyłce z Chin mam status "leaving Beijing Airport going to next airport/seaport" 18dni

Przy mojej przesyłce z Chin mam status "leaving Beijing Airport going to next airport/seaport" z 04.11. Do dzisiaj status ten pozostaje niezmienny - czy jest to normalny czas oczekiwania? Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii? Miał może podobnie al...

• 870 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

List niedostarczony z dani do Polski

Witam wysłałam list proitet do Polski z dani 18 sierpnia i jeszcze do doszło, nie wpisalam mojego adresu nadawcy w liście była jeszcze gotówką zawsze wysyłałam i dochodziło i nie halo żadnego problemu, dzwoniłam do Koluszki do listów niedostarczonych...

• 888 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zmiana adresu

Na paczce nie zostal zamieszczony numer domu czy jest szansa zeby to zmienić? Paczka została już wysłana.

• 7705 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysyłka do filipin

witam , czy wysyłał ktoś kiedyś do Filipin , czy istnieje tam śledzenie listu poleconego??

Dopłata za towar.

Musiałem dopłacić sprzedawcy za towar 3 Euro.Niestety błędnie wpisałem adres email sprzedawcy, zabrakło jednej litery.PayPal zawiesił płatność do wyjaśnienia. Moje wyjaśnienia pisemne i telefoniczne nic nie zmieniły. Ograniczono mi działalność na kon...

• 1068 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka monet do Niemiec

WitamJak wysłać wartościową monetę do Niemiec ?Kurierzy odmawiają takich wysyłek.Poczta Polska nie ma umowy z Niemcami . Jest jeszcze EMS czy ktoś z tego korzysta ?

• 423 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Monety kolekcjonerskie

Witam, mam pytanie odnośnie sprzedaży monet kolekcjonerskich w Polsce i za granicę ( Europa i USA ). Jak wygląda sprawa formalności. Fromalnie moneta ma status pienidzą więc jak z celnikami wygląda sprawa i papierami. Pozdrawiam PS. I przy okazji, je...

• 1317 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania