Wysyłka
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Witam Sprzedałem przedmiot , przesyłka szła długo, ebay zwrócił pieniadze kupującej , co robic ?

Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów.W skrócię przedstawię w czym rzecz...Sprzedałem przedmiotem na ebay.com otrzymałem zapłatę,Nadałem paczkę i... po dwóch tygodniach kupująca zwróciła się o zwrot kosztów pełnych.Zostałem bez towaru i bez pienię...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 246 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nieobecnosc a wysylka.

Wyjezdzam na wakacje. Jak zrobic zeby moi potencjalni klienci wiedzieli ze jestem nieobeny. Ze bede mogl wyslac towar za jakis czas. Od kiedy ebay zmienil interface nie moge nic znalezc!

• 296 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka poza UE

Witam Z góry przepraszam, za zdublowanie tematów, ale jestem w tym zakresie kompletnie zielony.Mam możliwość sprzedaży towaru do Stanów.Waga ok. 5kg, cena ok. 1500zł, więc w żaden "gift" się nie mieści.Czy ktoś mógłby mi łopatologicznie napisać co ma...

• 259 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do USA

Miesiąc temu wysłałam list polecony priorytetowy do Stanów. Kupujący twierdzi że nadal go nie dostał.Na stronie poczty widnieje informacja że przesyłka jest w transporcie co nie zawsze jest zgodne z prawdą gdyż poczta amerykańska nie zamieszcza infor...

• 682 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ,,In transit" już od 5-ciu dni dni"

Witam, jestem pocztąkującym kupującym i przedmiot który kupiłem był moim pierwszym przdmiotem kupionym na Ebay'u. Jest to figurka 70x20 cm , jest to przesyłka piorytetowa i ma tracking number globalny i ten USPS no i gdy wyszukuje ten przedmiot po nu...

• 726 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Urząd celny i cn 22

Witam wszystkich serdecznie mam pytanie. Jestem zwolniony z vatu i czy w związku z tym muszę wypełniac deklarację celną cn 22? I wysyłać plik ie 515? Jeśli tak to co powinno być w deklracaji celnej cn 22? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz

• 386 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący otworzył spór ,otrzymał zwrot pieniędzy z mojego konta.Przesyłkę odebrał co robić???

Kupujący otworzył spór za nieotrzymaną przesyłkę.Otrzymał zwrot pieniędzy z mojego konta.Przesyłke odebrał po ok.dwóch tygodniach.Nie odpowiada na moje e-maile i nie ma ochoty zwrócić pieniądze.Wysyłam mu faktury PayPal.Ignoruje je.Mam dokument Poczt...

Wysyłka do Federacji Rosyjskiej - Moskwa - jaki kurier?

Witam serdecznie Czy macie może sprawdzoną ścieżkę wysyłki przedmiotów (zabawki) - mała paczka 40x20x10 do 1kg do Rosji - Moskwa? Która firma jest najpewniejsza. Wysyłka od osoby prywatnej do prywatnej. Prosze o pomoc.

• 19720 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Łączna wysyłka - problem.

Witam,chciał bym aby kupujący u mnie wybierając klika przedmiotów z innych aukcji płacili raz za wysyłkę. Niestety nie umiem tego ustawić.Po zmianie ustawień "zryczałtowanego kosztu wysyłki" albo do każdego przedmiotu jest opłata albo wysyłka jest ca...

• 1935 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka z Niemiec (Economy Int'l Versand)

Witam 8 marca zamówiłem i zapłaciłem za produkt wysyłany z Niemiec. Dostawa to Economy Int'l Versand W mailu który wówczas otrzymałem jest napisane: szacowany czas dostawy: Pt. 23 mar. - Śr. 11 kwi. natomiast po kliknięciu w szczegóły zamówienia mam ...

lokalizacja przedmiotu

wiram wtystawiłem przedmiot na ebay.com i lokalizacja przedmiotu jest moje miasto w polsce i stany zjednoczone jak to zmienić bo mój przedmiot winieje w usa a powinno być Siewierz PolandPozdrawiam

• 720 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zaginiona przesyłka z Anglii

Zamówiłam płytę z Anglii. Wybrałam przesyłkę, która ze względu na ruch świąteczny, powinna dojść w MAX 2 tygodnie (normalnie jakieś 7 dni). Płyta została wysłana 8 grudnia rano i do tej pory ślad po niej zaginął. Nawet w szczegółach zamówienia jest p...

• 669 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania