Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Ponad miesiąc oczekiwania na paczkę...

Witam, co jakiś czas zamawiałem z Chin pewne przedmioty u tego samego sprzedawcy. Zawsze dochodziło do 14 dni. Ostatnie zamówienie złożyłem 10 grudnia. Standardowo dostałem numer przesyłki. Na stronie http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 108 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak kupować towary ze Szwecji ?

Mam prośbę o wskazówki jak zalogować się i kupować na szwedzkim "Traderze".Login i hasło z Ebay nie wchodzą, a przy logowaniu występuje błąd, że nie mogą mnie zweryfikować. Dziękuję za wszelkie odpowiedz. Piotr

• 533 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

koszmarne koszty przelewu

Kupiłam zegarek w Austrii za jedyne 2 EURO, z kosztem wysyłki wyszło 10,90. Przelew zrobiłam przez Inteligo pko, bank za przelew pobrał ponad 120 zł. Gdybym wiedziała wcześniej, nigdy bym się nie zdecydowała, macie podobne doświadczenia? Jak tego uni...

• 197 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprawa o zaległą płatność.

Witam wszystkich. Mój problem jest taki: - zalicytowałem przedmiot - zapłaciłem - sprzedawca uprzejmie podziękował za płatność i wysłał towar - sprzedawca wystawił pozytywny komentarz dziękując za współpracę - po dwóch tygodniach ni z gruszki ni z pi...

jak zapłacic

kupilem na ebay radio w niemczech po licytacji wygranej przez ze mnie,przyszedł e-mail Kupiłeś przedmiot w serwisie eBay:z imieniem nazwiskiem i adresem, zaraz po nim przyszedł drugi e-mail z moją faktórą na jaką sume mam zapłacić po kilku klikniecia...

• 610 Wyświetlenia
  • 73 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przelew plus gdzie go zrobić najtaniej ?

Witam mam taki problem kupiłem radio na ebayu niemieckim i nie zauważyłem że płatność jest tylko przez przelew plus .W jakim banku zrobić go żebym miał najniższą prowizję .Mam konto w mbanku ale z tego co wiem to jest jednym z najdroższych chyba ,że ...

• 993 Wyświetlenia
  • 15 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.co.uk

Witam , mam pytanie co do ebay.co.uk , czy ludzie wysylaja chetnie z tamtad do polski?Bo jak narAZIE napisalem do 3 kolesi i "only uk". Nie wiem w czym oni maja problem.POwiedzcie mi jak wy kupujecie na ebayu , ze wam wysylaja.

• 607 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

bezpłatna wysyłka z uk

Witam! z tej aukcji wynika,ze wysylka jest darmowa, czy rzeczywiscie? http://cgi.ebay.pl/RADIOHEAD-KID-A-CD-Brand-New_W0QQitemZ280445625813QQcmdZViewItemQQptZUK_CDsDVDs_CDs_CDs_GL?hash=item414bdca5d5#shId

• 261 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wysyłka UPS czy USPS? + ile wyniesie cło + vat?

witam, to moje pierwsze zakupy z usa i chciałabym się dowiedzieć jaką wysyłkę lepiej wybrać - UPS International czy USPS International? czym się one różnią? są tak samo bezpieczne? kupuję torebkę za 398$(koszty wysyłki pokrywa sprzedający), około ilu...

• 5884 Wyświetlenia
  • 12 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mały problem ze sprzedawcą w USA

Wylicytowałem ostatnio zestaw ubrań dla mojego dzieciaka na ebayu w USA. Udało mi się to w bardzo atrakcyjnej cenie. Otrzymałem fakturkę, którą zapłaciłem paypalem. I jak już oczekiwałem na informację o wysyłce, sprzedawca napisał mi, że muszę dopłac...

• 67 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze zwrotem pieniędzy z USA

Kupiłem pod koniec września zegarek u sprzedawcy z USA (sklep auction_all_day nr.aukcji 260393172402 ).Zapłaciłem przelewem do banku ponieważ PayPal nie chciał takiej kwoty przelać do USA ( 3886 $ ).W każdym razie miałem z tym kłopot.Przed wysyłką sp...

• 123 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosba do doswiadczonych uzytkownikow CE

witam czy aby zamowic klawiature do laptopa z chin jest potrzebny jakis certyfikat na stronie znalazlem cos takiego http://isztar.mf.gov.pl:7080/taryfa_celna/web/witdoc_PL?id=01075&year=2009&version=7297&Year=2010&Month=01&Day=02 jednak nie bardzo si...

• 62 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak kupowac i licytowac na Ebay.de lub Ebay.com

Mam taki problem! Z pozoru wydaje sie prosty ale kiedy chce zalicytowac lub kupic przedmiot na zagranicznym ebayu to nie jest takie proste, poniewaz zamias zatwierdzic kupno lub licytacje to wyskakuje mi cos w stylu-"podaj nr. karty kredytowej itp". ...

• 8349 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z wysylka tracking

witam nie dawno zamowilem cos z hong kongu wysylka dhl wlasnie otrzymalem tracking number czekam juz 5 dni co sie okazuje po sprawdzeniu numeru trackingu ze przesylka z hong kokng ale nie do mnie tylko do rosji pod zupelnie inny adres dla innej osoby...

• 117 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań