Wysyłka
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Firma wysyłkowa

Witam,mam pytanie - jaka firma wysyłkowa jest najlepsza w Nieczech dla małej firmy?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 757 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ustwienie kosztów wysyłki

Kupiłęm przedmiot na ebay. Sprzedający w opisie aukcji podał różne koszty wysyłki do różnych krajów, jadnak faktura jest wystawiona na najdroższą opcję [20 Funtów jako koszt na cały Świat].Jak zapłacić fakturę, aby obejmowała koszt przedmiotu i podan...

• 514 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ekonomiczna czy priorytet

1. Czy opłaca się wysyłać za pomocą paczki ekonomicznej do Europy? Słyszałem że do USA taka paczka idzie zbyt długo i klienci robią się niecierpliwi. Jak to jest w przypadku Europy?2. Czy ktoś posiada jakąś listę przybliżonego czasu dostarczenia prze...

• 803 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Listy wartościowe Deutshe Post

Witam mam pytanie, jeśli ktoś nam wysyła paczkę wartościową z niemiec przez deutshe post to czy jest ona oznaczona w jakiś specjalny sposób tak jak np w polsce jest znaczek WARTOŚCIOWA naklejony. I czy wartość która jest napisana na liście np.5,5 Eur...

• 483 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana adresu po zaplacie

Witam. Czy jest mozliwosc zmiany adresu do wysylki po zaplaceniu?Kupilam i zaplacilam za przedmiot, a adres wyskoczyl inny niz ten ktory chcialam. Prosze o jakies sugestie. P.S. napisalam do sprzedajacego ale boje sie ze to przeoczy.

• 512 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pytanie o wysyłkę z Włoch

Witam wszystkich serdecznie, w sumie powinienem zapytać przed zakupem a nie już po fakcie, no ale trudno - pierwsze zakup na Ebay. O jakość sprzedawcy się nie boję - ma powyżej 19 000 pozytywnych komentarzy, wszędzie 5 gwiazdek i 100% feedback. Kupił...

• 1199 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Wysyłka z Kanady do Polski

Witam,czy ktoś wie jaki najlepiej wybrać rodzaj wysyłki z Kanady do Polski, zależy mi na śledzeniu ewentualnie ubezpieczeniu. Przedmiot jest mały i lekki, ale drogi…(wysokość- 3,5cm. szerokość- 7cm. długość 16cm. waga około 200g.) Sprzedający wysyła ...

• 1454 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Darmowa wysyłka - bez mozliwośći śledzenia.

Przyszła mi do głowy taka myśl , zaoferować dwie mozliwości wysyłki. - darmowa zaznaczając na aukcji iż przy wyborze tej wysyłki brak jest możliwości śledzenia i klient kupuje na własną odpowiedzialność ( moglbym wtedy znacznie obniżyć koszty a co za...

• 596 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż do USA

Witam Serdecznie,Ostatnio sprzedałem bączki zabawki do puszczania w ilości 12 sztuk. Łączna waga 700g-800g. Sprzedałem oczywiście na ebay.Pytałem się dziś na poczcie jak to nadać i Pani mi powiedziała by wysłać to listem priorytetowym poleconym który...

• 508 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z przelewem - Opcja wysyłki (paypal)

Witam.Sprzedałem przedmiot "X" za nie dużą kwotę (30zł), niechcący dałem niewłaściwą opcje dostawy:"Bezpłatny odbiór osobisty" na terenie USA,kupujacy jest z Brazyli, (oczywiście nie mam problemu z wysyłką, bo własnie z nim ustawiłem się na transakcj...

• 357 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaki to jest rodzaj paczki

Witam. mam pytanie do zorientowanych: Jakim rodzajem przesyłki jest First Class package international service, dokładna nazwa bez żadnych dodatków. Czy jest to przesyłka morska czy lotnicza. Prosiłem rodzinę z Chicago o wysyłkę paczki z chicago do po...

• 429 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mała paczka jako list do Niemiec

Witam!Czy ma ktoś doświadczenie w wysyłaniu listów poleconych do Niemiec?Czy małą paczkę nie przekraczającą 60cm i 2kg wagi można nadać jako list polecony? Pytałem na poczcie i podobno można (korespondencja i druki) ale wiem, że w praktyce różnie byw...

• 2278 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka firma wyślę przesyłki kurierskie do Niemiec do 10euro brutto?

Witajcie Zamierzam wejść ze swoją firmą na rynek niemiecki i za pośrednictwem eBaya dotrzeć do niemieckich klientów. Sprzedaję oryginalne, nowe ubrania. 90% przesyłek to paczki do 1-1,5kg (np para spodni, bluza, koszulka, kurtka) - czasami zdarzy się...