rejestracja na ebay.de

mac_borys
Użytkownik

Założyłam konto na ebay de  - konto firma. Po otrzymaniu kodu weryfikacyjnego próbowałam wystawić aukcję jednak serwis wymaga bym podała nr konta lub karty zarejestrowanego w Niemczech. Pomocy jak to obejść? Czy zrobiłam bład? Bo miałam najpierw zajejestrować sie na ebay.pl i tutaj w Polsce zweryfikować dane bankowe by później móc sprzedawać na niemieckim ebay?

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

rejestracja na ebay.de

jesli zalozylas konto bezposrednio na ebay.de, to pewnie nie jest to blad z twojej strony tylko dodatkowy element weryfikacji , ktory byc moze jest istotny z uwagi na to, ze chcesz sprzedawac przez konto firmowe.

mozesz takze zarejestrowac sie na ebay.pl i tu utworzyc konto sprzedawcy (przejsc weryfikacje sprzedawcow), ale na ebay.pl rejestracja firmy jest nieco inna niz na ebay.de i nie wiem, jaki to moze miec wplyw na dalsza ewentualna sprzedaz z polskiego konta na ebay.de

rozumiem, ze masz adres w de, ktory podalas przy rejestracji konta firmowego wiec dla tego konta zawsze w przyszlosci beda prosic o dane z DE w przypadku dodatkowych weryfikacji itp.

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź