Wysyłka
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Tania wysyłka do karajów Unii Europejskiej

Witam, proszę o doradztwo. Chcę wysyłać paczki do 1 kg do głównie do Anglii. Mam na myśli paczki priorytetowe. Najtańsze przesyłki oferuje Poczta Polska - około 80 zł. Czy jest jakieś korzystniejsze rozwiązanie, żeby jeszcze taniej wysyłać paczki do ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1235 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ponowna wysyłka towaru z USA

Witam, Mój problem jest następujący:Jakiś czas temu zamówiłem towar z USA, zapłaciłem poprzez PayPal, towar został wysłany i dotarł do PL w czasie, gdy byłem poza domem na wakacjach. Kurier DHL zostawił awizo, nawet nie napisał w którym oddziale ją z...

• 759 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak właściwie uzupełnić pola adresu wysyłkowego?

Jak właściwie uzupełnić pola adresu wysyłkowego?Jeśli chodzi o adres to są tam dwa pola. Jak uzupełnić pierwsze, a jak drugie? Załóży, że mieszkam na os. Stulecia 23 m.18Jeśli chodzi o numer telefonu to są tam dwa miejsca. Jedno krótsze, jedno dłuższ...

• 2169 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy ktoś odsyłał paczkę do USA? Jaką opcję dostawy wybrać i jakie dokumenty przygotować?

PayPal zwróci mi za uszkodzony towar, jeżeli go odeślę do USA. Nie wiem jaką opcję wybrać. Paczka ma trafić w ciągu 21 dni do adresata. Poczta Polska proponuje paczkę pocztową priorytetową która idzie niby 6 dni (pewnie robocze), zapłacę za nią 146 z...

• 534 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka z Rosji.

Czy możliwe jest, aby przesyłka z Rosji do Polski wysyłana była przez UK? Z "trackingu' wynika, że przesyłka z miejscowości Krasnodar wysłana była do Moskwy, a teraz z Moskwy trafiła na lotnisko HEATHROW i obsługiwana jest przez RoyalMail. Taki numer...

• 747 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak numeru domu kupującego

Mam problem, ponieważ sprzedalem przedmiot kupującemu z niemiec, zapłacił mi i chcę wysłać paczkę, lecz w jego danych adresowych nie ma numeru domu, na dodatek kupujący nie odpowiada. Pisałem do ebay co mogę zrobić w takiej sytuacji, ale nie odpisują...

• 735 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno z Niemiec, brak możliwości wysyłki za granicę

Dzień dobry,Wygrałam aukcję siodła, w której nie było zaznaczonej przesyłki za granicę.Od razu po zakupie wysłałam maila do sprzedawcy czy się na to zgadza i czy może zmienić cenę przesyłki.Sprzedajęcy milczał przez prawie 2 tygodnie, po czym dzień p...

• 714 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poczta Polska - wysyłki poza UE

Witam serdecznie,mam pytanie do osób, które wysyłają paczki poza UE. Czy wysyłając poza UE korzystacie z Poczty Polskiej, jak tak to czy stosowaną przez Was formą wysyłki jest list polecony priorytetowy ( max 2kg ). Powiem szczerze, że w Polsce wysył...

• 3466 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Pierwszy zakup na ebay paczki nie ma

Pierwszy raz skorzystałam w serwisu ebay i od razu mam problem. 12 grudnia kupiłam przedmiot z UK. 13.12 sprzedawca wysłał do mnie maila, że paczka została wysłana do mnie (Standard Int'l Postage). Szacowany czas dostawy wg. opisu na aukcji był 17-23...

• 1555 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Przesyłka z UK nie doszła

Witajcie, mam taki problem, że 16 grudnia zakupiłam przedmiot, praktycznie od razu dostałam potwierdzenie o wysyłce (International Standard, bez opcji tracking). Data dostarczenia została oszacowana do 8 stycznia. Przesyłka nie doszła. Podejrzewam po...

Wysyłka z Łotwy, proszę o pomoc

Witam, kupiłem komórkę od ebayowicza z Łotwy, napisał do mnie że na poczcie nie chcą przesyłać komórki do Polski, jak to jest możliwe, przecież Łotwa jest członkiem Unii? Napisałem do niego żeby wysyłał DHL'em, odpowiedział że chcą 100$ za malutką pa...

• 657 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Witam ,mam problem ze śledzeniem przesyłki w Australii

Witam,mam problem z wysyłka do Australii.5 września wysłałam paczkę i podałam nr przesyłki.RR723925710PL.Kupująca atakuje mnie mailami że droga przesyłki zatrzymała się na Warszawie i dalej nic nie wiadomo.Zależy mi na dobrych komentarzach,ale nie ma...

Koszty wysyłki na eBay.com 4$??

Sprzedaj na eBay com. Moja firma ma siedzibe w polsce.Prosze o wskazanie jak ustawić koszty wysyłki ,żeby niezaznaczać domestic shipping 4,00 dolary ponieważ najtańsza priorytetowa wysyłka do USA kosztuje 6,10 dolarów zależy mi na tymaby ta kwota w u...

• 2674 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania