Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Blokada na ebay UK

Od tygodnia nie mogę wystawić żadnej aukcji na Ebay UK wyświetla się komunikat żeby zamienić konto prywatne na biznesowe,czy angole wprowadzili jakieś ograniczenia w wystawianiu aukcji dla prywatnych kont? czy wie ktoś coś na ten temat ?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 577 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomocy! Nie mogę wystawić kolejnego przedmiotu na ebay.de

Wystawiłam pierwsze przedmioty na niemieckim ebay'u i nagle wyskoczył mi komunikat: Wichtiger Hinweis für Verkäufer:Sie haben Ihr Limit für den internationalen Versand erreichtSie können auf jeder internationalen eBay-Website jeweils 10 Artikel verka...

• 223 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limit sprzedażowy

Witam Mam limit sprzedażowy 750 funtów, mam wystawione parę aukcji licytacji gdzie cena za przedmioty przekroczy na pewno ten limit. Co w takim przypadku zrobić ? Pozdrawiam PS Wczoraj automatycznie zmienili mi limit z 650 na 750 funtów.

• 123 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wrocław zapytanie o sprzedaż

Witam. Jestem tutaj nowy , właśnie założyłem konto ,chcę przenieść sprzedaż z aledrogo na bardziej ludzki serwis , ale im bardziej wczytuję się w wasze posty ,tym więcej mam wątpliwości i chciałbym zapytać czy któryś ze sprzedających na tym forum z d...

• 298 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wrocław zapytanie o sprzedaż

Witam . Jestem tutaj nowy ,właśnie założyłem konto ,myślę o przejściu z aledrogo na bardziej ludzki serwis aukcyjny , ale im bardziej w czytuję się w wasze posty , tym więcej mam wątpliwości, i chciałbym zapytać czy któryś z szanownych kolegów lub ko...

• 83 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

tanie przesyłki Niemcy

Witam, Poszukuje tanich przesyłek do Niemiec. Czy zna ktos jakieś firmy godne polecenia. Z reguły będę wysyłam paczki o wadze od 10 do 30 kg maks, ilość przesyłek ok. 100 paczek w miesiącu Pozdrawiam

• 665 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay - sprzedaż do Niemiec co z Paypalem

Witam,Mam konto założone na ebay.de.Jak narazie tylko kupowałem, ale chciałbym zacząć sprzedawać głównie do Niemiec.Aby sprzedawać muszę założyć Paypal. Jeszcze nie założyłem. Chcę zaoszczędzić na przeliczniku walut. Mam konto internetowe w euro w Po...

• 1565 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż na kilku kontach

Witam Posiadam dwa konta jedno prywatne i jedno firmowe jakiś czas sprzedawałem na firmowym a teraz sprzedaję na prywatnym. Czy jest możliwość i czy można sprzedawać równocześnie na dwóch kontach ebay na zagranicznych stronach ?? Czy nie będę miał za...

• 471 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jakie podać terminy doręczeń paczek

Witam jakie podać terminy doręczeń paczek zagranicznych? Podaję tyle co poczta czyli trzy dni dla Europy i 5 dla reszty świata, ale z tego co zauważyłem do niektórych krajów paczka rzeczywiście dochodzi w tym terminie(UK, Austria, Słowenia, Finlandia...

• 126 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż na ebay.de (komentarze)

Zweryfikowałem konto ebay z paypalem i utworzyłem aukcje na ebay.de ale jak chciałem ja wystawić to pojawił się taki komunikat: " Wichtiger Hinweis für Verkäufer:Leider können Sie zum jetzigen Zeitpunkt nicht international verkaufen. Um international...

• 252 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie moge wystawic aukcji na amerykanskim ebayu

Jak w temacie-nie moge wystawic aukcji na amerykanskim ebayu po zmianach 1 maja.Czuy ktos ma podobny problem? Jak go rozwiazac? komunikat uniemozliwiajacy: You can not submit your listing due to the following problems You're almost done with your lis...

• 1005 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

komunikat ebay.de

konto założyłam w Polsce, kiedy się przeniosłam do Niemiec to sprzedawałam i kupowałam na ebay.de. Dziś jednak jak wystawić chciałam kilka rzeczy wyskoczył mi taki komunikat :Sie können Ihr Angebot aufgrund folgender Probleme nicht senden Sie dürfen ...

• 116 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal i sprzedawanie w Europie/USA - pare pytan

witam:) Od paru lat kupuje na ebay'u, ale zamierzam sprzedać niepotrzebne mi rzeczy:) nie będzie to stały handel raczej okazjonalnie wystawianie zalegających w szafkach ciuchów, płyt czy odtwarzaczy mp3/4, zatem mam pytania początkującego: 1. Posiada...

• 506 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

rejestracja na ebay.de

Założyłam konto na ebay de - konto firma. Po otrzymaniu kodu weryfikacyjnego próbowałam wystawić aukcję jednak serwis wymaga bym podała nr konta lub karty zarejestrowanego w Niemczech. Pomocy jak to obejść? Czy zrobiłam bład? Bo miałam najpierw zajej...

• 1261 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania