Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Jak kupowac i licytowac na Ebay.de lub Ebay.com

Mam taki problem! Z pozoru wydaje sie prosty ale kiedy chce zalicytowac lub kupic przedmiot na zagranicznym ebayu to nie jest takie proste, poniewaz zamias zatwierdzic kupno lub licytacje to wyskakuje mi cos w stylu-"podaj nr. karty kredytowej itp". ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 8473 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z wysylka tracking

witam nie dawno zamowilem cos z hong kongu wysylka dhl wlasnie otrzymalem tracking number czekam juz 5 dni co sie okazuje po sprawdzeniu numeru trackingu ze przesylka z hong kokng ale nie do mnie tylko do rosji pod zupelnie inny adres dla innej osoby...

• 142 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Priority Mail International wysłana 1 grudnia i nadal jej nie ma.

Witam, Mam takie problem. Czekam na paczkę z USA jest to usługa Priority Mail International, która teoretycznie powinna iść 6-10 dni (roboczych). Posiadam do niej traking number, który zaczyna się na CJ. Obecenie przesyłka ma status International dis...

• 557 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak kupowac na ebay usa

czesc glupie pytanie ale wlasnie zaczalem z ebay i potrzebuje kupic pare drobiazgow na ebay usa jak sie tam zalogowac??? czy potrzebyje zalozyc nowe konto? czy z konta ebay.pl da rade? dzieki za pomoc

• 2321 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

oferuje przesylki z angli i calego UK

jak w temacie oferuje przesylanie dalej przesylek zamowionych w angli. jezeli masz deal w angli i dostep a angole zablokowali ci mozliwosc zakupu z przesylka miedzynarodową to moge pomoc miejscowosc blackburn tanie przesylki kurierskie do polski ok 2...

• 94 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłanie pieniędzy, IBAN, Inteligo

Witam! Mam pytanie, czy jest możliwość przesłania pieniędzy poprzez internetowe konto w Inteligo używając numeru IBAN? Muszę zapłacić sprzedawcy a niebardzo wiem czy IBAN będzie obsługiwany przez Inteligo. Pozdrawiam

• 594 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

filtr na wysyłkę

Witam, mam takie zapytanie, czy jest możliwość ustawienia gdzieś filtru na wysyłkę? Chodzi mi o to żeby pokazywało tylko te aukcje na których sprzedający zgadzają się na wysyłkę "w świat"  Bo co znajdę coś ciekawego w dobrej cenie to tylko "United S...

• 155 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak płacić?

Jestem na Ebay'u pierwszy raz. Zamówiłem bluzkę z Hiszpanii. I mam takie pytania: 1. Czy można zapłacić na poczcie przelewem? 2. Skąd się dowiedzieć na jaki numer konta wpłacić? 3. I czy trzeba płacić w euro, czy można w złotówkach?

• 2112 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupowanie na eBay Australia

Jeśli ktoś z was kupuje lub kupował na eBay w Australii, bardzo proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami odnośnie przesyłki, podatków itp.

• 3250 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

best offer - czy mogę składać najlepszą ofertę np z ebay.uk?

Witam. Jak w temacie. Nie ma opcji "najlepsza oferta" na polskim ebayu, a zależy mi na jednym przedmiocie z Brazylii. Czy więc mogę się zalogować np. na ebay.uk i stamtąd wysłać najlepszą ofertę? Czy to jest legalne? I czy otrzymam odpowiedź od sprze...

• 1425 Wyświetlenia
  • 16 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka z USA - koszty pozaaukcyjne

Witam! Chciałbym się poradzić odnośnie kosztów typu CŁO oraz Vat. Kiedy jest on naliczany i w jakich wypadkach. Kupiłem już kilka razy rzeczy z USA były to drobne przesyłki(koperty bąbelkowe) i wartość nie była wysoka - 20-30$. Nigdy nic nie naliczon...

• 112 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup butów w usa, pilne!!!

Czy ktos moglby mi powiedzieć jakich dodatkowych kosztów moge sie spodziewac kupujac te buty?: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230407629819 powiedzmy ze cena koncowa to bedzie 30$ chodzi mi koszt przesylki, clo, i ew podatek? z teg...

• 683 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czym najlepiej zamawiac z chin

witam jak obserwuje aukcje to widze ze sprzedawcy podaja zroznicowany czas dostawy nawet do 5 dni ;0 czy da sie jakos z nimi uzgodnic sposob wysylki moze niech sie wypowie ktos co juz zamawial pozdrawiam

• 141 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań